E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
çünki onlar haramdan bihaberler!
yapma Allah aşkına onlarda ar haya mı var?
onlar evliyken bile gurup sex yapan insanlar bu normal onlara (genellemiyorum yanlış anlaşılmasın)
onlar eşlerini bile kıskanmayan insanlar!
başı boştan kastım işsiz güçsüz ona buna saran eğitimsiz (sadece okumak değil yani) terbiye
işte aynı şeyi konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz
bayan erkek aynı fark etmiyo karektersiz insan çok var
insanın sınırları olması lazım değilmi?
Ya bir de erkekler sadece açık giyimlilere mı bakıyor?Bunu da tartışmak gerekir bence,sapkınlık olduğu sürece her şekilde herkese bakabilirler.Beyni kıt olanlar sağa sola bakmaktan kendini alamazlar,gayet kapalı giyilse de bakan bakıyor.Burada ben hatayı anne babalarda buluyorum.Oğulları kızlara laf atınca gülen,övünen ama kızlarına laf atılınca ortalığı ayağa kaldıran insanlar da var,her şey eğitimle alakalı.
Toplum olarak empati kurmayı öğrenemedikçe daha çok tartışılır bu konular.
Evet canım , sapkın olduktan sonra herkese bakabilirler.. Daha kundaktaki bebeğe tecavüz edenler var buna ne demeliklava: İçindeki sapıkça, insanlıktan uzak duygular taşıyanlara
bırak erkek demeyi insan bile diyemem ben... Ama konu "çok çok açıklara bakmak" olduğu için onun üzerine konuşuyoruz ...
Evet her şeyin başı eğitim , eğitim diyoruz ,çok doğru ama bir şey de var eğitim bile bazen insanları adam etmeye yetmiyor , dünyada türlü rezilliği yapan , yobaz , sapık içinde hiç mi lisans,
yüksek lisans mezunu yok ..
Eğitim ; ama "adam gibi eğitim" lazım .. İnsanı değiştirecek, insanı insan yapacak eğitim ..
Ya bir de erkekler sadece açık giyimlilere mı bakıyor?Bunu da tartışmak gerekir bence,sapkınlık olduğu sürece her şekilde herkese bakabilirler.Beyni kıt olanlar sağa sola bakmaktan kendini alamazlar,gayet kapalı giyilse de bakan bakıyor.Burada ben hatayı anne babalarda buluyorum.Oğulları kızlara laf atınca gülen,övünen ama kızlarına laf atılınca ortalığı ayağa kaldıran insanlar da var,her şey eğitimle alakalı.
Toplum olarak empati kurmayı öğrenemedikçe daha çok tartışılır bu konular.
Tükiyede zaten cıfte standart var kım ne derse desın,
kızların namusunu koruycam dıye dışarı bakma kızım kapa kızım hanım ol kızım,
erkektır yapar bakar laf atar aslan oglum, her konuda bu boyle
laf atan erkekler desteklenır erkeklıkten sayılır, öyle öyle gelısıyor toplum
çok basit canım. çünkü kendileri dışardaki açık bayanlara ayıla bayıla baktıkları için başka erkeklerinde kendi eşlerine açık olsa ayılıp bayılarak bakacağını zanneder. o yüzden baskı yapar eşine kapan diye
arkaslar hepinizin yazdiklarini okudum fakat bu konu bazi arkadaslar tarafindan saptirildi konu turban bosortu falan degil ben de acigim turbanlilarada saygim sonsuz .benim merakettim nicin evlilik oduktan sonra erkek yani esinin giyimine bile baski kuruyo aslinda benim dusuncem bu tur erkekler kendisinden baska gozun esine bakmasini istemeyen tiplerdir disardaki guzel bir kadina bakmalarida tamamen dna lariyla ilgili bir sorun olsa gerek bir cozumde yok olsa gerek malesef kizlar bakmiyanda 1 tane erkek varmidir acaba.......
ceremi. ceremyy.. jeremy bentham. :1closedeyes:[ o da ne yakışıklı adamdı yaa... o da uzun saçlıydı aah ahhbenneyaptımki:1no2: bi de cereme vardır ki o da zor bişey ya çek çek bitmez.
ben biriyle tanışacam beni her halimle sevicek begenecek evlecegiz...........
sonra bana kapan diyecek NEDEN.........
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?