erkeklerin eve çağırması

işte sevmeyip de sadece cinsellik için yanaştığını nasıl anlıcaz

Karşındakine karşı bir şüphe oluyorsa zaten uzak durmalı ama ben şunada katılmıyorum hep erkeklerin niyeti kötüymüş gibi düşünülüyor illaki sapık manyak vardır ama bir kadında fırsat verdiği ölçüde erkek yanaşır ( lafım yanlış anlaşılmasın normal bir erkek için bu lafım yoksa sapıklarda var mı var )

işte sevmeyip de sadece cinsellik için yanaştığını nasıl anlıcaz
hayir demenize ragmen usteliyorsa sevmiyordur,sinirlariniza saygi duymuyorsa sevmiyordur. benim erkek arkadasim bana hic teklifte bulunmadı,ilişkimizin başında pat diye ben gelecegim dedim. gittim safimda sadece opusuruz sanmis,sadece opusmedim
eger irrite edecek sekilde hayir dememe ragmen evime gel evim evim deseydi gitmez art niyet arardim,kendi kararlarinizin arkasinda keskin durun,gerekirse vazgecin ama sözünüzden donmeyin. Ben sizin herife kıl oldum mesela

Her şeyın vaktı zamanı var bence .Sevişmenınde .BAgzının payını verın bıdaha arsızca davranırsa o zaman icabına bakarsınız.

ben de ona acaip kıl oluyorum hatta içimden küfürler ediyorum.. ve artık görüşmüyorum, o da soğuk davranıyor artık..

İlk buluşma olsun isterse en az 6 ay 1 senelik ilişki olsun. Beni evine çağıran adamın niyeti asla sadece yemek yiyip film izlemek değildir. Bu devirde babana bile güvenme demişler. Asla güvenmem gitmem de. Bunu 2 kez tekrar sorarsa üstelerse bir daha onunla görüşmem

Esimle nisanliyken evine giderdim. Saatlerce kafede oturmayı sevmiyorum.evde eşofmanla oturmak daha iyi geliyordu. Güvenmediğin yeni tanıştığın birinin evine gitmeyi doğru bulmuyorum.

Yemek film falan yine kandırmaya çabalayan cümleler dmfmvmv benimki ev çok pislendi tek başıma temizlik yapamıyorum diye çağırıyor. Dürüst çocuk

amaç belli boşuna çağırmazlar. gel cnm sana yemek yapayım film izleyelim ortam yaratmak için neler yaparlr neler.. uzak durmakta bolbol fayda var..

Bilemedim,ilk buluşmadan eve çağıran adam ya pintidir,dışarda para harcamamak,buluşmayı beleşe getirmek istiyordur yada yakınlaşmak istiyordur.
Tamam eve gidilebilir,yemekte yenilir,filmde izlenir ama daha baştan teklif edilmez yani

Düşünüyorum, düşünüyorum...
Bir aydır görüştüğüm sevgilim de beni davet etmişti. Yemek yapayım falan demedi, film izleriz diye de kandırmadı. Yılbaşı gecesiydi. Kışın ortasında kocaman bir demet papatya ile karşıladı beni. Güzel vakit geçirdik. İstemediğim hiçbir şey olmadı. Şimdi evliyiz. İki yıldır aynı evde yaşıyoruz.
Onun öncesinde deliler gibi aşık olduğumu sandığım sevgilimin ev davetini asla kabul etmeden ayrıldık. İki yıl boyunca görüştüğüm biriydi. Ama güven yoktu. Güvenmiyorum.
Şimdi ben bunları niye anlattım?
Yukarıda biri demiş, güvenmediğin insanla dışarıda da görüşme zaten. Güvendiğin adam senin istemediğin birşey yaşatmaz. Ha, güven duymak için gerekli zamanı kendine de ona da tanımalısın. O ayrı.

Bunlar bekarken size yemek yaparlar romantik romantik filn izlerken dokunurlar son derece naiftirler. Evlenince çorabını yerden almaz ne yemek yapması ne film izlemesi gecer kosede horlaya horlaya uyur. Iste bunlar hep o ilk bulusmaya eve gidildiginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…