Erkeklerin hepsi aldatir mi

:KK9::KK9: Gerçekten komik olmuş :KK70: İnsanlığı,iradeyi dine bağlayan zihniyetleri de aklım almıyor.. Bence Yusuf değil normal insan yetiştirin o da yeter bize :KK70: Ayrıca musluman toplumlardaki erkeklerin de bu konudaki rahatlığının diğer toplumlara oranla daha fazla olduğuna da dikkatinizi çekmek isterim.

yazip yazip siliyorum...o kadar sacma bi yorumki banlanmaya degmiyor.

yazip yazip siliyorum...o kadar sacma bi yorumki banlanmaya degmiyor.

Anlayamadım saçma olan nedir sizinle aynı fikirde olmayışım mı? Öyle bi yetkiniz var mı bilemiyorum ama isterseniz banlayın yeni üye olmam sizi buna itti heralde ? Site kurallarına uygun olmayan bi yorum yapmadım.. ama aynı fikirde olmayışım sizi rahatsız etti sanırım.. Fikirlerimi yazmak sizin yazmanız kadar doğal.

Hepsi değil çoğu aldatır ama gerçi aldatan kadınları da gördüm karakter meselesi bu daha çok bana göre cinsiyet değil

Anlayamadım saçma olan nedir sizinle aynı fikirde olmayışım mı? Öyle bi yetkiniz var mı bilemiyorum ama isterseniz banlayın yeni üye olmam sizi buna itti heralde ? Site kurallarına uygun olmayan bi yorum yapmadım.. ama aynı fikirde olmayışım sizi rahatsız etti sanırım.. Fikirlerimi yazmak sizin yazmanız kadar doğal.

problem karsit fikirde olusunuz degil,fikrinizi alayci bi dil ile ifade ediyor olusunuz. bunun yeni uyelikle v.s ilgisi yok. insanlar burda kisiliklerini yansitirlar. cevap verdiginiz kisiyi gormuyor olusunuz normellikten uzaklasma anlamini tasimiyor. alintilanmamak dilegi ile.

Neyse kendini bu sekilde avut..senin durumunda olmakda zor.piskolojin bozulmus..bir kere yapan yine yapar ömrün boyle gecer gider...erkeklerin bir kısmı korktugu icin degil esine sevgilisine deger verdigi ona asik oldugu icin aldatmaz...sen bence bunlara kafani yorma...
bir kere yapan bidaha yapıyo mantığı için genelleyemem her erkek aldatır geneldir ama.birde aldatmayı ne sanıyorsunuz siz yataktan ibaret değil aldatma. internet ortamı yatakta aldatmayı solladı.sizin o aldatmaz dediğiniz herifler varya işte onlar yatakta aldatmıyor eşlerini seviyorlar çünkü başka tenden tiksiniyorlar bu tiplerde aldatma internetten konuşarak oluyor ve bu benim için büyük aldatmadır.inşallah aldatılmazsınız çok zor ama üç beş düzgün adam istisna istisnalarda kaideyi bozmaz .15 tane Bill Gates tipli personelle çalışınca du bi eşim nerelere bakıyor dedim demez olaydım dibine kadar bağlanıp incelediler .fazlada kurcalamamak lazım bee sen böle devam et valla en iyisi

muslumanlarin derdi sizi niye gerdi onu anlayamadim ben !!!! konuyu kendi fikrimce yorumladim ,
yorum belli sahibi belli.nedir bu polemik meraki sasiriyorum bazen
Muslumanin derdi beni germez bende muslumanim ve orucluyum su an..lakin her konu dine baglanmaz...cunku maalesef garip ama gerçek birsey var dunyada buda islam dunyasinda cok eslilik ve kadina kötü davranma..buda islamin degil insanlarin sucu bunu gormezden gelemem..

bir kere yapan bidaha yapıyo mantığı için genelleyemem her erkek aldatır geneldir ama.birde aldatmayı ne sanıyorsunuz siz yataktan ibaret değil aldatma. internet ortamı yatakta aldatmayı solladı.sizin o aldatmaz dediğiniz herifler varya işte onlar yatakta aldatmıyor eşlerini seviyorlar çünkü başka tenden tiksiniyorlar bu tiplerde aldatma internetten konuşarak oluyor ve bu benim için büyük aldatmadır.inşallah aldatılmazsınız çok zor ama üç beş düzgün adam istisna istisnalarda kaideyi bozmaz .15 tane Bill Gates tipli personelle çalışınca du bi eşim nerelere bakıyor dedim demez olaydım dibine kadar bağlanıp incelediler .fazlada kurcalamamak lazım bee sen böle devam et valla en iyisi
Uff valla sıktın ..belkide boyle sıkıcı sin diye aldatti esin seni ..
her erkek aldatir degil canim aldatan yine aldatır genellemesi bana daha dogru geliyor bu benim fikrim.....
adam bi kere yapmis alismis yine ister duramaz bence..zaten aradaki sevgi ask bitmistir..

