Senin görüşün belli. "madem her işimi kendim yapacağım niye evleneyim" görüşündesin. Para mara hikaye. Adam 30 milyar kazanıp 3 saat çalışsın, kadın 1 milyar kazanıp sabahtan akşama kadar canı çıksın, üzerine kadın eve gelince de beyefendi ayaklarını uzattığı koltuktan "Ben daha çok kazanıyorum, yemeği sen yapacaksın" diye seslensin. Olur mu?
Evlenmek, "Eve bir kadın girsin de işlerimi yapsın" görüşüyle yapılmaz. Hayatı paylaşacaksın. Sevdiğin için, onunla ömür geçirmek için evleneceksin. Bedava ev işi yaptırmak için evleniyorsan, bunun adı alçaklıktır.
Dediğimi tekrarlıyorum. Ev işi ortak yapılacak. Kadın da erkek de çalışıyorsa, tüm ev işi kadına yıkılmaz. Kadının da canı var. Sen mutfakta harikalar yaratacaksın, o evi süpürecek. Sen evi süpürürken, mutfağa o girecek. Sen "hem evi temiz tutsun, hem çalışsın para getirsin, hem çocuğa baksın, hem yemek çamaşır ütü yapsın, hem sürekli bakımlı ve güzel olsun, hem de beni yatakta memnun etsin" dersen 3 yıla kalmaz ölür o kadın. Robot değiliz, insanız.