- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi umut_sahili
kadınlarla erkekler farklıdır falan hikaye cinsellik iki cins için de gereklilik, şu cümleleri kuran adamı iyiki boşuyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalinca kilo aliniyor dogal olarak...Ben aldatılmayı hak ediyor demedim. Zayıflık güzellik olmayabilir, ama kilolu olmak kişinin sağlıksız olduğunu gösterir. Kilonun savunulcak hiç bir tarafı yoktur!
her erkek aldatır bence.haa istisnalar kimdir bana göre kadın baskın olan evliliklerde tepesine vuran her tartışmada zeytinyağı olan kadının kocası aldatmaz. aslında ister ama aldatamaz korkar çünkü cadaloz karısından onu rezil edeceğini bilir durum bu bana göre .annemin bir komşusu var kocası mazlum ailesine çok düşkün dışardanda hep imrenmişimdir aldatılan kadın bile kocasının melek olduğubnu düşünürdü hep öleydide.Kadın ev hanımı üç çocuğu var işden gelen koca hanıma yardım eder küçük çocuğun bakımıyla ilgilenir ben işten gelince inerdim bazen kadın kanepede uyuyor adam çocuk gezdiriyor ne güzel derdim çalıştığım halde böle bişey görmemiştim.sonuç adam aldattı üstelik birde karısına o kadına aşık oldum demiş.bu arada komşumuz tertemiz akıllı pratik biridir çok şaşırmıştık buda aldatırsa herkes aldatır dedik
ne alakası var misal dedikodu yapan ya da yalan söyleyen kadınlar da var diye hepimiz dedikoducu ya da yalancı mı oluyoruz ayrıca aldatan birsürü de kadın var hepimiz aldatan kadın mıyız öyleyse? sizinki kendine yancı aramış o kadar2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
bu insan da kusura bakmasın kimse erkeğin motoru oluyor o zaman kadın yapınca motor ö kaka erkek yapınca temiz oluyor sanki kendisi de aynı meret halbukiiğrenç bir düşünme şekli konuşmaları midemi bulandırdı açıkcası , motor muş hadi kadın motor oluyor kabul ettiği için kendi ne oluyor , oruçlu kötü konuşmak istemiyorum ama bu kadar iğrenç şeyi kafalarında bu şekilde normal gibi görüyorlar şeytan tamamen içlerine işlemiş, agzından dökülen sözler kendinin değil şeytanın sözleri, bu yolda devam etsinler , çok şükür ki onun gibi düşünmeyen adamlar var olmasaydı zaten kıyamet çoktan kopmuştu, dünya hala ayaktaysa iyilerin karakterlilerin sayesınde ayakta.
Yada bu cumleleri kuran kadin kesin aldatilmis sindirmek icinde bütün erkekler aldatir lafini benimsemistir..ama sana kötü haber butun erkekler aldatmaz...sen inan yada inanma..benim kocam aldatmaz demeyin hanımlar aldatır.asla aldatmazlarda parayı bulınca aldatır.keşke olmasa ama durum bu rabbim şaırtmasın eşlerimizi kadınlarada akıl fikir versin
evet bütün erkekler aldatır seninki aldatmıyorsa korktuğundandır bu durumda aldatmayan erkek var demektir.haa korkmuyorsa seni çoktan aldatmıştır aldatacaktır malesef ister inan ister inanma çok üzgünüm durum bu.doğru tahmin etmişssin bende aldatıldım.etrafımda iş çevremde özellikle öle çokki aldatmayanlarda dediğim gibi ya parası yok yada korkuyorYada bu cumleleri kuran kadin kesin aldatilmis sindirmek icinde bütün erkekler aldatir lafini benimsemistir..ama sana kötü haber butun erkekler aldatmaz...sen inan yada inanma..
evet bütün erkekler aldatır seninki aldatmıyorsa korktuğundandır bu durumda aldatmayan erkek var demektir.haa korkmuyorsa seni çoktan aldatmıştır aldatacaktır malesef ister inan ister inanma çok üzgünüm durum bu.doğru tahmin etmişssin bende aldatıldım.etrafımda iş çevremde özellikle öle çokki aldatmayanlarda dediğim gibi ya parası yok yada korkuyor