Muslumanin derdi beni germez bende muslumanim ve orucluyum su an..lakin her konu dine baglanmaz...cunku maalesef garip ama gerçek birsey var dunyada buda islam dunyasinda cok eslilik ve kadina kötü davranma..buda islamin degil insanlarin sucu bunu gormezden gelemem..

...eger ben islamin ve muslumanligin kadina kotu davranilmasi gerektigi emrettigini dusunup emin olsam asla bu dinin farziyetlerini yerine getirmezdim ve itaat etmezdim!!!!
sizden farkli dusunuyorum,nitekim Hz Ali buyuruyor' Kadın olmasaydı dünyada hayatın neşesi olmazdı.

Kadınlara hürmet et. Düşün ki, kadınlık insanlığın anasıdır.

Hanımlarınızı üzmeyin . Onlar , Allahü teâlânın size emanetidir. Onlara yumuşak olun , iyilik edin! [Müslim ]

Hanımı ile iyi geçinip şakalaşanı Allahü teâlâ sever, rızklarını artırır. [ İ.Lâl ]

En üstün mümin, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranan güzel ahlaklı kimsedir. [Tirmizi]

Hanımına güler yüzle bakan erkeğin defterine, bir köle azat etmiş sevabı yazılır. [R . Nasıhin]

Hanımının haklarını ifa etmeyenin; namazları , oruçları kabul olmaz. )[ Mürşid-ün -nisa]

Hanımını döven , Allah ’a ve Resûlüne asi olur. Kıyamette onun hasmı ben olurum.[ R. Nasıhin]

Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir . Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür . [ İ. Asakir]

Kızlarınızı altın ve gümüş ile süsleyin ! Elbiseleri güzel olsun! İtibar kazanmaları için en güzel hediyelerle ihsanda bulunun ! [Hakim ]

]
Çarşıdan aldığı şeyleri , erkek çocuklardan önce kız çocuklarına verene , Allahü teâlâ rahmetle nazar eder . Allahü teâlâ rahmetle nazar ettiğine de azap e

her erkek aldatir degil canim aldatan yine aldatır genellemesi bana daha dogru geliyor bu benim fikrim.....
adam bi kere yapmis alismis yine ister duramaz bence..zaten aradaki sevgi ask bitmistir..[
aaaa niye kızıyosun ne güzel tartışıyoruz sıkılma bu kadar yaparsada derdi bana sana neki hem senin tuzun kuru niye geriyosunuz anlamadım erkeklerin avukatlığını yapmakta ne oluyor.

v.s..... daha bi cok hadis var kadinalara iyiligi ve lutfu tavsiye eden hadis keza ayetlerde de ayni mantik mevcut. her dinde iyi ve kotu insanlar vardir, muslumanim diyip dolmusa binen ozgecani vahsice katleden de var, yerdeki karincalara basmamak icin adimlarina dikkat eden de... bu da benim fikrim. dikkat ettiyseniz fikrinizi elestirmedim sadece kendimi ifade ettim . benimde bekledigim bu. cok zor olmasa gerek!

Karaktersiz olan her insan aldatır. Bunun kadını erkeği yok. Ama şükür ki karakterli sürüyle kadın ve erkek var. "Her erkek" ile başlayan genellemelerden ise nefret ediyorum. 5 parmağın 5'i bile bir değilken tüm erkekleri nasıl aynı kalıbın içine sokabilirsiniz ? Her erkek aldatmaz, aldatmayanlar da var. Çok şükür, iyi ki varlar..

adam bi kere yapmis alismis yine ister duramaz bence..zaten aradaki sevgi ask bitmistir..
sıkılıyorsan bana cevap yetiştirmessin olur biter alıntı yapma bir daha

birini neye göre genelledin diğerini neye göre genellemedin anlamadım

esin seni aldattı o yüzden her erkek aldatır diyosun sonunda eşini affettin o yüzden de aldatan bi daha aldatır diye genelleyemem diyosun çünkü umduğun bu, aldattı bi daha aldatmasın temennisi bu

gerçekten anlayamıyorum siz ikinizin bebeğini taşırken nasıl sizi aldatır
eşiniz olcak herif ve onun gibiler iğrenç insanlar
bir de yaptığını savunuyor, size güçsüz diyor
yok kadınla erkeğin cinselliğe bakışı farklıymış yüzüne tüküresim geldi pislik herifin
ama adam gibi adamlar da var aldatmayan hayatın müşterek olduğunu gören,eşine sadık olan...

Kadın erkek ju lafın arkasına sığınıyo kadın bunu diyerek olayı normalleştiriyo erkekte şunu demeye getiriyor: beni boşasan nolur başkasını bulsan o da aldatacak

X