erkeklerin ev kiyafeti :)

Benimki hassas boxeri degistirir :) de o frikik konusu komikk destekli giyen kizlarin yan durustan gercek boyutun gozlenmesi gibi :)))

aynı bizzzz

Nişanlımda hep şortla durur üstü cıbıl.
Erkeklerde bi alem... Biz kadınların evdeki hallerine laf ederler bakımsız derler kendilerine gelince iş mübarek anadan üryan gezecekler

Nişanlımda hep şortla durur üstü cıbıl.
Erkeklerde bi alem... Biz kadınların evdeki hallerine laf ederler bakımsız derler kendilerine gelince iş mübarek anadan üryan gezecekler

Hiic yani demesinler kadinlara bakimsiz falan en azindan atlet kulot disinda ev kiyafetleriyle oturmayi biliyoz :)

evli değilim ama okuduklarımdan şu kanıya vardım, erkekler geneli yüzde 99 u hatta sıcaktan bunalıyor rahat edemiyor sıcak konusunda kadınlardan 10 kat daha takıntılılar bu yüzden duramıyolar sıcakta giyinik.Onlarıda anlamak lazım tabii
Gün gelir devran döner sizde birgün menepoza girip sıcak bastığında kapı pencere açtırmak cıbıl cıbıl dolanmak için onların anlayışına muhtaç kalabilirsiniz hoşgörün yahuu adamlarıı :111:

Babam altına hep uzun bir pijama giyer ama üst hep atlet evde gaffur gibi gezer kapı çalınca kapının ordaki askıdan hemen gömleğini alır üstüne ama alt hala aynı pijama.

Bu bizim erkekler 20 sene sonra yine don atlet gobegi kasirken osuracaklar biliyonuz dimi

benim esim hayatta oturmaz öyle donla atletle. en fazla bi tisört/ sort giyer sabah kalkar kalkmaz pijamalarini cikarir üstünü giyer dusunu alir taranir bezenir. oglumuda öyle alistirdi, oglum uc yasinda yataktan firlar " anne üstümü giydir pijamalarla durulmaz !" onuda kendine benzetti.

babamida ne pijamayla ne de sortla gördüm. adam her sabah kalkar yaz kis yikanir taranir sofraya oturur.

pasakli olan evde atletle gezmeye merakli olan benim. eve girer girmez atlet sort takilirim. daraliyorum cünkü

Erkekler kadınlar şık şıkıdım isterler evde bilee kendileri nerdese giyinmicekler

Son düzenleme:
Bu bizim erkekler 20 sene sonra yine don atlet gobegi kasirken osuracaklar biliyonuz dimi

ya mesajını okurken krize girdim gülmekten canım ben bekarım bütün hayallerim söndü heaaa biscolata reklamındaki gibi bir eş beklerken şaka bir yana gerçekler galiba acı hayırlısı

benımkıde altında sort uste bısey yok bıde dövmesi var kalbının ustunde benım adım yazıyo kapı caldımı kostur allah gıdıp ustunu gıyıyo babasından korkuya :)oda olmasa zaten ustunu gıyıcegi yok

tatlim benim cocuklar cok memmun burda dogdular ilk burayi benimsediler inanki tatilde 1 ay gecdimi evimize gidelim diye agliyorlar ufaklik daha hic gitmedi nasipse okul bitsin gidecem oda tanisin akrabalari ana vatanini benim oglan ilk havaalanina ayak bastik ben nerdeyse opecem yeri vatanim diye oglum ciglik atiyor mc Donald da varmis turkiyede diyehic yemedi cocuk yada turkiyeyi ne zannettiyse ac kalcam zannetti herhalde esim gercekden cok titiz ki benim babam cok rahat insandi yazlik eve gittigimizde adam don paca gezer hatta kardesim adini horoz dovuscusu takmis birgunde hava cok sicak diye kilotla geziyormus Sabah Sabah ben uyuyordum kizkardesim telasla odaya kostu kapiyida kilitledi ne oldu diye sorunca ayyyy babamin gorulmemesi gereken yerini gordum ayni abla kuru incir gibiydi dedi o gundur kuru incir yemem midem bulanir ahhh kardesim neyi neye benzetti isin enterasan yani oda yemez aklinda kalmis cocugun inanki yurtdisinda maneviyat yok ama maddi acidan cok rahatsin calismasan bile devlet baba herseyini oduyor sana yasayabilecegin kadar para veriyor 2 haftada bir benim babam kendi cok rahat ve bizide cok rahat yetistirdi senin baban bayagi titiz tertipliymis kiz benim kocanin ikizi olmasin

ya mesajını okurken krize girdim gülmekten canım ben bekarım bütün hayallerim söndü heaaa biscolata reklamındaki gibi bir eş beklerken şaka bir yana gerçekler galiba acı hayırlısı

Onlarda kaka yapıyor canım
gözünde fazla büyütmeye gerek yok

bir benim kocam mı değişikmiş :44::44::44::44:
yatana kadar kıyafetlerini çıkarmaz, bazende eşofmanlarını giyer, giyinirken yatak odasının kapısını kilitler kızım dalmasın diye
hatta bazen pantolon ve tişörtle uyuya kalır....

bana gelince evde, kilot, şort, mini elbise, tunik ne kadar kısa ve tiril tiril şey varsa onları giyerim, balkondan kafamı çıkarırım kocam kafamı geri sokar

ben kapalıyım bende çok isterdim şortla askılıyla gezinmeyi açıkken öyle duruyodum kapıyada öyle çıktığım oluyodu ama artık olmuyo tiril tiril pantolon eteklerim var altımda ondan oluyo üstümede tişört yada sıfır kol yakası kapalı. hırkam ve çemberim koltuğun üstünde durur zil çaldımı hemen onları giyerim

benim eşimde tam tersidir uyuyana kadar kıyafetleriyle oturur ya biri gelirse diye
10 senelik evliiyiz daha kapıcı dışında habersiz birinin geldigide yok ama adam huyundan vazgeçmedi
bende tam tersiyim kapıdan içeri girer girmez soyunmaya kıyafetlerimi değiştirmeye başlarım hiç rahat etmem dışarı kıyafetiyle evde oturmaya

ben evliyim ama evde sadece bokserle dolaşan erkek korkunç itici geldi,bokser ne ya iç donu değil mi

atletle durur ama ondan da hoşlanmam ben,altında da şort ya da kapri olur.

evde iç çamaşırıyla gezme özgürlüğü sadece minnoş kızıma ait

benim babada aynı canım 73 yaşında yatana kadar pantolon gölmekle oturur birde pantalonunda cep teli vede anahtar takılı geçenlerde hastaydım orda kaldım baktım babam her gece aynı oturuyor dedim baba bi yeremi gitceksin öylee baktı bana dedim rahat birşeyle giysene annemde güldü hep öyle o diye hee birde sabah kalkıp hemen giyiniyor kahvaltı etmeden benim eşimde eve girere girmez doğru yatak odasına hemen üstünü değiştirir kışın eşofman yazında şort tişört giyer misafir gelirse giyinir sadece

Benim esim sadece boxerla ve üstsüz dolasmaya baslamissaaaaaa, kisa bi süre sonra benimde üstümde bisey kalmiyorrrr )))) Anladiniz sizzzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…