erkeklerin ev kiyafeti :)

Benim eşimde şort ve atlet tarzı tişört giyer. Ben de şort ve sıfır kolla gezerim mutfak tarafına ince askılıyla gidemezmişim balkon pimapenli tül var mutfak camında yine tül var ama ona rağmen ışık açıldığında karşıdan görünüyormuş. Sanki bütün karşı bina cama çıkıp beni izliyor tövbe yarabbim:47::47::47:

tatlim oncelikle bebegin hayirli olsun allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin bak evlenmem kismetsizim diyenlere guzel orneksin nerden nereye allah ayirmasin bu okul konusunda bende cok sIkinti cekdim kizim ilk basladi herkesin velisi benden buyuk birsey soruyorum gencim diye dislanma bilgisiz sanmalar akil verenler kizim zayif diye inanirmisin bir veli dediki genc dogurmusun ya vitaminsiz kalmis ilk cok kirildim hor goruldum dislandim agladim ben sorunluyum galiba kimse icine almiyor diye gunlerce agladigimi bilirim :43:2.cocukda denklerimi buldum ailecek gorusdugum kiymetli arkadaslarimda var sadece benle bir kahve hatirli arkadaslarimda var :nazar:simdi dogru soyluyorsun buyuk cocuklarimin bana cok yardimci oluyorlar ufaklik cenesi bagirmasi cok onun disinda kirip dokmesi yok cok sukur tam benim nefes alma zamanim diyorum turkiyeye esim bugun donelim dese ben totoma vura vura donerim diyordum ama son 1 yildir bu karardan vaz gecdim gibi birsey cok genc geldim buraya alistimda artik cevremde var o kadar emek verip dilimi gelistiriyorum meslegimde olcak bakalim donsem isim olcakmi orda burda istedigin gibi calis esim zaten suanda asla donmez :19:belki cok ileride doneriz anavatanimiza:72:

Sağ ol seracım , inşallah sen de dileklerine kavuşabilirsin..ne güzel her türlü seni amaçlarından geri bırakacak seyleri geride bırakmışsın, çocuklarınla da ilgilenip gerçek bir anne olmuşsun..Anladığım kadarı ile eşin de çok iyi bir insan..Şu evdeki hali ama çok güldürdü beni, hani demiştin ya başka bir topikte yine sabah kahvaltısına bile pijama ile oturtmaz, öyle titizdir diye :1: benim babam da öyleydi. ya bir yatağımı dağınık bırakamaz yüzümü yıkamadan sofraya oturtmazdı. Hatta bir kere 3 kızdık biz, 3ümüz de yatağımızı dağınık bıraktık diye odamızı 2 gün kilitledi ve biz de dışarı kıyafetleri ile yatmak zorunda kaldık salonda :1:

Peki yavruşların kaç yaşlarında, memnunlar değil mi yurdışından..aslında sana diyorum buraya dönemk ister misinz diye ama biz bile eşimle artık buradan kaçmak istiyoruz..O bile gel Avustutalya'ya yerleşelim diyor :52: ne yaparsın o kadar kötü vaziyetler yani..en iyisi tatilde felan burada olmak..

Benim eşimde don kişot geziyor evde:1: ona don kişot diyorum:1: Ama asla balkondan kafasını bile öyle çıkarmaz. Balkona çıkacağı zaman mutlaka şortunu ve üzerine tshörtünü giyer. Balkona atletle çıkanlara uyuz olur kendisi:34:

ayyy kız annene bayılıyordum birde baban çıktı :1::1::1::1: ne tatlılar, biri ağızdan öpmez öbürü yatakta açık giyinmez :27::27::27:
Allah uzun ömür versin...

valla ıyı bızı yapmıslar abımlen
zıra anacım agızdan öpmez
babam acık gıyınmez ıyı basarı baska turlu yapıyorlar herhalde

Benim eşimde don kişot geziyor evde:1: ona don kişot diyorum:1: Ama asla balkondan kafasını bile öyle çıkarmaz. Balkona çıkacağı zaman mutlaka şortunu ve üzerine tshörtünü giyer. Balkona atletle çıkanlara uyuz olur kendisi:34:

benım esım tshırtle cıkıyor balkona ama altında boxer kac kere uyardım bakmasınlar dıyo ama boxerlarıda sort gıbı buarada
bnende evde kulotla cok gezınırım banyo sonrası
oglum anne denızemı gıdıcez dıyor :49:

buarada ben evde kısa sortlarla gezerım balkona kapıyada o sekılde cıkarım
camda o sekılde sılıyorum mıllet ne dusunuyor bılemıyorum :34:

Bir hikayede benden :1:

Babam banyo yaparken annem sırtını liflemeye banyoya girdiğinde külotu yoksa önüne tas kapatırmış ayıp olmasın diye.

Eski erkekler aynı eski şarkılar gibi kibar ve inceymiş.

Diyorum ya eski toprak bunlar :1::1:

Demekki bütün evli erkekler evde aynı tiple geziyor :9:

Bir alıştılar boxsera başka bişi giymiyorlar :24::24:
Bunların hepsi dalton kardeşler gibi :27::27:

benım esım tshırtle cıkıyor balkona ama altında boxer kac kere uyardım bakmasınlar dıyo ama boxerlarıda sort gıbı buarada
bnende evde kulotla cok gezınırım banyo sonrası
oglum anne denızemı gıdıcez dıyor :49:

Oyyy yerim oğlunu akıl küpüm benim :nazar::nazar:

soru : eşleriniz boxer ile frikik veriyormu :52::52::52:

Bir alıştılar boxsera başka bişi giymiyorlar :24::24:
Bunların hepsi dalton kardeşler gibi :27::27:

Aynen abla, eve benden önce geliyor soyunuyor dökünüyor. Tehlikeli bir durum olursa (kapı çaldığında falan) hemen gidiyor iş elbiselerini giyiyor, çünkü elini ilk uzattığı yerde onlar var çıkardığı yerde bırakıyor :9:

Aynen abla, eve benden önce geliyor soyunuyor dökünüyor. Tehlikeli bir durum olursa (kapı çaldığında falan) hemen gidiyor iş elbiselerini giyiyor, çünkü elini ilk uzattığı yerde onlar var çıkardığı yerde bırakıyor :9:

Birde sıcak ya dayanamıyorlar herhalde,bizde teksek boxser oluyor,kızım varkende ince kumaştan kapri giyer :24:Çıkarınca kaldırmıyor demekki kıyafetlerini :27:

Hadi kocalarınız neyse de benim gerizekalı abim boxerla dolaşıyor evin içinde o kadar söyle ki hala aynı budala :47:

Yok canım, dikiş yerlerinden yapıştırıyor boxerı bacaklarına.

Sapıksın cute :31:

kızım banane sızın kokusmus kocalarınızın frıkıklerınden yahu ne sapıklıgı :51::51::51::51::51::51::52::52:
slipmi gıyıyor dıyon

benım oglan babasından gordu herhalde bılemıyorum arada otururken .... boxerın kenarından cıkarıp bana gosterıyor :53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X