Erkeklerin hepsi aldatir mi

valla kanmayın tabi bu benim yorumum benim fikrim sizin fikirlerinizede saygı duyuyorum.sizleri kandırmak gibi bi fikrim yok olamazda.o aldatmaz dediğiniz erkkelrden çıkarsın rabbim yavrularımızın karşısına inşallah kızlarımızında aynı zamanda.

Şu bir gerçek ki, doğada memelilerin çok az türü sadıktır çoğunluk tek eşli biçimde yaşamaz. Ancak buna dişilerde dahil yani buradan yola çırsak bir erkeğin aldatması normal karşılanıyor ama kadınların tek eşli olması bekleniyorsa bunun tek sebebi toplum baskısı.

Buradan yola çıkarak aldatma konusunda dişilerin ve erkeklerin eşit olduğu sonucuna varabiliriz fakat tek farkla. Yine doğada hayvanlar eşlerinden bıktıkları vs için değl türlerinin devamını çeşitlilikle sağlamak için çok eşli yaşarlar burada tek amaç içgüdülerin yerine getirilmesidir. İnsanların farkı içgüdülerle değil mantık ve kalp ile ortaklaşa hareket edebilmemiz.

Peki buna rağmen toplumlarda neden bu kadar aldatma vakası var derseniz sebebi IQ ve Eq seviyesi düştükçe insanların hormonlarının egemenliği altında hareket etmesi.

İster katılın ister katılmayın ama zekası normalin altında erkeklerin ve kadınların aldatma eğilimi diğerlerine göre çok daha fazla.Zaten aldatan erkeklerin böyle gerzekçe bahaneler ile karşımıza çıkmasından savımın ne kadar doğru olduğunu anlarsınız... (Bu kısım kısmen şaka)

Diğer sebep ise aldatma konusunun eskiden toplum tarafından bir ayıplanma ile karşılanması söz konusu iken bu gün popüler kültür tarafından teşvik edilmesi ve çevre tarafından da anlayışla karşılanması. Erkektir yapar, erkeğin elinin kiri vs vs türü söylemler sıkça kullanılır.

Sözün özü, aldatmayan erkek var mıdır, evet vardır bir erkek karakterli, vicdanlı merhametli ve iyi yetişmiş bir kişi ise aldatmaz.Bu modelleri de pamuklara sarmalı ve alınlarından öpmeli.

Bu arada toplumumuzda aldatan kadınların sayısı da bir hayli arttı, onu da başka bir gün irdeleriz...

genelleme yaparken ya da yapmaya yanaşmazken aklına gelen ne peki

yorumuna aslaa diye tepki vermiştim.öle bişi olabilirmi yahu.ironi yaptım söylediğin senaryo.adam hem aldatacak hemde pişkin pişkin ee beni boşasan nolacak başkasıda seni aldatır dicek.bide böle tipler var yani ölemi.genelleme yapıyorum bu benim fikrim.üç beş tanesi istisna dedim.buda kaideyi bozmaz demiştim önceki yorumumda.bana kızan bayanlar demekki o üç beş taneyi bulmuşlar ee sorun yok o zaman.

birini neye göre genelledin diğerini neye göre genellemedin anlamadım

esin seni aldattı o yüzden her erkek aldatır diyosun sonunda eşini affettin o yüzden de aldatan bi daha aldatır diye genelleyemem diyosun çünkü umduğun bu, aldattı bi daha aldatmasın temennisi bu

aldatıldığımda 8 yıllık evliydim kızım 1 yaşındaydı şimdi 17 senelik evliyim.temennim falan yok aldatılan artık temenni etmez çok güçlü çıkmışıtır bu durumdan .bu temenniler hiç aldatılmayanlar içindir.çünkü hep düşünür(her nekadar çeker giderim desede) ne yaparım diye böle bi durumda sonra düşünmesi bile korkunç gelir temenni eder.

aldatıldığımda 8 yıllık evliydim kızım 1 yaşındaydı şimdi 17 senelik evliyim.temennim falan yok aldatılan artık temenni etmez çok güçlü çıkmışıtır bu durumdan .bu temenniler hiç aldatılmayanlar içindir.çünkü hep düşünür(her nekadar çeker giderim desede) ne yaparım diye böle bi durumda sonra düşünmesi bile korkunç gelir temenni eder.

diyosun

bu çok güzeldi(normalleştirme çabası bak beni boşasan bile yeni bulacağında aldatır tüm erkekler aldatır yorumunu yazan arkadaş müthiş tespit)
ama konu sahibi hiç kocasının aptalca teorisine kanmasın.. Hayır hiçte değil bütün erkekler aldatmıyo bazı basit erkek ve basit kadınlar aldatıyor yani erkek olarak genellemesin neticede bir erkekle aldatmıyor sa eğer eşini

Son düzenleme:
bir eniştem var teyzem için deli olmuştu aşkından. 7 yıl koştu kızın peşinden sonunda evlendiler. 1 seneleri bile dolmadan aldattı teyzemi. yıllar sonra öğrenmiş teyzem.ayrıldılar,eniştem intihara kalkıştı falan neyse çocukları hatrına barıştılar bir daha olmayaacak falan yeminleriyle yine devam ettiler evliliklerine ama eniştem Şer...siz tekrar tekrar aldattı, her şeyde bir pisliği çıktı.. 7 yıl boyunca dillere destan olan o aşk nerde ?? tanıdıgım çoğu kişinin eşi yada sevdiği bir şekilde aldatmış.(babam da dahil) annem affetmedi ama ayrılar 12 yıldır.. çok üzücü bir durum.. olan kadına oluyor ayrılınca ayrı bi acı,ayrılmazsa daha kötü bir acı..Allahım yardım etsin ya...

