• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden seviyorum demez

seviyorum desin ya da demesin, ona takılmıyorum da sevmediğinde lutfedip 'sevmiyorum seni artık' diyebilme cesaretini göstermesi çok daha önemli kanımca.

Kişiye göre değişir sevgilimde bende sürekli kullanırız bu kelimeyi ama önemli olan sevgisini hissettirebilmesi...

Son düzenleme:
"Seni seviyorum" kelimesinin özel kalması için de olabilir. Şimdi tüm sevgililer dakika başı seni seviyorum diyorlar, e ne anlamı kaldı ki? Erkeklerde böyle düşünüyor olabilirler yeri ve zamanında söylenmesini daha uygun görüyor olabilirler.

zamanımızda kadının da erkeklere ait pek çok özelliği yerine getirdiğini düşünürsek
burada kadın erkek ayrımı yapmak zor bana göre...duygular,iletişim, hal hareketler
bu kadar yer değiştirmiş vaziyetteyken kim ne içinden geçiriyorsa söylüyor ya da
söylemiyor..:4:

Kesinlikle özel kalması için.
İlk zamanlar niye söylemiyor diye takılıyordum.
Özel olsun o iki kelime dedi.
Şimdi öyle zamanlarda söylüyor ki içime işliyor.
Hergün söylese etkisi bu kadar olmaz.Bundan eminim.

genelde boga erkekleri söylemez onu hareketlerimden anla derler ama bnce gerçekten seviyosa ara sırada olsa dile getitirir derim bnm düşüncem :)

Erkeğine göre değişir. Benim eski erkek arkadaşım sürekli 'Seni seviyorum' derdi.. Günde 4-5 kez söylediği oluyordu, ben sıkılmıştım artık :16:

Hatta bizde tam tersiydi ben söylemezdim çok fazla, o da bana kızardı niye söylemiyorsun diyee. :1:

benim esimde herzaman söylüyorrr güzel bisey ya sevdigin insana seni seviyorum demek yada o kelimeyi duymak

benım sevgilimde günde iki üç kez söyler ama gerçekten yürekten hissederek söyler bunu biliyorum..yalan yere seviyorum diyenler mevcut ama bence gerçekten seven aşık olan adamda söyler çevremde gördüğümde budur zaten :31:

aşk. bna günde içinden gelerek hep söyler öyle bi derki mesajda bile kalbinin sıaklıgını hisederim gözlerime nbakar içine gözlerinin içi parlayarak söyler kalbimi ısıtarak söyler..bence bunun erkeklikle bayanlıkla alakası yok seven insan tabikide söyler biri çekinir az dile getirir digeri daha cok dile getirir tek fark bu

Son düzenleme:
Karsında kı kısının karakterıne gore degısır bu bence . Senı sevıyorum demek yerıne farklı sekıllerde sana bunu hıssettırıyor olabılır

Ne zaman söylenmesi gerektiğini bilir ve dile getirir bu beni çok mutlu eder.:nazar:

Back
X