Bir erkek neden bir sürü kadınla birlikte olduğunu söyleme gereksinsinimi duyar?

Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Ego ve çük tatmini yapmak için

Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Daha önce karşıma böyle bir erkek çıkmıştı. Birçok kadınla birlikte olduğunu anlatmıştı durduk yere. Şöyle s.kerim böyle yaparım diye anlatınca " Bana bunu neden anlatıyorsun beni ilgilendirmez, konuşma tarzın çok iğrenç artık konuşmak istemiyorum" diyip engelledim. Herhalde " vayyy bee erkeeekkk " dememi ve kucağına atlamamı beklemişti.

Ya gereksiz dürüstlük mü, benim tepkimi mi ölçtü anlamadım. Ben olsam anlatmazdım. Karşındaki bir sürü kadınla fb ilişkini yaşamanı nasıl normalleştirsin? 2 tane de değil. 4-5 diyor. Onların da takıldığı vardır, beni ilgilendirmiyordu dedi.
Birinin özel yazışmalarını öyle açık etmek dürüstlük olur mu?
yattığını kalktığını anlatan hatta ifşa eden adam terbiyesiz ahlaksızın tekidir.
Gün gelir sizi de öyle “dürüstçe” ifşa eder. Hatta biri beş yapar anlatır öylesi
İğrenç bir tip ne o öyle

Bu konuşma ilk defa geçti. Devam edeceğimi, ettiğimi nerede yazdım?
allah allah cok ilginc cunku mesajladinda "surekli" ibaresi var. ustelik flort ediyorsunuz diyorsun. yani devam soz konusu gibi
Birisiyle flört ediyorsunuz - Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor,
ayrica bu laf arasinda gecmis bir sey degilmis ki
Kadınların mesajlarını gördüm ama.
kadinlarin mesajlarini gostermis falan. gayet zaman alan seyler bunlar.
kendinizi bu statüye sokmaniz bile iğrenç. siz onun kiraathane arkadasi misiniz kac kisiyi nasil biptigini size anlatıyor?
hala daha adamla flört halindesiniz. "devam edecegimi nerede yazdim" demissiniz ama agzinin payini verip "senin zuhrevi hastalıklarınla ugrasamam" diue bozup gonderdiginizi de yazmamissiniz.
boyle iliskiler sizin kendinize olan sayginizi azaltir. yapmayin etmeyin

allah allah cok ilginc cunku mesajladinda "surekli" ibaresi var. ustelik flort ediyorsunuz diyorsun. yani devam soz konusu gibi

ayrica bu laf arasinda gecmis bir sey degilmis ki
kadinlarin mesajlarini gostermis falan. gayet zaman alan seyler bunlar.
kendinizi bu statüye sokmaniz bile iğrenç. siz onun kiraathane arkadasi misiniz kac kisiyi nasil biptigini size anlatıyor?
hala daha adamla flört halindesiniz. "devam edecegimi nerede yazdim" demissiniz ama agzinin payini verip "senin zuhrevi hastalıklarınla ugrasamam" diue bozup gonderdiginizi de yazmamissiniz.
boyle iliskiler sizin kendinize olan sayginizi azaltir. yapmayin etmeyin
Sürekli derken aynı gün olan sohbet içinde her şeyi anlattı işte.

Sizi merakından. Başka bir bok deşik yani. Kendisi anlatınca sizinde anlatacağınızı düşünüyor bence. O na diyin ki bülük kafalı mısın? Bana ne senin herze yemenden diyin ve asla kendinizden bahsetmeyin.

Sizi merakından. Başka bir bok deşik yani. Kendisi anlatınca sizinde anlatacağınızı düşünüyor bence. O na diyin ki bülük kafalı mısın? Bana ne senin herze yemenden diyin ve asla kendinizden bahsetmeyin.
Kendince bir deney yaptı bence, ya ben de anlatayım diye bekledi ya da ben kendim uzaklaşayım istedi.

Back
X