- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
benim eşimde tam tersidir uyuyana kadar kıyafetleriyle oturur ya biri gelirse diye
10 senelik evliiyiz daha kapıcı dışında habersiz birinin geldigide yokama adam huyundan vazgeçmedi
bende tam tersiyim kapıdan içeri girer girmez soyunmaya kıyafetlerimi değiştirmeye başlarım hiç rahat etmem dışarı kıyafetiyle evde oturmaya
bir benim kocam mı değişikmiş :44::44::44::44:
yatana kadar kıyafetlerini çıkarmaz, bazende eşofmanlarını giyer, giyinirken yatak odasının kapısını kilitler kızım dalmasın diye
hatta bazen pantolon ve tişörtle uyuya kalır....
bana gelince evde, kilot, şort, mini elbise, tunik ne kadar kısa ve tiril tiril şey varsa onları giyerim, balkondan kafamı çıkarırım kocam kafamı geri sokar![]()
Onlarda kaka yapıyor canım
gözünde fazla büyütmeye gerek yok![]()
tatlim benim cocuklar cok memmun burda dogdular ilk burayi benimsediler inanki tatilde 1 ay gecdimi evimize gidelim diye agliyorlar ufaklik daha hic gitmedi nasipse okul bitsin gidecem oda tanisin akrabalari ana vatanini benim oglan ilk havaalanina ayak bastik ben nerdeyse opecem yeri vatanim diye oglum ciglik atiyor mc Donald da varmis turkiyede diyehic yemedi cocuk yada turkiyeyi ne zannettiyse ac kalcam zannetti herhalde
esim gercekden cok titiz ki benim babam cok rahat insandi yazlik eve gittigimizde adam don paca gezer hatta kardesim adini horoz dovuscusu takmis birgunde hava cok sicak diye kilotla geziyormus Sabah Sabah ben uyuyordum kizkardesim telasla odaya kostu kapiyida kilitledi ne oldu diye sorunca ayyyy babamin gorulmemesi gereken yerini gordum
ayni abla kuru incir gibiydi dedi o gundur kuru incir yemem midem bulanir ahhh kardesim neyi neye benzetti isin enterasan yani oda yemez
aklinda kalmis cocugun inanki yurtdisinda maneviyat yok
ama maddi acidan cok rahatsin calismasan bile devlet baba herseyini oduyor sana yasayabilecegin kadar para veriyor 2 haftada bir
benim babam kendi cok rahat ve bizide cok rahat yetistirdi senin baban bayagi titiz tertipliymis kiz benim kocanin ikizi olmasin
![]()
yaaa bacılar yıktınız beni gülmekten,o kuru incir