Sayfa sayısına bakın. Konunun başından beri ne kadar sabırla, ne kadar mücadele ettiğimi okuyabilirseniz okuyun. Sayfalarca yazı yazdım ama bir kadını özgür olduğuna inanmaktan daha zor bir şey yok bu hayatta. Kendisine hayatta başarılar diyor, layık olduğu birini bulmasını diliyorum.
Ettiğim hakaret rahatsızlık verdiyse özür dilerim ancak bir erkek ya da erkeklerin üstün olduğunu savunan bir kadının fikirlerine saygı duyamıyorum. Saygı duymadığım birine de sabırla yaklaşamıyorum. Eğer ceza alırsam ya da bu forumdan kovulursam, bir daha gelmem zaten. Haksız olduğumu sanmıyorum, kadın haklarını en çok kadınların savunacağını sanıyordum ben.
Güzel tartışmayı çirkin tartışmaya çeviren beyefendinin kendisidir. Sabırla tüm sayfaları okursanız, görürsünüz. Ama bamya ve patlıcan meselesi yüzünden beni linç edecekseniz, önden buyrun. Linç edilmesi gereken "Kadınlar ikinci sınıftır" düşüncesi iken, linç edilen bamya olsun. Önemli değil. Her görüşe saygı duyalım madem, kadın forumunda bile "Siz ikinci sınıfsınız" diyen birine hak verelim, "bu da görüştür" diyelim.