- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi sezarsalataa
bir ablam vardi uzaktan akrabamiz ilk nisanlandiginda nisanlisi biseyler yasamak istedi diye ayrilmisti
sonra baska bir adamla uzun bir birliktelikten sonra nisanlandilar birliktelikleri sirasinda anneme cok efendi sadece elimi tutar baska hic bir seye yeltenmedi bile der kendisini kullanmaya calismadigi icin adama sukur edee dua ederdi evlendiler adam evlenincede elini tutmaktan ileri gitmedi en son bosandiklarinda adamin arkasindan kiz ahmet diye konusuyordu
insan boyle seyler dinleyince ikilemde kaliyo isteseler bir dert istemeseler iki dert yani
farkindayim latife ettiginizinHahah ben latife ediyorum zaten forumda beni bilen bilir
Valla sevişmediğim adamı almam koca diye, sonra gay çıkar, iktidarsız çıkar bilmem ne uğraş dur
hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)
acaba naz yapıyorum falan mı sanıyo bu salak ya?
bir ablam vardi uzaktan akrabamiz ilk nisanlandiginda nisanlisi biseyler yasamak istedi diye ayrilmisti
sonra baska bir adamla uzun bir birliktelikten sonra nisanlandilar birliktelikleri sirasinda anneme cok efendi sadece elimi tutar baska hic bir seye yeltenmedi bile der kendisini kullanmaya calismadigi icin adama sukur edee dua ederdi evlendiler adam evlenincede elini tutmaktan ileri gitmedi en son bosandiklarinda adamin arkasindan kiz ahmet diye konusuyordu
insan boyle seyler dinleyince ikilemde kaliyo isteseler bir dert istemeseler iki dert yani
aynen katılıyorumgenelde boyle davetlerde yemek niyetine eve giden kiza kizarmis pilic muamelesi yapilir filmide kendileri cekmeye calisir kirmizi noktali olanindan
ahahahah bu çok ilginç olmuş gercektenbir ablam vardi uzaktan akrabamiz ilk nisanlandiginda nisanlisi biseyler yasamak istedi diye ayrilmisti
ama bi de hamile kalma riski var onu napcazHahah ben latife ediyorum zaten forumda beni bilen bilir
Valla sevişmediğim adamı almam koca diye, sonra gay çıkar, iktidarsız çıkar bilmem ne uğraş dur
der beklerimKesin gazoz'da içeriz der bu hanzo
sanırım ya ben kendimi ifade edemedim, ya da o gercekten bi abaza..Sevgili olan iki insanın başbaşa kalmak istemesinde, öpüşmesinde bana göre niyet bozukluğu yok.
Erkeklere hemen azgın yakıştırması da hoş değil. Kadınlar da pekala sevdiği birini arzular.
Ama sizin yaşamak istediğiniz bu değilse daha muhafazakâr biriyle beraber olmalısınız bence.
Belli ki kafa yapınız uymuyor.
Zaten istemediğiniz halde ısrar ediyorsa tam olarak kendinizi ifade edemiyor olabilirsiniz. Daha açıklayıcı olun..
artık değilimAbaza, salak, sapık gibi kelimeleri yakıştırdığın biriyle neden hala berabersin ki?
işte sevmeyip de sadece cinsellik için yanaştığını nasıl anlıcazHer erkeğin kötü niyetle çağıracağını düşünmüyorum çünkü niyeti farklı olan dışardada rahat durmaz laflarıylada rahat durmaz belli eder kendini..
Seven insan yanaşmaz düşünceside yanlış bence kendimizi kandırmayalım
Aksine seven insanlar arasında ister istemez bi çekim oluyor bence burdaki ince çizgi kişinin kendisine kalmış..
en azından aşırı ısrarcı olmamış şanslısın :)sevgilim 2. haftada beni evine çağırdı sonra şimdi olmaz ama di mi daha erken gelmezsin dedi. bende baştan söyleyeyim ben hiç gelmem rahat hissetmem prensiplerim var benim demiştim. şimdi sevgilimle 4 yılı geçen süredir ilişkimiz var. Tabi beni asla rahat bırakmadı sürekli eve gelmemi istedi kaç kere tartıştık ben sana başta söylemedim mi faslı vs. yakında nişanlanıcaz hala istiyorbu arada ergen gibi sinemalarda falan öptü o da haklı tabi
çok akıllıca davranmışsınız genç yaşınıza rağmen, bravo valla:) doğru bu zamanda kimseye güven olmaz, eve gelince tamam bu herşeye hazır diyip balıklama atlıyolar..20li yaşlarımda saftirik bir kızken aynı yaşta çok yakışıklı bir çakaloğlan :)) benim eve gidelim yeeaaa bana yemek yaparken görmek istiyorum seni demişti. Eğer güvenmeseydim gitmezdim ama zorla bi şey yapıcak bi çocuk değildi emindim. Neyse gittik açız yemek yiycez, bana boşver şimdi yemeği dışardan söyleriz gel içeri geçelim deditabi ben niyeti anlayınca, ben çok salağım ya sen ancak avcunu yalarsın deyip çıkıp gitmiştim. Aahhh ahh yıllardır hep aynı senaryolar ve artık eskisi gibi güvenilir insan da kalmadı. Kimseye güvenip de eve meve gitmeyin..