Bir erkek neden bir sürü kadınla birlikte olduğunu söyleme gereksinsinimi duyar?

Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Bence salak

Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Flört ettiğim adamın bana sex hayatını anlatmasına müsade etmem mesela ne alaka tersleyip geçin muhatap olmayın

İnsanlar birileriyle tanışır, flört eder. Sevgili değiliz. Bir şey olmadı. Size sormadan önce chatgbt'ye sordum. Fikrinizi merak ettim sadece. O anlatırken, aklımdan zührevi hastalıklar geçti.

İnsanlar birileriyle tanışır, flört eder. Sevgili değiliz. Bir şey olmadı. Size sormadan önce chatgbt'ye sordum. Fikrinizi merak ettim sadece. O anlatırken, aklımdan zührevi hastalıklar geçti.
Prezervatifin de bazı cinsel yolla bulaşan hastalıklardan tamamen korumadığını söyleyin kendisine
Kaşıntın kokun var mı öğğkkk diyin

Şimdiki flörtler böylemi bak ben kaç kişiyle yiyişiyorum al oku 🤔 hala nasıl flört edebiliyorsunuz gecmişi falan beni ilgilendirmezde benle flörtleşen adam başkalarıylada oynaşmaya devam edecek öylemi 😈 gerçekten yeni nesilin işi çok zor ama herkes bu durumu kaniksamış gibi
Bana senle flört ederken onla konuşurum demiyor tabii ki. Yapıyordur da. Klasik ''önceden böyleydi, artık değiştim''

Her zaman söylerim böyle mesajlaşmaları yaratmak üç saniye.
Bin tane yolu var.
Ayrıca sana kalkıp bunu gösteriyorsa dümdüz ezik ve Abaza.
Iyyyy yani
Ya gereksiz dürüstlük mü, benim tepkimi mi ölçtü anlamadım. Ben olsam anlatmazdım. Karşındaki bir sürü kadınla fb ilişkini yaşamanı nasıl normalleştirsin? 2 tane de değil. 4-5 diyor. Onların da takıldığı vardır, beni ilgilendirmiyordu dedi.

Bana senle flört ederken onla konuşurum demiyor tabii ki. Yapıyordur da. Klasik ''önceden böyleydi, artık değiştim''
ben iktidarsız filan olduğunu düşünmüyorum
hatta peformansı iyi de olabilir

biraz düşük IQ --> başka konuşacak övünecek bişeysi yok, bunu anlatıyor işte
biraz şu şey kadınların "serseriyi adam etme hevesi"ne oynama, filmleri bile var bunun illa serseriyi, hatta gay adamı yola getircek bi' kadın vardır, o kadın sensin!
biraz da "bak benim ne hızlı hayatım var-dı, senin için neleri silip düzgün adam olcam" gibi bir hava

Kadının biri böyle bir adamla beraber olup eşine frengi bulaştırmıştı. Haberlerde çıkmıştı. Ya aklıma cinsel hastalıklar geldi. Bir kere birlikte olmak, hayatımı karartabilir.

Back
X