Allah hidayet etsin. kesinlikle genelleme yapmak doğru degil çünkü nasıl ki her kadın aldatmıyorsa her erkek de aldatmaz. Allah korkusu sahih olan kişi yapmaz bikere...

Pişmanlık duymamamsı hak görmesi bundan sonrada yapıcam sende katlanacaksın anlamına geliyor. Bence yolunuzu buna göre çizin.

Aşkım kapışmak adında davranış bilimleri uzmanı var onu takip etmenizi öneririm.Onun ihanetle ilgili söylediği cümle geldi aklıma.Her insan erkek olsun kadın olsun beyninde aldatırmış ama herkes onu icraate dökmezmiş.Yani burdan anlıyoruz ki herkesin kapasitesi var ama yapma konusuna gelince irade söz konusu oluyo icraate dökmek kişiden kişiye göre değişiyor.Kimi vicdanını sorgular yapmaz kimi gözünü karartır yapar.Her erkek aldatmayı düşünür ama her erkek aldatmaz.

Evet herkes belki aklindan gecirir ama piskin piskin vicdanin sizlamadan baska kadinla birlikte olup gelip hicbisey olmamis gibi davranmasi bunu kafasinda ne kadar normallestirdigini gosteriyor bu da tek kapiya cikiyor o da bosanmak :KK43:

Nedense bazilari aldatirlar ama aldatmadim diye bir de yeminler ederler... Sizin durumunuz daha bir trajikomik. Adam yaptigini nasil da masum bir seymis gibi gostermeye calisiyor. Bu kisiyle tekrar beraber olsaniz adamin aldatmalarini hormonlarina baglamaniz gerekecek her sefer. Aldatma kisilik bozuklugu. Her erkek aldatmiyor, inanin. Eski esiniz sadece sizi saf yerine koymaya calismis.

2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum:KK43:(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
Bosandiniz mi ?

2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum:KK43:(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
Halt etmiş onu diyen adam. Evet erkekler daha5kolay yoldan çıkar. Birde erkekler genelde affedilir. Yada namussuz damgası yemez hiçbir toplumda. Bunun da rahatlığı var uzerlerinde ki en büyük etken bu bence.
Güzel yada sexi kadın görünce bakan adamın cogunluğu ciddi oranda yuksektir buna adım gibi eminim. Ama eyleme dökmeyecek adam sayısı da bence öyle azımsanacak kadar değil.

Halt etmiş onu diyen adam. Evet erkekler daha5kolay yoldan çıkar. Birde erkekler genelde affedilir. Yada namussuz damgası yemez hiçbir toplumda. Bunun da rahatlığı var uzerlerinde ki en büyük etken bu bence.
Güzel yada sexi kadın görünce bakan adamın cogunluğu ciddi oranda yuksektir buna adım gibi eminim. Ama eyleme dökmeyecek adam sayısı da bence öyle azımsanacak kadar değil.
İnsan kime güvencesini bilemiyorum o kadar çok seviyormus gibi görünüp aldatan var ki birde su erkeklerin üstün tutulması yok mu bazen su erkeklerin soyu tukensin diye dusunuyorum !

İnsan kime güvencesini bilemiyorum o kadar çok seviyormus gibi görünüp aldatan var ki birde su erkeklerin üstün tutulması yok mu bazen su erkeklerin soyu tukensin diye dusunuyorum !
Yani manrıken onların soyu tükenirse bizim de tükenir. Allah islah etsin diyelim:)

Ne bileyim ben8 yıldır evliyim ve eşime güveniyorum. Yani evet çok dikkat çekici biri görürse bakar valla ben bayanım bende bakıyorum güzel görünce. Ama benden farklı baktığını düşünmüyorum. Yani hani bazı erkekler varki direkt kendini o kadınla yatakta hayal eder. Ben eminim ki o düşünce si olmuyor dur. Kaldıki ben ivana sert hayranıyım bazen okadar iltifat ederim ki eşim hop destur der hangimiz erkek yahu diye.

Erkekler aldatır genellemesi kadınlar aldatmaz genellemesi kadar saçma....
Erkekler cinselligi geri ceviremezmis bakış acıları farklıymis. Sırf şu sitedeki konuları inceleyen biri bile kadınlarin en az erkekler kadar cinsellige önem verdiğinin ve istediğinin farkına varır zaten. Durtuyse o da dürtü... yani diyeceğim o kı durum tamamen karakterli olmak veya olmamak ile ilgili.

X