Biz tek başımıza sevişiyoruz
Yemin ederim sesli güldüm
O neydi yaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz tek başımıza sevişiyoruz
erkek olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetime bilidirin kızlar.
Sayfa sayısına bakın. Konunun başından beri ne kadar sabırla, ne kadar mücadele ettiğimi okuyabilirseniz okuyun. Sayfalarca yazı yazdım ama bir kadını özgür olduğuna inanmaktan daha zor bir şey yok bu hayatta. Kendisine hayatta başarılar diyor, layık olduğu birini bulmasını diliyorum.ben taraf değilim bilakis düşüncelerinize katılıyorum, güzel düşünen bir kadının güzel konuşmasını güzel tartışmasını da beklerdim o nedenle hayal kırıklığımı sizinle paylaşmak istedim.
daha yeni düşündüm zaten :26:
öyle olmasa yılın üyesine onu yazmazdım
ben sussam iyi olur
siz kimseye sokak agziyla konusuyorsunuz diyemezsiniz. bende konu sahibinin yazdiklarini cok.begendim. cok hakli...eglendim bayildim....helal olsun....şu konuyu açan birinin kendini sokak ağzıyla savunmasını hiç yakıştıramadım. bence bu bireyselleştirme olayını bırakın. herkes düşündüğünü söylüyor maklakukla madem öyle düşünüyor onun doğruları da odur demeyi neden kendinize yediremiyorsunuz anlayamadım. herkesi tek bir kalıba sokmaya çalışmak ne kadar mümkün ki? hem o size bu tarz bir yaklaşımda bulunmamışken belatı muhabbete girmeniz garip geldi bana.
maklakukla'yı kayser sozer vardı bi sözlükte ona benzetiyorum ben, hoşuma gidiyor yazdıkları erkek ya da kadın ben eğleniyorum onu okurken, rahatsız edici biri olabilir belki ama hiç sizin ona karşı kullandığınız uslupla birileriyle konuştuğunu görmedim.
umuyorum ki onun avukatlığını mı yapıyorsun şeklinde bir tutumla karşılaşmam yoksa komik olur hakikaten :) ben taraf değilim bilakis düşüncelerinize katılıyorum, güzel düşünen bir kadının güzel konuşmasını güzel tartışmasını da beklerdim o nedenle hayal kırıklığımı sizinle paylaşmak istedim.
konu sahibinin imaları çok çirkin .ki kendisi kadın haklarını savunan özgür ayakları üstünde duran modern şehirli bir kadını temsil ediyormuş gibi görünüyor ama yazdıkları çok kaba uslup zaten yerlerde .karşıdaki kişi erkekde olsa kadında olsa bu laflar hiç hoş değil .zaten kendisi karşıt fikirlere tahammül edemeyen biri bence yazmayın .
Jovano, sabahtan beri sana hakaret ettiğimi sandığın için taraf oldun bana. Karşıt fikirlere tahammül edememe gibi bir durumum yok, sana defalarca "Çalışmayan kadınlara tembel demiyorum" diye açıkladım.
bencede cok haklisin mesela sen yazmayarak bir adim atabilirsin.....konu sahibinin imaları çok çirkin .ki kendisi kadın haklarını savunan özgür ayakları üstünde duran modern şehirli bir kadını temsil ediyormuş gibi görünüyor ama yazdıkları çok kaba uslup zaten yerlerde .karşıdaki kişi erkekde olsa kadında olsa bu laflar hiç hoş değil .zaten kendisi karşıt fikirlere tahammül edemeyen biri bence yazmayın .
Benim eşim ütü yapar, yemek yapar, çamaşırlarını yıkar, etrafı süpürür. Pardon ama ben nasıl zararlı çıkıyorum bu işten?
Bize ait olan her şey size bırakılıyor zaten. Kürtajı bizden çok erkekler konuşuyor, namusu ve bekareti de öyle.Bu konu ve konu sahibi "kadın erkek eşitliği" nin erkeklerin savunuculuğuna bırakılması gerektiğinin en büyük kanıtı...
Yaradılışlarımız aynı diyen yok ki? Ama temizlik yapmak için de yaratılmadık, savunduğum o. Mecbur olduğumuz tek yaradılış görevi doğum yapmak. Onun haricinde evlilik müşterektir, hayat ortaktır, görevler ve sorumluluklar denktir. Kadınlar yaradılışları farkı sebebiyle, hem çalışıp hem eve bakmak sorumluluğunu üstlenmemeli. Kadın yıpranır sonuçta. Günün birinde bebek olsa, baba bebekle ilgilenirken temizliği anne yapmalı ya da anne bebeğe bakarken temizliği baba. Hepsi kadına yüklense, kadının ne günahı var?
bencede cok haklisin mesela sen yazmayarak bir adim atabilirsin.....
kimsenin adinada konusma bence...yazmak.isteyen yazar.....
kadınlar kendi haklarını savunabilirler, erkeklerin eline bırakıldığında neler olduğunu görüyoruz. erkeğin kendine pay çıkarmadan kadına adil bir hak vereceğini düşünmüyorum.Bu konu ve konu sahibi "kadın erkek eşitliği" nin erkeklerin savunuculuğuna bırakılması gerektiğinin en büyük kanıtı...
Bu konu ve konu sahibi "kadın erkek eşitliği" nin erkeklerin savunuculuğuna bırakılması gerektiğinin en büyük kanıtı...