Bir erkekte asla ama asla katlanamadığım şey cimriliktir. Benim babamın dedesi içgüveysi gitmiş bizde böyle bir başlangıç var ondan sonra hep ailedeki erkekler zengin kadınlarla evlenmiş şimdi benimle bozuldu bu zincir ama belli olmaz belki ben de sevgilimin yaşına gelince daha iyi durumda olurum. babaannem dedemden çok daha zengin ve eğitimliydi, annemin de ailesi babamın ailesinden oldukça zengin ama ben hiç annemin babama para yedirdiğini görmedim aksine babamın maaş kartı önceden annemin elindeydi babama harçlık verirdi. Şimdi de benim elimde ben kontrol ediyorum evdeki parayı
babaannem çalışmayan dedeme çok bakmış ama bu yüzden babam ve annem kavga ediyor ve babam tamam sen hallet her şeyi diyor. Ev araba alırken bile annem kendi parasını katmamıştır ama 4 yıl dedemin apartmanında oturduk mesela. Ben de şimdiye kadar ilişkilerimin hiçbirinde neredeyse elimi cebime atmadım hep karşı taraf daha etkindi. Kimisi buna da karşı ama bana ne kötü gelebilir ama ben bir erkeğe para yedirsem ya da asalak gibi benden beslense ona erkek gözüyle bakamam. Ama en büyük hayalim sevgilime ilerde kocam olursa hayalindeki arabayı almak
. Yani tabii ki benim hesap ödediğim hediye aldığım çok oldu ama daha çok karşı taraf.