- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.759
- 548
- 29
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Sen kadin dusmani degilsin sus kadin dusmanlari biliyor kendiniBaşlarım senin kadın düşmanlığına ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kadin dusmani degilsin sus kadin dusmanlari biliyor kendiniBaşlarım senin kadın düşmanlığına ha
Anlayışlı ve mantıklı yorumlarınız için teşekkür ederim, benim de anlatmak istediğim tam buydu. Kötü niyetli tavır sezmesem düşünmem bile bu konu üzerinde. Ki sivri dilli biriyimdir pabuç bırakmam ama sevdiklerine karşı yumuşak olmamın cezası demek ki bu.hah ıste bende aynı fıkırdeyım bu can sıkıcı
malum mevzu cercevesınde degısıyor
hanı bekarken de tanıyordu mesela yaklasımı o zamanda olabılırdı olacaksa
bosanınca nıye
rahatsız edıcı
bırde kadınlar hıssedıyor o bır hıs var rahatsız edıcı o hıssı aldıgınız kısıden uzaklasın derım
Farkında olmamam düşük ihtimal ama diyelim öyle oldu o zaman bu birden gelen cesaretin kaynağı ne? Yine aynı sonuca varıyor gibi.siz farkında değilsiniz.
Anladım sende bi cici bebe ye bari karın günümdü bide bugün.Sen kadin dusmani degilsin sus kadin dusmanlari biliyor kendini
. Çok pardonFarkında olmamam düşük ihtimal ama diyelim öyle oldu o zaman bu birden gelen cesaretin kaynağı ne? Yine aynı sonuca varıyor gibi.
Evet ben de böyle düşünüyorum, teşekkürler.Konu sahıbı hassas bir dönem ,maalesef cıkar ılıskısı ve samimiyetsizlik yaşıyorsun. Zamanla erdemli ınsanlar cıkacaktır karşına .
Size göre bu denli cesaret rahatsızlık ise gerekeni söylersiniz.çok şaşıralacak bir durum yok açıkçası.toplumun en ilkelinden en medeniyet görmüş olaninda bile karşılaşılan bir durum bu.Farkında olmamam düşük ihtimal ama diyelim öyle oldu o zaman bu birden gelen cesaretin kaynağı ne? Yine aynı sonuca varıyor gibi.
Yerim en sevdiğimAnladım sende bi cici bebe ye bari karın günümdü bide bugün.
belki boşanma aşamasında ve kendinizi hassas hissettiğiniz için size hala kadın olduğunuzu hatırlatıyorlardır. ya da moralinizi düşük gördükleri için yükseltmeye çalışıyorlardır bilemedim..Evlenmeden önce de tanışıyorduk hatta yalnız olduğum zamanlarda da böyle bir imada dahi bulunmadılar, normalde yanlış anlamam ama bu şekilde olunca yanlış anlaşılıyor direk.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune konuyu kapatır mısınız?