Bence yenisini fazla sallamıyor takılıyor o yuzden rahat davranıyor sevmiyor bencemerhaba kızlar,
konum spesifik bir olay üzerine dayalı değil. kız arkadaşına ilişki içindeyken kısıtlayıcı davranan (erkek arkadaşlardan rahatsız olmak, önceki ilişkileri sorgulamak tarzı tavırlar) erkekler ayrıldıktan sonra başka bir ilişkide çok rahat davranabiliyorlar, yada çok rahat yaşayan kızlarla birlikte olabiliyorlar. bütün erkekler demiyorum ama çevremde böyle erkekler var. bu bana çok garip geliyor diyorum ki bu adam böyle biri değil nasıl bu kızla yapabiliyor önceki ilişkisinde bunun yarısına bile tahammülü yoktu. sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir erkekleri anlamak zor. umarım anlatabilmişimdir konuyu
yok siz yanlış anlamışsınız köpek çekmek değersiz hissettirmek gibi bir şey değildi anlatmak istediğim. tutucu erkeklerin tutucu davrandıkları ilişkiden sonra rahat ilişkiye geçmiş olmaları kötü bir muamele yok yanikarşıdan verilen tavize göre davranıyorlar. kendini seven ve kendine değer veren birine kimse kolay kolay köpek çekemez örneğin.bu yüzden insan ilk önce kendisini sevmeli diyoruz.
Doyumdur o! ne diyeyim şimdi bu konuya.merhaba kızlar,
konum spesifik bir olay üzerine dayalı değil. kız arkadaşına ilişki içindeyken kısıtlayıcı davranan (erkek arkadaşlardan rahatsız olmak, önceki ilişkileri sorgulamak tarzı tavırlar) erkekler ayrıldıktan sonra başka bir ilişkide çok rahat davranabiliyorlar, yada çok rahat yaşayan kızlarla birlikte olabiliyorlar. bütün erkekler demiyorum ama çevremde böyle erkekler var. bu bana çok garip geliyor diyorum ki bu adam böyle biri değil nasıl bu kızla yapabiliyor önceki ilişkisinde bunun yarısına bile tahammülü yoktu. sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir erkekleri anlamak zor. umarım anlatabilmişimdir konuyu
yani bunlar tabi daha ileri versiyonlar tesettür vs gibi bir şey değil benim dediğim mesela önceki ilişkisinde kıskanç olan biri yeni ilişkisinde çok rahat davranması gibiDişi geçmiyor. Bir kuzenim çalışmasına izin vermediği tesettürüne karıştığı karısını elden kaçırdı. Tesettür tercih etmeyen, çalışan biriyle evlendi.
doyumdur o ne demek anlayamadımDoyumdur o! ne diyeyim şimdi bu konuya.
ama insan ciddiye almadığıyla sevgili olmaz ki flört olurCiddiye almıyordur ondan
Yoksa kıskanç kıskançtır yani
Ciddiye almadığı kızı da fazka kıskanmaz
Anlatcam yazacam da. Şimdi yazamayrumdoyumdur o ne demek anlayamadım
Bi de öylesini denemek istiyorlardır. Kıskançlıkla bir yere varamayacaklarını anlamışlardır.yani bunlar tabi daha ileri versiyonlar tesettür vs gibi bir şey değil benim dediğim mesela önceki ilişkisinde kıskanç olan biri yeni ilişkisinde çok rahat davranması gibi
Manipülasyona açık kızların üzerine gider böyleleri. Kısıtladıkça kısıtlarlar, köpek çekerler, ezerler azarlarlar çünkü manipülasyona açık kadınlar adamı kaybetmemek için her türlü kötü muameleye katlanır.
Ama kendine güvenen, bağımsız kadınlar asla kısıtlamaya gelmezler, en ufak bir kötü davranışta gösterirler ne kadar dişli olduklarını, kapıyı gösteriverirler. Adam bu sefer kızı kaybetmemek için şekilden şekile girer minnoş davran
:) anladım sanırımAnlatcam yazacam da. Şimdi yazamayrum