erkekler neden seviyorum demez

ysmmp

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
52
1
16
Ankara
erkekler neden sevdiklerini bayanlar gibi sürekli dile getirmez.ya da bayanlar neden hep söyleme gereği duyar.bayanlarmı doğru davranan erkeklermi? sizce?

Bazı erkekler bayanlardan daha çok söylerler.. ama haklısın bazılarıda asla söylemez erkek adama yakışmaz zihniyetimi yoksa kız şımarmasın diye mi ne mantık var bilemiyorum.

nişanlım sağolsun her zaman söyler, bazen bunaltacak dereceye bile getirtiyor :37:

erkekler neden sevdiklerini bayanlar gibi sürekli dile getirmez.ya da bayanlar neden hep söyleme gereği duyar.bayanlarmı doğru davranan erkeklermi? sizce?

ayrıntıya değil bütüne bakalar, teferruatla uğraşmazlar, beyinleri emir kipi ile çalışır. onlara göre eften püften olan bu işlerle uğraşmazlar.

Böyle bir şey yaşamadım, karşılaşmadım da.
Benden daha çok söyler, bu da bana ters.
Bir erkeğin sevgisini dile getiirmesi güzel fakat davranışlarıyla bunu göstermesi bence daha hoş.
O sebeple söyledi söylemedi meselesine takılmak yerine, tutumlarına bakmak daha mantıklı olur.

Böyle bir şey yaşamadım, karşılaşmadım da.
Benden daha çok söyler, bu da bana ters.
Bir erkeğin sevgisini dile getiirmesi güzel fakat davranışlarıyla bunu göstermesi bence daha hoş.
O sebeple söyledi söylemedi meselesine takılmak yerine, tutumlarına bakmak daha mantıklı olur.

evet haklısın. benim erkek arkadaşım, sevmediğine dair hiçbir hareketi yok, ne istesem alır yapar götürür, ilgilenir ama hiç seviyorum demez yada güzel sözler söylemez. Bazen insan duymak istiyo ama güzel sözlerde ama napalım tarzı bu :)

evet haklısın. benim erkek arkadaşım, sevmediğine dair hiçbir hareketi yok, ne istesem alır yapar götürür, ilgilenir ama hiç seviyorum demez yada güzel sözler söylemez. Bazen insan duymak istiyo ama güzel sözlerde ama napalım tarzı bu :)

Bence kıymetini bilin bunun.
Benimki de sürekli söyler, gören sevgi pıtırcığı der ama ince davranışlara, bir çiçek almaya gelince nerede o 'aşk böceği'...
Aman gereksiz işler, bilmiyor musun seviyorum dağa taşa mı yazayım, ne istiyorsan sen söyle ben yapayım düşünemiyorum bunları...

Yani hakikaten bana ilan-ı aşk edeceğine birazcık düşünceli olsun davranışlarında daha ne:9:

Son düzenleme:
ağza sakız etmeye gerek duymayanlar olabiliyor. ben de öyleyim. çok zor söylerim çünkü hakikisi nadir olur. erkek tarafı için de böyleyse başım üstüne.

tabikide eşim tutumlarıyla,davranışlarıyla,ailesinin yanında beni el üzerinde tutmasıyla bana verdiği değeri gösteriyor.herzaman için öncelik 3yaşındaki oğlumuz sonra ben enson kendini düşüür.ama isterimki birkerede gözlerimin içine bakarak seni seviyorum desin.biz bayanlar arada duymakdan keyif alırız sanki.balık burcuyum belki ondan biraz duygusalca davranıyorum.BALIK BURCU OLMAKDA AYRI DERT.çok duygusal kırılganım offfff

Nasıl böyle genellemeler çıkarıyorsunuz anlamıyorum.
Yapı meselesiyle alakalı bu. Kadını erkeği yok.

bencede yapi meselesi. benim esim cekinmez söyler seni seviyorum diye.
ben agiz aliskanligi olmasindansa samimi romantik bi ortamda nadir olmasini tercih ederim...

Erkek arkadaşım sık sık dile getirir, çok hoşuma gider ama ben getiremiyorum. Güzel sözler falan, çok nadir söylerim...
Bu onu sevmediğim anlamına mı gelir? Hayır, yapım gereği işte. :44:

Son düzenleme:

Canım o her erkek için geçerli değildir. Farklı yapılara Farklı kişiliklere göre Erkek var Kimi Sevdiğini kalbinde tutamaz söyler kimide söylemez ama sever Yapı meselesi.. Kendimden Örnek vereyim kendimden Ben eşime Aşkım hayatım canım diyemiyordum birbirimizi çok sevdik sözlendik diyemedim nişanlıydık gene diyemedim evlendik yuva kurduk diyemedim eşim en sonunda patladı ben sana Güzel sözler söylüyorum hitap ederken aşkım diye hitap ediyorum sen neden adımı söylüyorsun gibi sitemlerde bulundu bende yavaş yavaş utana utana sıkıla sıkıla söyledim alıştım ama sevgi sözcüğü cümlesi söyledim baktım ki utanılıcak bişi yokmuş şimdi her seferinde söylüyorum

Ben 14 Senelik evliyim,ve cok nadir duymusumdur bu kelimeyi,hadi duymadimda en cok´da sevgiye dair hissedemedim bugüne kadar esimden sevgiyi,kendisi cok iyi calisgan ve cevreden cok sevilen bir insandir ama duygularini hep saklar.Kadinlar bu durumdan sikilabilir.bende zaman zaman kafaya taktigim olabiliyor neden söyleyemezki 14 senelik esine seni seviyorum diye,ya isine gelmiyor,ya unutuyor,yada sevmiyor.....sizce?

Ben 14 Senelik evliyim,ve cok nadir duymusumdur bu kelimeyi,hadi duymadimda en cok´da sevgiye dair hissedemedim bugüne kadar esimden sevgiyi,kendisi cok iyi calisgan ve cevreden cok sevilen bir insandir ama duygularini hep saklar.Kadinlar bu durumdan sikilabilir.bende zaman zaman kafaya taktigim olabiliyor neden söyleyemezki 14 senelik esine seni seviyorum diye,ya isine gelmiyor,ya unutuyor,yada sevmiyor.....sizce?

Bence Sevmiyor değil Utandığı için Söyleyemiyordur bu kelimeleri söylemek bazıları için çok zordur yada seni seviyorum demek ukalaca geliyodur bence kelimede değil dil değil gönülde olup ıspatlamasıdır zor gününde sana destekci olmalıdır seni elaleme muhtac etmiyorsa ona buna avuc actırmıyorsa sana değer veriyor demektir...

Evet aynen öyle olduna bende kanat getirdim,bazen Söylenenlere degil Yasantiya bakacakmisim.Bunu bana Bugün Hatirlatdigin icin Tesekür ederim....

tamamen yapı meselesi, ben de çok sık söyleyemem, erkek arkadaşımla anca çok özel anlarda söyleriz kırk yılda bir.
sevmem de öyle vış vış vış erkekleri de, hatta genel olarak çiftleri.

yani erkeği kadını yok bence, tamamen yapı.

Bende de tam tersi oluyor :D:D Hep onlar seviyorum seviyorum diyor..
Sözde seviyorlar ölüyorlar bitiyorlar :D Sonuç: Ben hala yalnızım.. O yüzden sık sık seni seviyorum diyen değil. Birkere de olsa içtenlikle söylenmiş Seni Seviyorum cümlesi insan ömür boyu yeter..

Back
X