- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Tamam.Artık kendi yarasını kendi saran maddi manevi konuda ayakta duran bir kadınım o yüzden hiç bir erkeğe ihtiyacım yok.
çok komik ayakta alkışlıyorum sizi
Burada komik biri var ama o ben değilim.çok komik ayakta alkışlıyorum sizi
belli kimin olduğu ama neyseBurada komik biri var ama o ben değilim.
Elos, eski sevgilin baştan kendini belli etti, sen bile bile bu adamla birlikte oldun, ayrıldın barıştın, sanki kandırılmışsın gibi konu açman komik ama farkında değilsin tabi.belli kimin olduğu ama neyse
ilk başta bilmiyordum ilişkin ortasında öğrendim biraz devam ettim 1 ay kadar ama vicdanım götürmedi beni bıraktımNeden evli erkek tercihi? Biraz anlatır mısın? Öncesinde biliyor muydunuz kişinin evli olduğunu?
Bir ay beklemeniz kesinlikle hata olmuş. Neden devam ettiniz vs diyerek sizi yargılamak haddim değil ama umarım bundan sonra aynı hataları yapmazsınız. Onunla evli olan da bir kadın, sizin gibi duyguları olan, bir gurura sahip... Bir kadının başka bir kadına bunları yaşatıyor olmasını inanın aklım almıyor.ilk başta bilmiyordum ilişkin ortasında öğrendim biraz devam ettim 1 ay kadar ama vicdanım götürmedi beni bıraktım
Konunu dün gibi hatırlıyorum hatta yorum bile yaptım diye biliyorum evli bi adam hadi sonradan öğrendin karakterli bi kadın olsaydın zaten değil 1 ay 1 saniye durmazdın hatta barışmaya bile meyilliydin sen ve senin gibileri yüzünden yıkılmıyormu tüm yuvalar o hıyaroğlu hıyara zaten bişey demiyorum onun yolu belliilk başta bilmiyordum ilişkin ortasında öğrendim biraz devam ettim 1 ay kadar ama vicdanım götürmedi beni bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?