Erkeklerin hepsi aldatir mi

Hayir her erkek kesinlikle aldatmiyor. Motor erkekler aldatiyor. Ben esime kadinlarla dolu bir yere icim rahat gönderebilecek kadar güveniyorum. Bakmaz bile eminim. Ama bu tip erkeler az bulunur. Hatta kiizlar tarafindan beyenilmez. Böyle düsünen biriyle kesinlikle devam etmezdim ben. Esim karisini aldatan erkek duyunca sahit olunca acayip üzülen biri. Esimi anlatir gibi oldu kusura bakmayin ama bu da bir erkek türü. aldatmayan erkek. Bu tipler genelde aldatmazlar, duygusal olurlar. Kadinlar evde esip gürleyedebilir. Ama biz kadinlar nerede bizi asagilayan nerede bize cektiren erkek var ona zamkla yapisiyoruz( bu kelimi böyle mi yazilir) Ben secimimi dogru yaptima inaniyorum. Insallah sizlerin de karsisina aldatmayan erkek cikar.
Naparsiniz hanimlar, etraf motor erkek kayniyor.
Gercekten sinirliyim bu konuda, ulan siz aldatin biz aldatmanin kelimesini söylesek tokadi yeriz hemen kötü kadin oluruz.

2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum:KK43:(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum:KK43:(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.

Her erkek aldatmazzzzz!!!!!!
Çünkü al-da-ta-maz!!!

Ya fırsatı yoktur ya parası..
Biraz Allah korkusu biraz karı korkusu..
Ya öylesini bulamamıştır ya özgüvenini.. belki biraz vicdan belki biraz cesaretsizlik..

Her erkek farklı kadınla olmak ister ..Ya fiiliyata döker ya dökemez ama her erkek başka kadın için yanar tutuşur net....................

kendi çalıştığım yerdeki erkeklerden evli olanların bir kısmı çok mesafeli , arkadaş dışında en ufak bir niyetle muhabbetlerini görmediğim ve gerçekten Sadık insanlar . belki Eşleri bu kadar dikkat ettiklerini bilmiyordur bile . insanın karakterinde olacak . olaya yakalanma yakalanmama diye bakılırsa hepsi yapar zaten . bir de bence bu Tür şeyleri gemellememek lazım . fabrika üretimi değiliz . güven zor kazanılıyor sizinki tamamen bitmiş .

yalani affedebilirim. dayagi affedebilirim. kotu sozu bile affedebilirim ama aldatilmayii aslaa. o eller benden baskasina dokunduysa geri bana dokunamaz. o gozler benden baskasina baktiysa geri bana bakamaz. ben nasil namusuma sahip cikip edebimle oturuyosam oda oturacak. ihtiyaclari varmis beyimizin. e erkegin ihtiyaci varda kadının yok mu. ne iğrenç bi bahane. yerinizde olsam bian once kurtulmaya bakardim o igrenc adamdan. suclusun bari alttan al. bide yaptigiyla ovunecek nerdeyse.

Bana göre erkekler farklı bir ten istiyor, ha kimi cesaret edemiyor kimi cesaret ediyor, kimi günahından kendine hakim oluyor kimi ailesini kaybetme korkusundan. Kimini de hiçbir şey durduramıyor fırsatını buldu mu değerlendiriyor. evet kabullenmesi zor ve güven sarsıcı bir durum ama bu böyle bana göre.

Özürü kabahatinden beter. Hayır her erkek aldatmaz. Aldatan erkekde kadında şerefsiz korkaktır.

aldatan erkek kadar aldatan kadın da var, ama erkekler de kadınlar da nedense her kadın aldatır demeyi kendilerine yediremeyip her erkek aldatır diyorlar.
e tabi her kadın aldatır deseler, anan, bacın hariç demek zorunda kalacaklar ya :KK70:

özetle, kadının da erkeğin de aldatanı, aldatmayanı var, tek fark kadın aldatsa da gizliyor, erkek aldatmasa da çapkınlık pozlarıyla kendini hovarda göstemeye çalışıyor, bu da toplumumuzun ikiyüzlü ahlak anlayışının doğal sonucu.
skor önemli :KK59:

Bu kadın-erkek karşılaştırmasından fenalık geldi cidden. Bir erkek isterse 100 kadınla beraber olmak istesin, kaç yazar? Erkeklerin bir sınırı var. Belli bir süre beklemeleri gerekiyor. Makine değil ya sanki bu durmadan diğerine gidip "başka" tenler arayacak. Asıl kadınların sınırı yok. Özellikle de cinsiyetiyle sorunu olmayan kadınların. Kendini tanıyan, keşfeden kadınların. Zaten çok korktukları ve altta kalmak istemedikleri için böyle sıfatlar yapıştırıyorlar. Aman adamlıklarına zeval gelmesin(!) de hikaye yani.

Esinin aciklamasinin manasi su,
Eger barisirsak ben seni yine aldatirim, bunu kabul ediyorsan gel.
E sen de hala bu adami(?) affetmeyi dusunursen salakligina doyma. Cunku %100 tekrar aldatilacaksin.
Hani kopekler gibi pismanim nasil yaptim bilmiyorum dese falan %10 sans veriyim.
Su konusmayi yapan adam bir daha aldatmasin disimi kirarim.

Hayatımı birleştirdiğim adama yine adam dedim ağız alışkanlığı her neyse işte herkesi onunla aynı kefeye koysaydım aldatır derdim sana ama babam a bakıyorum ve biri yada birkaçı yüzünden genelleme yapmak yanlış geliyo bana.
şimdi böyle hissetmen çok normal diye düşünüyorum. Eşinin açıklaması kabahatinden büyük.

Ben her erkeğin aldatacağına inanmıyorum vardır hiç aldatmayan erkekler,bende evliyim eşim beni aldattımı bilmiyorum hiç şüpem olmadı mesela şuan evde yok nerde bilmiyorum tlf konuştuk lastik patladı gelicem dedi,
Allah Şeytana uydurmasın beni aldatırsa asla affetmeyeceğimi biliyor :KK34:

Sizde affetmeyin çünkü birdaha yapıyorlar görümcem eşini kaç kez affetti hoş adam af dilemedi ama:KK43:

Sadık erkekler çok. Kadınlara da iş düşüyor ama, bir çok kadın evlendikten sonra bakımı bırakıyor ve kilo alıyor. Kilolu bir kadınında kabul edelim ki cinsel cazibesi çok düşüyor. Kadınlar kendi üzerine düşeni yapmalı ve kilolarına dikkat etmeliler spor yapmalılar.

Aynı şey erkekler içinde geçerli, Bakıyorsan adam nişanlıyken filinta gibi, bir evleniyor hemen göbek. İki tarafta görüntüsüne dikkat etmeli.
Yanı dostum kilolularda aldatilmayi hak ediyor dediğine gore ve şunu bil zayıflık güzellik değildir

Milyonlar yazmiyir buraya sonucta herkes oyle degil elbette kendine guvenen ve ahlaki yerinde vicdani yerinse hicbir erkek yapmaz bunu aldatmanin cinselligin darki yoktur cinsler acisindan bu adamin yaptigi tek sey durumu normallestirerek kendi inandigi yalana seni de inandirip labullendirmek bu yaptigi aldatmadan daha adice bir durum allah basima vermesin kimseye vermesin

Milyonlar yazmiyir buraya sonucta herkes oyle degil elbette kendine guvenen ve ahlaki yerinde vicdani yerinse hicbir erkek yapmaz bunu aldatmanin cinselligin darki yoktur cinsler acisindan bu adamin yaptigi tek sey durumu normallestirerek kendi inandigi yalana seni de inandirip labullendirmek bu yaptigi aldatmadan daha adice bir durum allah basima vermesin kimseye vermesin

Ayriyetten sokrates bir nikhomakhosa etik kitabinda der ki bak themis milyonlar yapiyor diye bir sey dogru milyonlar yapmiyor diye bir sey yanlis degildir cogunlugun yaptigi o sey aptalca olabilir hatta o cogunluk bir salaklar toplulugu olabilir bu dogruyu yine de degistirmez degerini kaybettirmez miluonlar aldatabilir ama asla normallestirilecek bir sey olamaz bu durum

X