Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekler neden sevdiklerini bayanlar gibi sürekli dile getirmez.ya da bayanlar neden hep söyleme gereği duyar.bayanlarmı doğru davranan erkeklermi? sizce?
Böyle bir şey yaşamadım, karşılaşmadım da.
Benden daha çok söyler, bu da bana ters.
Bir erkeğin sevgisini dile getiirmesi güzel fakat davranışlarıyla bunu göstermesi bence daha hoş.
O sebeple söyledi söylemedi meselesine takılmak yerine, tutumlarına bakmak daha mantıklı olur.
evet haklısın. benim erkek arkadaşım, sevmediğine dair hiçbir hareketi yok, ne istesem alır yapar götürür, ilgilenir ama hiç seviyorum demez yada güzel sözler söylemez. Bazen insan duymak istiyo ama güzel sözlerde ama napalım tarzı bu :)
erkekler neden sevdiklerini bayanlar gibi sürekli dile getirmez.ya da bayanlar neden hep söyleme gereği duyar.bayanlarmı doğru davranan erkeklermi? sizce?
Ben 14 Senelik evliyim,ve cok nadir duymusumdur bu kelimeyi,hadi duymadimda en cok´da sevgiye dair hissedemedim bugüne kadar esimden sevgiyi,kendisi cok iyi calisgan ve cevreden cok sevilen bir insandir ama duygularini hep saklar.Kadinlar bu durumdan sikilabilir.bende zaman zaman kafaya taktigim olabiliyor neden söyleyemezki 14 senelik esine seni seviyorum diye,ya isine gelmiyor,ya unutuyor,yada sevmiyor.....sizce?