- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.475
- 258
- Konu Sahibi yingyang92
Sen mesajlaşırsan seninkiler de senden sonra gelen kadınlara, arkadaşları arasındaki sohbetlere malzeme olacak demektir bu. Bunu bil de ona göre konuş.Kadınların mesajlarını gördüm ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen mesajlaşırsan seninkiler de senden sonra gelen kadınlara, arkadaşları arasındaki sohbetlere malzeme olacak demektir bu. Bunu bil de ona göre konuş.Kadınların mesajlarını gördüm ama.
E ? Bunun neyiyle flört edeceksınızKadınlar istekli hem de çok.
Bence salakBirisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Flört ettiğim adamın bana sex hayatını anlatmasına müsade etmem mesela ne alaka tersleyip geçin muhatap olmayınBirisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Prezervatifin de bazı cinsel yolla bulaşan hastalıklardan tamamen korumadığını söyleyin kendisineİnsanlar birileriyle tanışır, flört eder. Sevgili değiliz. Bir şey olmadı. Size sormadan önce chatgbt'ye sordum. Fikrinizi merak ettim sadece. O anlatırken, aklımdan zührevi hastalıklar geçti.
Bana senle flört ederken onla konuşurum demiyor tabii ki. Yapıyordur da. Klasik ''önceden böyleydi, artık değiştim''Şimdiki flörtler böylemi bak ben kaç kişiyle yiyişiyorum al okuhala nasıl flört edebiliyorsunuz gecmişi falan beni ilgilendirmezde benle flörtleşen adam başkalarıylada oynaşmaya devam edecek öylemi
gerçekten yeni nesilin işi çok zor ama herkes bu durumu kaniksamış gibi
Ya gereksiz dürüstlük mü, benim tepkimi mi ölçtü anlamadım. Ben olsam anlatmazdım. Karşındaki bir sürü kadınla fb ilişkini yaşamanı nasıl normalleştirsin? 2 tane de değil. 4-5 diyor. Onların da takıldığı vardır, beni ilgilendirmiyordu dedi.Her zaman söylerim böyle mesajlaşmaları yaratmak üç saniye.
Bin tane yolu var.
Ayrıca sana kalkıp bunu gösteriyorsa dümdüz ezik ve Abaza.
Iyyyy yani
ben iktidarsız filan olduğunu düşünmüyorumBana senle flört ederken onla konuşurum demiyor tabii ki. Yapıyordur da. Klasik ''önceden böyleydi, artık değiştim''
Bence de bu bir çeşit manipülasyon.biraz şu şey kadınların "serseriyi adam etme hevesi"ne oynama, filmleri bile var bunun illa serseriyi, hatta gay adamı yola getircek bi' kadın vardır, o kadın sensin!
eskidenBence de bu bir çeşit manipülasyon.
Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?