benimkide aynı. sadece baksırla durur evdeo kdar diyorum en azından bi atlet de giy. her yer tüyy oluyor arkadaş
Bir hikayede benden
Babam banyo yaparken annem sırtını liflemeye banyoya girdiğinde külotu yoksa önüne tas kapatırmış ayıp olmasın diye.
Eski erkekler aynı eski şarkılar gibi kibar ve inceymiş.
tatlim oncelikle bebegin hayirli olsun allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin bak evlenmem kismetsizim diyenlere guzel orneksin nerden nereye allah ayirmasin bu okul konusunda bende cok sIkinti cekdim kizim ilk basladi herkesin velisi benden buyuk birsey soruyorum gencim diye dislanma bilgisiz sanmalar akil verenler kizim zayif diye inanirmisin bir veli dediki genc dogurmusun ya vitaminsiz kalmis ilk cok kirildim hor goruldum dislandim agladim ben sorunluyum galiba kimse icine almiyor diye gunlerce agladigimi bilirim2.cocukda denklerimi buldum ailecek gorusdugum kiymetli arkadaslarimda var sadece benle bir kahve hatirli arkadaslarimda var simdi dogru soyluyorsun buyuk cocuklarimin bana cok yardimci oluyorlar ufaklik cenesi bagirmasi cok onun disinda kirip dokmesi yok cok sukur tam benim nefes alma zamanim diyorum turkiyeye esim bugun donelim dese ben totoma vura vura donerim diyordum ama son 1 yildir bu karardan vaz gecdim gibi birsey cok genc geldim buraya alistimda artik cevremde var o kadar emek verip dilimi gelistiriyorum meslegimde olcak bakalim donsem isim olcakmi orda burda istedigin gibi calis esim zaten suanda asla donmez belki cok ileride doneriz anavatanimiza
ayyy kız annene bayılıyordum birde baban çıktıne tatlılar, biri ağızdan öpmez öbürü yatakta açık giyinmez
Allah uzun ömür versin...
Benim eşimde don kişot geziyor evdeona don kişot diyorum Ama asla balkondan kafasını bile öyle çıkarmaz. Balkona çıkacağı zaman mutlaka şortunu ve üzerine tshörtünü giyer. Balkona atletle çıkanlara uyuz olur kendisi
Bir hikayede benden
Babam banyo yaparken annem sırtını liflemeye banyoya girdiğinde külotu yoksa önüne tas kapatırmış ayıp olmasın diye.
Bir hikayede benden
Demekki bütün evli erkekler evde aynı tiple geziyor
benım esım tshırtle cıkıyor balkona ama altında boxer kac kere uyardım bakmasınlar dıyo ama boxerlarıda sort gıbı buarada
bnende evde kulotla cok gezınırım banyo sonrası
oglum anne denızemı gıdıcez dıyor
Bir alıştılar boxsera başka bişi giymiyorlar
Bunların hepsi dalton kardeşler gibi
Aynen abla, eve benden önce geliyor soyunuyor dökünüyor. Tehlikeli bir durum olursa (kapı çaldığında falan) hemen gidiyor iş elbiselerini giyiyor, çünkü elini ilk uzattığı yerde onlar var çıkardığı yerde bırakıyor
Birde sıcak ya dayanamıyorlar herhalde,bizde teksek boxser oluyor,kızım varkende ince kumaştan kapri giyerÇıkarınca kaldırmıyor demekki kıyafetlerini
soru : eşleriniz boxer ile frikik veriyormu
Hadi kocalarınız neyse de benim gerizekalı abim boxerla dolaşıyor evin içinde o kadar söyle ki hala aynı budala
Yok canım, dikiş yerlerinden yapıştırıyor boxerı bacaklarına.
Sapıksın cute
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?