erkeklerin ev kiyafeti :)

Onlarda kaka yapıyor canım
gözünde fazla büyütmeye gerek yok

yaaa bacılar yıktınız beni gülmekten,o kuru incir bizde eve girer girmez minik şortlar giyilir,atletle oturur kocam ayıp olmasın diye kapıya çıkmaz,ben de atletleyim ben açarım kapıyı ama şu bir gerçek kiii evlilik insanın içindeki ÖZü çıkarıyo her iki taraf için de öyle

ayyy çok komik bir şey anlatıcam

bir keresinde eniştem işten gelmiş soyunmuş, altında baksırla gelip salona uzanmış, halıya,

ikide oğulları var,

Ablam diyorki çocuklar birden kaynaşmaya evin içinde koşuşturmaya başladı, hele büyük olan ANNNNEEEEE fotoğraf makinası nerde diye bağırıyormuş,

noldu demeye kalmadan gözüm ilişti, aman Allahım oda ne, eniştemin şeyi çıkmış baksırdan.

Tabi ablamın çığlığını duyan eniştem hemen toparlanmış, fotosu çekilmeden

ay ne güldüm ya
bırde erkekler karıları begenmez sonradan kendılerıne baksınlar hersey meydanda hemde en gosterıssız anda :)
bu bızdede cok olur hatta bızım fırlama ufaklık baxer'dan pipicanı yana cıkarıp bana gosterıyor

Aman allahimmm !!!!
Boyle rahat olunca :)

evde donla duran bı erkeğe tahammul edemem ya tacız ederım canım istemezsede böyle durulurmu dıye dırdır ederım zaten durmazda ufak bi çocuğumuz var dışar kıyafetlerımızle ıkımızde durmuyoruz

Aslinda geyik maksadiyla acmamistim ben. Ama oyle oldu :) benim icin sakincasi yok tabi kizlar.. hoslanmadigim bi durumdu sadece yoksa geyige almak da gayet guzel oldu

Esinizle siz ben ve esim gibiyiz demek ki ayni durum söz konusu. Hem esimin tüy sorunu hem de benimde namaz disinda rahat giyinmem

Evde boxer la gezmesi sorun değil. Ama kapıya öyle çıkılmaz tabi ki ne o öyle orman kaçkını gibi

Evde boxer la gezmesi sorun değil. Ama kapıya öyle çıkılmaz tabi ki ne o öyle orman kaçkını gibi

Bence de. Bizim asagi kaylardan bi adam benim onumde cikan bi genc vardi ona oyle acti kapiyi. Anladigim o da ev ahalisinden degildi. He olsa da biri görür syip olur. Nerdeee

gülmekten öldürdünüz beni
benim eşim atletle filan oturmaz ama işten gelir gelmez pijamalarını giyer ve imkansız başka şey giydiremezsin
kapıyada öyle çıkar ayıp yapma desemde aman ne varmış sanki der

Valla pijemasini giyse öpüp başıma koyucam ben :) kapi calinca bi sort tshirt giyiyoruz çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…