ya bu inanılmaz çirkin bişey ya.
zamanında bir çocukla buluştum, esmer ela gözlü, doğulu, yakışıklı bir çocuk.
adam bana yemek ısmarlamamak için sadece kendi karnını doyurmak pahasına buluşma saatimizde ben onu beklerken, kebapçıda iskender gömmüştü ya ahaha hiç unutmuyorum. nerdesin, geldim ben yazıyorum. yemek yemeye geldim, birazdan geliyorum canım dedi ya. ulan madem karnın aç o zaman bana da bi teklif et? ya ben çok açım, şuradan bişeyler yiyelim de. ben yerim veya yemem ayrı konu ama sırf bana ısmarlamak zorunda kalmamak için bunu yapmadıysa ben de wurst değilim yani. sonra bu salak geldi, ben bi mekana gider kahve falan içeriz sanarken dedi ki tekelden iki bira alalım, çimlere oturalım. izmir kordon'un çimleri meşhurdur, hoştur da ama ilk buluşma için saçma bence. iyi tamam dedim ki bu da mekanda bir biraya x TL vermektense bakkaldan y TL'ye almak daha hesaplı diye değilse ben de bişey bilmiyorumdur bu hayatta.
burada da ne saçmalıklar okuduk. bi tiramisuyu, pizzayı bölüşenler... 300 liralık hesap gelince karşısındaki kıza "ee nasıl yapsak" diye soran mallar. ha ilişki oturur, artık tanırsın, "biz" olursun o zaman paranın lafı edilmez o başka. ama daha ilk tanışmalarda bu tarz hareketler çok çok çirkin. parası olmayan erkek bile, en kötü ihtimal normal bi kahveciden iki türk kahvesi içmeye götürür öyle ekonomik bişey ayarlar ama o kıza o hesabı ödetmez. olması gereken bu.