- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
-
- Konu Sahibi sezarsalataa
ben de aynen sizin gibi düşünüyorum :)Film sinemada izlenir, yemek de restoranda yenir sorun değil. Ev şart değil. Yeni bir ilişkide bunu yapması ve üstelemesi benim için güven sarsar. Niyetini belli eder. Bazı şeyler için belli seviyeleri aşmak gerekiyor.
işte sevmeyip de sadece cinsellik için yanaştığını nasıl anlıcaz
hayir demenize ragmen usteliyorsa sevmiyordur,sinirlariniza saygi duymuyorsa sevmiyordur. benim erkek arkadasim bana hic teklifte bulunmadı,ilişkimizin başında pat diye ben gelecegim dedim. gittim safimda sadece opusuruz sanmis,sadece opusmedimişte sevmeyip de sadece cinsellik için yanaştığını nasıl anlıcaz
Her şeyın vaktı zamanı var bence .Sevişmenınde .BAgzının payını verın bıdaha arsızca davranırsa o zaman icabına bakarsınız.hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)
ben de ona acaip kıl oluyorum hatta içimden küfürler ediyorum.. ve artık görüşmüyorum, o da soğuk davranıyor artık..hayir demenize ragmen usteliyorsa sevmiyordur,sinirlariniza saygi duymuyorsa sevmiyordur. benim erkek arkadasim bana hic teklifte bulunmadı,ilişkimizin başında pat diye ben gelecegim dedim. gittim safimda sadece opusuruz sanmis,sadece opusmedim
eger irrite edecek sekilde hayir dememe ragmen evime gel evim evim deseydi gitmez art niyet arardim,kendi kararlarinizin arkasinda keskin durun,gerekirse vazgecin ama sözünüzden donmeyin. Ben sizin herife kıl oldum mesela
işte adap bilmeyen böyle uçkurunun peşinden gidiyor.. kız düşürme derdinde çoğu..Her şeyın vaktı zamanı var bence .Sevişmenınde .BAgzının payını verın bıdaha arsızca davranırsa o zaman icabına bakarsınız.
ama bi de hamile kalma riski var onu napcaz
Yemek film falan yine kandırmaya çabalayan cümleler dmfmvmv benimki ev çok pislendi tek başıma temizlik yapamıyorum diye çağırıyor. Dürüst çocukhayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)