Zaten bu yüzden yüzüne demiyor.
Dedikodu yapacağı insanı da biliyor, onlar haline üzülüyor da la bi ona bak bi kendine demiyor, diyecek olana ağzını açamaz ki.Yine de kendini rezil ediyor dedikoduyu yaptiği kişiler de biliyor kimin nasil bir evliliği oldugunu. Kendisi evde kalabalik misafir varken yan odada dayak yemiş bir insan.O yuzden yormadim kendimi.
Dedikodu yapacağı insanı da biliyor, onlar haline üzülüyor da la bi ona bak bi kendine demiyor, diyecek olana ağzını açamaz ki.
Şimdi böyle diyorsunuz da, evleneni biliyorum ben ya, bi arkadaşımın başına geldi. Adam arkadaşımla evinin karşısındaki terziye haber vermeden çıktı diye kavga eden bir kro idi. Gitti öyle biri ile evlendi ki.. Gayet de evleniyor adamlar baskılamadıkları kadınlar ile. Hatta onlar daha kıymetli, çünkü bu kadınlar kendilerini önemsiyor.Tipik turk erkegi ciddi dusundugu kizi daha fazla sorgulayip baskiliyor itiraz edenler olmus ama kusura bakmayin bu böyle. Evlilik gibi bisey dusunmedigi kizi cok fazla sallamiyor ama tabi karsidaki kizin tavirlarida etkili kendine karismasina musade etme dereceside bir etken tabi
Bir akrabamiz!?!? biz cocuk yapmiyoruz diye arkamdan "Cirilla yi kocasi sevmiyordur seven erkek cocuk yapardi" demiş.
Kendisinin 2 cocugu var yillarca dayak yedi hala evli. Agzina ederdim normalde ama kelime etmedim.Yuzume bir şey derse diye bekliyorum.
Aslında o kendi kendini daha iyi durumda olduğuna ikna etmeye çalışıyorYine de kendini rezil ediyor dedikoduyu yaptiği kişiler de biliyor kimin nasil bir evliliği oldugunu. Kendisi evde kalabalik misafir varken yan odada dayak yemiş bir insan.O yuzden yormadim kendimi.
Genelde ınsanlar kendılerının tersı kızlara aşık oluyorlar .Onlarlada mutlu oluyorlar .Bak gör .merhaba kızlar,
konum spesifik bir olay üzerine dayalı değil. kız arkadaşına ilişki içindeyken kısıtlayıcı davranan (erkek arkadaşlardan rahatsız olmak, önceki ilişkileri sorgulamak tarzı tavırlar) erkekler ayrıldıktan sonra başka bir ilişkide çok rahat davranabiliyorlar, yada çok rahat yaşayan kızlarla birlikte olabiliyorlar. bütün erkekler demiyorum ama çevremde böyle erkekler var. bu bana çok garip geliyor diyorum ki bu adam böyle biri değil nasıl bu kızla yapabiliyor önceki ilişkisinde bunun yarısına bile tahammülü yoktu. sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir erkekleri anlamak zor. umarım anlatabilmişimdir konuyu
edit:
sanırım çok yanlış anlaşıldım daha açık yazmalıydım olay çok farklı yerlere gitmiş. bahsi geçen kişi benim eski erkek arkadaşımdı kendisi muhafazakar bir aileden geldiği için alkol, gece hayatı, aşırı samimi erkek arkadaşlar gibi şeylere uzak biriydi ben de benzer bir yapıda olduğum için çok bir sorun yaşamadık. bana hiç kötü muamelede bulunmadı hatta hiçbir şeyi dayatmadı çok saygılı ve düzeyli bir ilişkiydi zaten ayrılığımızda aynı şekilde saygı ve anlayış çerçevesinde oldu. yorumlarda köpek çekmek hatta dayak vs yazılmış ses yükseltme bile söz konusu olmadı ilişkimiz boyunca. kısıtlama kelimesi çok ucu açık kaldı sanırım. yeni kız arkadaşı bahsettiğim yaşam tarzından çok farklı olduğu için şaşırdım ayak uydurabileceği biri değil. tabiki insanlar değişebilir sadece bu kadar kısa sürede olması beni şaşırttı
Bence yenisini fazla sallamıyor takılıyor o yuzden rahat davranıyor sevmiyor bence