Bir erkek neden bir sürü kadınla birlikte olduğunu söyleme gereksinsinimi duyar?

Kendince bir deney yaptı bence, ya ben de anlatayım diye bekledi ya da ben kendim uzaklaşayım istedi.
buna deney denir mi emin değilim ben ya tarzı budur bence, bir de şimdi kadın-erkek ilişkilerinde şöyle de bir olay var, farklar azaldı, eskiden sadece erkek-erkeğe yapılan muhabbetler vardı şimdi kadınla da aynı muhabbeti yapabiliyorlar.

zaten sevgili olmuş, bi ilişki yaşamış değilsiniz ki -değil mi?- hani siz "sevişmek söz vermektir, ben evlenecez sandım" diyen yapışan bir tip misiniz ki sizi uzaklaştırmak istesin?

evli erkeklerle birlikte olan tek olayı bu olan kadın bile var, yok mu?
işte maalesef bunlara tav olan kadınlar da var ki, erkeklik olarak bunu anlatıyor. neticede göster ç.künü diye büyütülmüş erkeklerden çok da öyle atraksiyonlu zekice flörtler de beklememek lazım bence. bu genç yakışıklı bir abimiz herhalde, ego bin beşyüzdür onda zaten.

"baştan diyorum bak, serseriyim diyorum, düşüyorsan düş"
ha ama sonra benim ç.küm oraya buraya oynamaya başladığında da "ben buyum kızım, baştan biliyordun"

Bir yandan tepkinizi ölçüyor bir yandan da "bak taliplerim çok, istiyorsan sen çabalayacaksın" mesajı veriyor.

Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Cevap veriyorum; özgüvensizlik.

Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Aşağılık kompleksi tabi ki.
O bunları anlatınca “kusura bakma ama cinselliği bu kadar hayvani duyguyla yaşayan duygusallıktan çıkaran insanlardan hoşlanmıyorum” deyip kalksan kendine gelirdi

En basiti mantar, parazit olmak üzere hepatit, aids filan da dahil her türlü hastalık bulaşır bundan. Madem geçmişin bu kadar kalabalık, sağlık raporu istiyorum deyin😂 hiv, hepatit testleri, akciğer filmi, mantar kültürü, candida testi, gaita analizi (parazit için) eline bi liste tutuşturun bunları yaptırmadan gelmesin 😂

Back
X