Biyolojik baba ve ruhumu mahfedenler

Dönüp dolaşıp herkes ortak fikirde buluşacak galiba : derslerine asıl güzelim.
Kazan hayalindeki okulu ve git o iğrenç insanların yanından.
Kadın güçlü olmalı, kimseye minnet etmemeli.
Güçlü ol ki ezemesin kimse seni.
Sen meslek sahibi olduğunda bak o insan bozmalarının hepsi nasıl salyalarını akıta akıta çevrende dolaşıyorlar.
Ha bu arada,kimsenin tribini çekme. Hayatını kendin için yaşa. Seni mutlu etmeyen insanları hayatında tutmak zorunda değilsin.

Cook tesekkur ederim bende aynen boyle dusunuyorum. Hatta boyle dusundugum icin garipseyen kendini bir erkege muhtac hisseden, ozgurlugunun kisitlanmasindan zevk alan o kadar cok insan var ki acaba ben mi tuhafim diye dusunur olmustum

Cook tesekkur ederim bende aynen boyle dusunuyorum. Hatta boyle dusundugum icin garipseyen kendini bir erkege muhtac hisseden, ozgurlugunun kisitlanmasindan zevk alan o kadar cok insan var ki acaba ben mi tuhafim diye dusunur olmustum
Hayır canım. Kadın erkeğe mecbur değildir,erkek kadına mecburdur.
Kendi işini halledebilen , ben yaparım,ben hallederim diyen kadın hiçbir erkeğe ihtiyaç duymaz.
Erkek dünyaya gelebilmek için bile bir kadın rahmine ihtiyaç duyarken,Nedir bu zorbalık,kadına değer vermeme durumu?
Doğru yoldasın canım. Kendini düşünerek yaşa hayatını.

Sadece kirayi oduyor iste o kadar insanligi o da mecburiyetten annemin yetmiyor diye onu da kitlerdi yoksa o

Sevgilim iyi de asiri triplerinden sıkıldım. Ben kendi acimi aci saymam hep iclerinden bisey cikarir dalgaya vurur gulerim ama onun sacma saoan tavirlari herseyi cok buyutmesi falan sacma. Dun arkadasim kulagima arkamda bisey var mi yildiz dedi. yok dedjm sıkistiriyo ne dedi diye. Diyorum yok bisey aradan zaman geciyo tekrar soruyor. Bende asabi bir insanim hic sevmem surekli soru sorulmasi falan bunaltti tavirlari. En ufak kavgada aglayayim diye midir nedir nejat isler sozleri ve aglamakli sarkilar atiyor acindirmak icin yapmadigi sey yok
Ailende yaşadığı durumlardan haberi var mı sevgilinin?
yani ygs ye hazırlanıyorsun ve köstek olacağı yerde destek olması lazım tripler fln çok saçma..

Sadece kirayi oduyor iste o kadar insanligi o da mecburiyetten annemin yetmiyor diye onu da kitlerdi yoksa o

Sevgilim iyi de asiri triplerinden sıkıldım. Ben kendi acimi aci saymam hep iclerinden bisey cikarir dalgaya vurur gulerim ama onun sacma saoan tavirlari herseyi cok buyutmesi falan sacma. Dun arkadasim kulagima arkamda bisey var mi yildiz dedi. yok dedjm sıkistiriyo ne dedi diye. Diyorum yok bisey aradan zaman geciyo tekrar soruyor. Bende asabi bir insanim hic sevmem surekli soru sorulmasi falan bunaltti tavirlari. En ufak kavgada aglayayim diye midir nedir nejat isler sozleri ve aglamakli sarkilar atiyor acindirmak icin yapmadigi sey yok
yani ygs ye hazırlanıyorsun ve köstek olacağı yerde destek olması lazım tripler fln çok saçma..

Hayir yok bunlardan haberi. Bana cok iyi davraniyor ama ben herseyibkafasina takip trip atma huyuna sinir oldugum icin cok tepki verebiliyorum. Bugun sinifta konusmadik ama saatlerdir yazip konusmaya calisiyor benimle. Anlatmak da istemiyorum gucsuz durmamak icin o beni duygusuz bilsin :/

Durumundan bahsetmediğin iyi olmuş aslında..
Mutsuzluğunun, stresinin sınav yüzünden olduğunu biraz alttan alması gerektiğini söylesen düzelir belki..

Canın çok fena bir yaşam. Acı Hayat derler ya öyle birşey. Çalışıp is sahibi olacağın bir bölümden mezun olup hayatını kurtarmaya bak. Yoksa bunların içerisinde harcayıp gideceksin.

X