Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evli bayanlar genelde don,boxer,atlet yazmış hatta bana kalırsa çıplakta gezebilir yazmış..
evlenmeden evvel banada itici gelirdi..ama evlenincee işler değişiyor alışıyor insanın gözü
bende seviyorum öyle cıbıl cıbıl sadece boxer atletle gezmesini mıncık mıncık yapıyorum etlerini çocuk sever gibi seviyorum..göbeğini,kollarını,memelerini bile sıkıyorum..''erkeğinde mi memesi sevilir yahu'' diyor deliriyor sinirleniyor..ama öyle daha bi sevimli geliyor banakışın eşofman giyiyiyor,hava serinse şortta giyer... ama yazın öyle sıcakki ev cehennem gibi çıplakta kalsan terliyosun
ne yapsın zavallılar
Nişanlımda hep şortla durur üstü cıbıl.
Erkeklerde bi alem... Biz kadınların evdeki hallerine laf ederler bakımsız derler kendilerine gelince iş mübarek anadan üryan gezecekler![]()
Bu bizim erkekler 20 sene sonra yine don atlet gobegi kasirken osuracaklar biliyonuz dimi
Bu bizim erkekler 20 sene sonra yine don atlet gobegi kasirken osuracaklar biliyonuz dimi
Sağ ol seracım , inşallah sen de dileklerine kavuşabilirsin..ne güzel her türlü seni amaçlarından geri bırakacak seyleri geride bırakmışsın, çocuklarınla da ilgilenip gerçek bir anne olmuşsun..Anladığım kadarı ile eşin de çok iyi bir insan..Şu evdeki hali ama çok güldürdü beni, hani demiştin ya başka bir topikte yine sabah kahvaltısına bile pijama ile oturtmaz, öyle titizdir diyebenim babam da öyleydi. ya bir yatağımı dağınık bırakamaz yüzümü yıkamadan sofraya oturtmazdı. Hatta bir kere 3 kızdık biz, 3ümüz de yatağımızı dağınık bıraktık diye odamızı 2 gün kilitledi ve biz de dışarı kıyafetleri ile yatmak zorunda kaldık salonda
Peki yavruşların kaç yaşlarında, memnunlar değil mi yurdışından..aslında sana diyorum buraya dönemk ister misinz diye ama biz bile eşimle artık buradan kaçmak istiyoruz..O bile gel Avustutalya'ya yerleşelim diyorne yaparsın o kadar kötü vaziyetler yani..en iyisi tatilde felan burada olmak..
ya mesajını okurken krize girdim gülmektencanım ben bekarım bütün hayallerim söndü heaaa
biscolata reklamındaki gibi bir eş beklerken
şaka bir yana gerçekler galiba acı hayırlısı
![]()
benim eşimde tam tersidir uyuyana kadar kıyafetleriyle oturur ya biri gelirse diye
10 senelik evliiyiz daha kapıcı dışında habersiz birinin geldigide yokama adam huyundan vazgeçmedi
bende tam tersiyim kapıdan içeri girer girmez soyunmaya kıyafetlerimi değiştirmeye başlarım hiç rahat etmem dışarı kıyafetiyle evde oturmaya