erkeklerin ev kiyafeti :)

maveski

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
287
35
123
Kizlar gecen apartman da daire kapisina atlet don çıkan bi adam görünce size sorayim dedim.. bizde coluk cocuk yok hele de hava sicaksa eşim işten gelip üstünü başını atiyo bi daha giydirene kadar dilimde tüy kalmiyo :) ne sinir yaa. Var mi boyle esler.. adami da görünce ah bu erkeklerin cogu boyle dedim de. Ya oyle durmasin diye adama rahat şort tur thsirt tür aliyorum bana misin demiyo :)

benimkide aynı. sadece baksırla durur evde o kdar diyorum en azından bi atlet de giy. her yer tüyy oluyor arkadaş

Evde giydiği rahat şort ve tişörtü var onları giyer. Öyle don atlat olmaz kapı falan çalıyor ayıp olur benim eşimde şort üzeri atlet giyiyordu bi ara sinir oldum siyah gri yüzücü model atletlerden aldım daha estetik oldu:)

:) ya ne bu sevda.. ben boyle oturayimmi diyorum ne cirkin. cok guzel boyle diyo.. diyorum benim begenmem lazim :) valla babam da atletle dururdu demek biz dogmadan donla da duruyo olabilir

Bizde gobek var o da estetik durmaz ki:)

bizimki de atlet kilot gezer evde cocuk olmasa da onlari da atardi ustunden sanirsam
isin kotusu cocugu da alistirdi o da ayni sekilde iki tarzan var evimde

bizimki de atlet kilot gezer evde cocuk olmasa da onlari da atardi ustunden sanirsam
isin kotusu cocugu da alistirdi o da ayni sekilde iki tarzan var evimde

Ayy cocugumu da kendine benzetmesin boyle.. ne rahat bu erkekler ya.. allah allah tanidigim butun erkekler boyle mi acaba.. benim ki rahat ve duzensizdir de normal erkekler normal giyinip oturuyodur herhalde diyodum:)

açık yerlerini cimbizleyin sürekli bakın nasıl giyiniyolar reflex olarak

açık yerlerini cimbizleyin sürekli bakın nasıl giyiniyolar reflex olarak

Yeltenebilir miyim bilmem ama tehdit edebilirim:) yok ya benimkine bise fayda etmez anlasa hoslanmiyorumdan anlardi.. o cimbizi alir benimki sonra....

Benimkide boxer giyer sadece evde bana kalsa çıplakta olabilir arkadaşım bırak adamı rahat rahat otursun evinde

Dogru bi de tuylerine sahip cikamiyolar oyle.. bi yemek yerken bi de nmz kilarken giydirebiliyoruz :)

yalan yok bende evde atlet şortla duruyorum alıştım bişey giyince bunalıyorum. kapı çalınca kırk saat bekletiyor kapıdakini sonra üstünü giyip açana kadar :) bende müsait olmadığım için açamıyorum

evli değilim ama böyle boxer falan otrmak bana itici geldi şimdi ...hadi diyelim üstüne giymedi ama en azından bi şort falan daha güzel olur ...

Aslında estetık , kaslı bır vucudu varsa cıplakta oturabılır :) mahrem bır durum yok sonucta.
ama tuylu gobeklı bıseyse ben ne yapar eder gıydırırdım , göz zevkımı bozuyor sonucta

tipik türk erkeği işte al birini vur ötekine

bizde en azından şort ve t-shirt var

amaaa rengarenk yaaa kırmızı mor sarı mavi ! çıldırıyorummmm ama değiştiremedim!

kaç tane eşofman aldım hepsini diz boyu kesmiş sonra

çok sıcak olunca da atlet ile dolaşıyor, bu ne kardeşim kamyoncular gibisin yaaa! diyorum

sadece gülüyor

Benim esimde öyle :))
Eve gelir gelmez pantolon,gömlek ve çorap salonda (egerki agzmı açarsam gomlek,corap kirli sepetine pantoln askya :))

Atlet ve boxer la gezer.
Geçen gün ailesini iftara çagrdm,oda aynı atlet don salonda uyuyor.
Kapı çaldgnda resmen panter gbi uçtu yatak odasına.Süreyya ayhan halt etmis yanında :) sok icinde kaldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…