erkeklerin eve çağırması

Hahah ben latife ediyorum zaten forumda beni bilen bilir
Valla sevişmediğim adamı almam koca diye, sonra gay çıkar, iktidarsız çıkar bilmem ne uğraş dur

Hepsi aynı olacak değil ama niyetleri üç aşağı beş yukarı aynıdır. Ha bu kötü bir şey mi kişiden kişiye değişir tabi. Sizin için bir sakıncası yoksa neden olmasın?

Ama erkeklere artık bu devirde çok güvenmemek lazım. Özellikle o kişi ile ciddi bir ilişki düşünüyorsanız bu konulara dikkat etmek lazım.

çıkarken eve davet etmeye bayılırlar, evlendikten sonra eve gelmek istemezler,
beraber yaptığınız yemekleri önceleri beğenir gibi yaparlar, sonra yemek seçerler, beğenmezler, kulp bulurlar,
maalesef sevgililikte bunların hiçbiri anlaşılmıyor.
aynı evde vakit geçirsen bile kimse gerçek kişiliğini ortaya koymaz.
her şey evlendikten sonra ortaya çıkıyor ablacım.
karar senin.

Sevgili olan iki insanın başbaşa kalmak istemesinde, öpüşmesinde bana göre niyet bozukluğu yok.
Erkeklere hemen azgın yakıştırması da hoş değil. Kadınlar da pekala sevdiği birini arzular.

Ama sizin yaşamak istediğiniz bu değilse daha muhafazakâr biriyle beraber olmalısınız bence.
Belli ki kafa yapınız uymuyor.

Zaten istemediğiniz halde ısrar ediyorsa tam olarak kendinizi ifade edemiyor olabilirsiniz. Daha açıklayıcı olun..

Her erkeğin kötü niyetle çağıracağını düşünmüyorum çünkü niyeti farklı olan dışardada rahat durmaz laflarıylada rahat durmaz belli eder kendini..

Seven insan yanaşmaz düşünceside yanlış bence kendimizi kandırmayalım
Aksine seven insanlar arasında ister istemez bi çekim oluyor bence burdaki ince çizgi kişinin kendisine kalmış..

Allah iyiliğini versin kahkaha attım

ahahahah bu çok ilginç olmuş gercekten

sanırım ya ben kendimi ifade edemedim, ya da o gercekten bi abaza..

işte sevmeyip de sadece cinsellik için yanaştığını nasıl anlıcaz

sevgilim 2. haftada beni evine çağırdı sonra şimdi olmaz ama di mi daha erken gelmezsin dedi. bende baştan söyleyeyim ben hiç gelmem rahat hissetmem prensiplerim var benim demiştim. şimdi sevgilimle 4 yılı geçen süredir ilişkimiz var. Tabi beni asla rahat bırakmadı sürekli eve gelmemi istedi kaç kere tartıştık ben sana başta söylemedim mi faslı vs. yakında nişanlanıcaz hala istiyor bu arada ergen gibi sinemalarda falan öptü o da haklı tabi

20li yaşlarımda saftirik bir kızken aynı yaşta çok yakışıklı bir çakaloğlan :)) benim eve gidelim yeeaaa bana yemek yaparken görmek istiyorum seni demişti. Eğer güvenmeseydim gitmezdim ama zorla bi şey yapıcak bi çocuk değildi emindim. Neyse gittik açız yemek yiycez, bana boşver şimdi yemeği dışardan söyleriz gel içeri geçelim dedi tabi ben niyeti anlayınca, ben çok salağım ya sen ancak avcunu yalarsın deyip çıkıp gitmiştim. Aahhh ahh yıllardır hep aynı senaryolar ve artık eskisi gibi güvenilir insan da kalmadı. Kimseye güvenip de eve meve gitmeyin..

en azından aşırı ısrarcı olmamış şanslısın :)

çok akıllıca davranmışsınız genç yaşınıza rağmen, bravo valla:) doğru bu zamanda kimseye güven olmaz, eve gelince tamam bu herşeye hazır diyip balıklama atlıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…