merhaba kızlar,
konum spesifik bir olay üzerine dayalı değil. kız arkadaşına ilişki içindeyken kısıtlayıcı davranan (erkek arkadaşlardan rahatsız olmak, önceki ilişkileri sorgulamak tarzı tavırlar) erkekler ayrıldıktan sonra başka bir ilişkide çok rahat davranabiliyorlar, yada çok rahat yaşayan kızlarla birlikte olabiliyorlar. bütün erkekler demiyorum ama çevremde böyle erkekler var. bu bana çok garip geliyor diyorum ki bu adam böyle biri değil nasıl bu kızla yapabiliyor önceki ilişkisinde bunun yarısına bile tahammülü yoktu. sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir erkekleri anlamak zor. umarım anlatabilmişimdir konuyu
edit:
sanırım çok yanlış anlaşıldım daha açık yazmalıydım olay çok farklı yerlere gitmiş. bahsi geçen kişi benim eski erkek arkadaşımdı kendisi muhafazakar bir aileden geldiği için alkol, gece hayatı, aşırı samimi erkek arkadaşlar gibi şeylere uzak biriydi ben de benzer bir yapıda olduğum için çok bir sorun yaşamadık. bana hiç kötü muamelede bulunmadı hatta hiçbir şeyi dayatmadı çok saygılı ve düzeyli bir ilişkiydi zaten ayrılığımızda aynı şekilde saygı ve anlayış çerçevesinde oldu. yorumlarda köpek çekmek hatta dayak vs yazılmış ses yükseltme bile söz konusu olmadı ilişkimiz boyunca. kısıtlama kelimesi çok ucu açık kaldı sanırım. yeni kız arkadaşı bahsettiğim yaşam tarzından çok farklı olduğu için şaşırdım ayak uydurabileceği biri değil. tabiki insanlar değişebilir sadece bu kadar kısa sürede olması beni şaşırttı