Bilip bilmeden insanlara iftira atmam. Kız kendisi diyordu bize "Annem aslında okumamı istemiyor, bi koca bul diye gönderiyorum üniversiteye diyor zaten evlenince bırakıcam okulu" diye. O kızı uydurmuyorum, gerçekten var öyle kız. Etrafımızda da binlercesi var. Hatta al sana araştırma, Google'layabilirsin:
Balık konusuna gelirsek. Diyorum ki "İki taraf da çalışıyorsa ev işi bölüşülmeli" sen bana diyorsun ki "Ama ben iş bulamıyorum." Ben de diyorum ki "İş bulamayanlara laf etmiyorum ama iki taraf da çalışıyorsa hayat müşterek." Sen diyorsun ki "Ama iş bulamıyorum, sen bana tembel dedin." Bu durumda ben zekaya bakmıyorum, diyorum ki "Balık malık iyi gelir." Dalga geçiyorum diye düşünüyorsun ama bir insana laf 36452387650239 kez anlatılmaz. Anlamıyorsa karşı taraf, demek ki bir sorun var demektir.
Son olarak söylüyorum, taktınız artık. Çalışmayı istemeyen kadınlar ile iş bulamayan kadınlar arasındaki farkı görün lütfen. Ben iş bulamadığınız için sizi a-şa-ğı-la-mı-yo-rum.
öyle biri var diye binlercesi olduğunu düşünmeniz çok dar bir bakış açınız olduğunu gösterir .
sorunun bende olduğunu düşünmüyorum .
siz sürekli kadın meslek sahibi olmalı dediniz diye bende meslek sahibiyim ama iş bulamadım ben tembel mi oluyorum dedim .bu yoruma yine kadın okumalı meslek sahibi olmalı dediniz bende yine okudum ama iş bulamadım dedim .haa iş bulamadım diye benim gibi bir sürü kadın var zaten evlenmemeli size göre .çünkü bir erkek evine bakmak zorunda değil zaten başından beri bunu vurguluyorsunuz .sizin düşünceniz sizi bağlar .toplumun genel bir yapısı var .islamdada erkek evine bakmalı diye bir şey vardır belki inancınız yok dine bağlamak istemiyorum ama genel ahlak ve değerler var .bu siz hayır dediğiniz için bir çırpıda silincek şeyler değil .
siz o hizmetçileri aşağılarken biz himzetçi değiliz derken ben namusunla para kazanan kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum .yoksa herkes bilir bikini giyip kendini arabanın önüne atmayı bu çok kolay diğerinden .
ve son olarak ben balık çok yedim ve hala yiyorum ama siz empati yeteneğinizi geliştirmek için halka biraz inin .türkiye sizin düşündüğünüz gibi bir ülke değil .