erkeklerin ev kiyafeti :)

benim eşimde tam tersidir uyuyana kadar kıyafetleriyle oturur ya biri gelirse diye
10 senelik evliiyiz daha kapıcı dışında habersiz birinin geldigide yok:9: ama adam huyundan vazgeçmedi
bende tam tersiyim kapıdan içeri girer girmez soyunmaya kıyafetlerimi değiştirmeye başlarım hiç rahat etmem dışarı kıyafetiyle evde oturmaya

bir benim kocam mı değişikmiş :44::44::44::44:
yatana kadar kıyafetlerini çıkarmaz, bazende eşofmanlarını giyer, giyinirken yatak odasının kapısını kilitler kızım dalmasın diye :1:
hatta bazen pantolon ve tişörtle uyuya kalır....

bana gelince evde, kilot, şort, mini elbise, tunik ne kadar kısa ve tiril tiril şey varsa onları giyerim, balkondan kafamı çıkarırım kocam kafamı geri sokar :52:

Onlarda kaka yapıyor canım
gözünde fazla büyütmeye gerek yok :45:

tatlim benim cocuklar cok memmun burda dogdular ilk burayi benimsediler inanki tatilde 1 ay gecdimi evimize gidelim diye agliyorlar ufaklik daha hic gitmedi nasipse okul bitsin gidecem oda tanisin akrabalari ana vatanini benim oglan ilk havaalanina ayak bastik ben nerdeyse opecem yeri vatanim diye oglum ciglik atiyor mc Donald da varmis turkiyede diye:27:hic yemedi cocuk yada turkiyeyi ne zannettiyse ac kalcam zannetti herhalde :1:esim gercekden cok titiz ki benim babam cok rahat insandi yazlik eve gittigimizde adam don paca gezer hatta kardesim adini horoz dovuscusu takmis birgunde hava cok sicak diye kilotla geziyormus Sabah Sabah ben uyuyordum kizkardesim telasla odaya kostu kapiyida kilitledi ne oldu diye sorunca ayyyy babamin gorulmemesi gereken yerini gordum :20:ayni abla kuru incir gibiydi dedi o gundur kuru incir yemem midem bulanir ahhh kardesim neyi neye benzetti isin enterasan yani oda yemez :27:aklinda kalmis cocugun inanki yurtdisinda maneviyat yok :50:ama maddi acidan cok rahatsin calismasan bile devlet baba herseyini oduyor sana yasayabilecegin kadar para veriyor 2 haftada bir :24:benim babam kendi cok rahat ve bizide cok rahat yetistirdi senin baban bayagi titiz tertipliymis kiz benim kocanin ikizi olmasin :1:

yaaa bacılar yıktınız beni gülmekten,o kuru incir:27: bizde eve girer girmez minik şortlar giyilir,atletle oturur kocam ayıp olmasın diye kapıya çıkmaz,ben de atletleyim ben açarım kapıyı ama şu bir gerçek kiii evlilik insanın içindeki ÖZü çıkarıyo her iki taraf için de öyle :27:

ayyy çok komik bir şey anlatıcam :27::27::27:

bir keresinde eniştem işten gelmiş soyunmuş, altında baksırla gelip salona uzanmış, halıya,

ikide oğulları var,

Ablam diyorki çocuklar birden kaynaşmaya evin içinde koşuşturmaya başladı, hele büyük olan ANNNNEEEEE fotoğraf makinası nerde diye bağırıyormuş,

noldu demeye kalmadan gözüm ilişti, aman Allahım oda ne, eniştemin şeyi çıkmış baksırdan.

Tabi ablamın çığlığını duyan eniştem hemen toparlanmış, fotosu çekilmeden :27::27::52::52::52:

bir keresinde eniştem işten gelmiş soyunmuş, altında baksırla gelip salona uzanmış, halıya,

ikide oğulları var,

Ablam diyorki çocuklar birden kaynaşmaya evin içinde koşuşturmaya başladı, hele büyük olan ANNNNEEEEE fotoğraf makinası nerde diye bağırıyormuş,

noldu demeye kalmadan gözüm ilişti, aman Allahım oda ne, eniştemin şeyi çıkmış baksırdan.

Tabi ablamın çığlığını duyan eniştem hemen toparlanmış, fotosu çekilmeden :27::27::52::52::52:

:52::52::52::52: ay ne güldüm ya
bırde erkekler karıları begenmez sonradan kendılerıne baksınlar hersey meydanda hemde en gosterıssız anda :)
bu bızdede cok olur hatta bızım fırlama ufaklık baxer'dan pipicanı yana cıkarıp bana gosterıyor :27::27::27::27::27::27:

ikide oğulları var,

Aman allahimmm !!!!
Boyle rahat olunca :)

evde donla duran bı erkeğe tahammul edemem ya tacız ederım canım istemezsede böyle durulurmu dıye dırdır ederım zaten durmazda ufak bi çocuğumuz var dışar kıyafetlerımızle ıkımızde durmuyoruz

Aslinda geyik maksadiyla acmamistim ben. Ama oyle oldu :) benim icin sakincasi yok tabi kizlar.. hoslanmadigim bi durumdu sadece yoksa geyige almak da gayet guzel oldu ;)

yalan yok bende evde atlet şortla duruyorum alıştım bişey giyince bunalıyorum. kapı çalınca kırk saat bekletiyor kapıdakini sonra üstünü giyip açana kadar :) bende müsait olmadığım için açamıyorum :1::1::1:

:9:

Esinizle siz ben ve esim gibiyiz demek ki ayni durum söz konusu. Hem esimin tüy sorunu hem de benimde namaz disinda rahat giyinmem :37:

Evde boxer la gezmesi sorun değil. Ama kapıya öyle çıkılmaz tabi ki ne o öyle orman kaçkını gibi :51:

Evde boxer la gezmesi sorun değil. Ama kapıya öyle çıkılmaz tabi ki ne o öyle orman kaçkını gibi :51:

Bence de. Bizim asagi kaylardan bi adam benim onumde cikan bi genc vardi ona oyle acti kapiyi. Anladigim o da ev ahalisinden degildi. He olsa da biri görür syip olur. Nerdeee

gülmekten öldürdünüz beni :1::1::1:
benim eşim atletle filan oturmaz ama işten gelir gelmez pijamalarını giyer ve imkansız başka şey giydiremezsin
kapıyada öyle çıkar ayıp yapma desemde aman ne varmış sanki der:1::1::1:

gülmekten öldürdünüz beni :1::1::1:
benim eşim atletle filan oturmaz ama işten gelir gelmez pijamalarını giyer ve imkansız başka şey giydiremezsin
kapıyada öyle çıkar ayıp yapma desemde aman ne varmış sanki der:1::1::1:

Valla pijemasini giyse öpüp başıma koyucam ben :) kapi calinca bi sort tshirt giyiyoruz çok şükür:)

Back
X