• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eve in Heaven

WonderWomen 🔮💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
1.579
4.382
88
26
Tamam normalde de tanımadığım insanlar tarafından ilgi gören genç bir kadınım ama bu sıralar cidden yakın çevremdeki özellikle erkekler çok tuhaf davranıyor.
Sanırım boşanma aşamasında olduğum için. Yıllardır en yakın arkadaşım dediğim çocuk alttan alta 'ikimiz de çekici insanlarız' diyor, çok samimi dostumun erkek kardeşi eskiden abla derken bugün iltifatlar ediyor 'aramızda fazla yaş farkı yok' diyor.
Bir kadın evliliğinde mutlu olamadı diye illa erkek peşinde mi koşacak? Bu toplumun bakış açıları hani değişmişti. Çok moralim bozuldu gece gece 😕

Son düzenleme:
Tamam normalde de ilgi gören genç bir kadınım ama bu sıralar cidden yakın çevremdeki özellikle erkekler çok tuhaf davranıyor.
Sanırım boşanma aşamasında olduğum için. Yıllardır en yakın arkadaşım dediğim çocuk alttan alta 'ikimiz de çekici insanlarız' diyor, çok samimi dostumun erkek kardeşi eskiden abla derken bugün iltifatlar ediyor 'aramızda fazla yaş farkı yok' diyor.
Bir kadın evliliğinde mutlu olamadı diye illa erkek peşinde mi koşacak? Bu toplumun bakış açıları hani değişmişti. Çok moralim bozuldu gece gece 😕
Niye moralin bozuluyor ki? Sonucta nerdeyse bekar bir kadinsin, bu durumda gelen iltifat ilginin tadini cikar bana gore yani en azindan ben oyle yapmistim, gerci hala oyle yapiyorum 😆🙈

Tamam normalde de ilgi gören genç bir kadınım ama bu sıralar cidden yakın çevremdeki özellikle erkekler çok tuhaf davranıyor.
Belki de insanları tanıman için bir deneyim. Evet kötü bir deneyim ama seni daha da güçlendirecek

Bu kişilerle önceden de görüşüyor olmam ama şuan böyle davranmaları. Normal ilgisi olsa daha önce de söyleyebilme imkanları varken benim hassaslığımdan yararlanmak istemeleri.
Eee sen adamların maksatlarını biliyorsun burda duymak istediğin nedir ona anlam veremedim.

Bu kişilerle önceden de görüşüyor olmam ama şuan böyle davranmaları. Normal ilgisi olsa daha önce de söyleyebilme imkanları varken benim hassaslığımdan yararlanmak istemeleri.
Sen hassas durumda degilsin. Kendin oyle hissettigin icin insanlara o duyguyu yansitiyorsun sanirim ve kotuniyetliler hortluyor. Onun yerine ohhh kurtuldum dunya varmis diye hissedebilirsen her sey sahane olur 🥰

demek kı sız evlıyken sızın ıcın dusuncelerı varmıs
zorunuza asıl gıden bu aslında degıl mı oncesınde hıssetseydınız belkı gorusmeyı kesmıs olacaktınız
bosanmanızı beklemısler gıbı samımıyetsız yaklasımları rahatsız edıyor sanırım

demek kı sız evlıyken sızın ıcın dusuncelerı varmıs
zorunuza asıl gıden bu aslında degıl mı oncesınde hıssetseydınız belkı gorusmeyı kesmıs olacaktınız
bosanmanızı beklemısler gıbı samımıyetsız yaklasımları rahatsız edıyor sanırım
Beklemeyip ne yapacaklardi :KK70:

Niye moralin bozuluyor ki? Sonucta nerdeyse bekar bir kadinsin, bu durumda gelen iltifat ilginin tadini cikar bana gore yani en azindan ben oyle yapmistim, gerci hala oyle yapiyorum 😆🙈
İltifat moralimi bozmadı zaten sadece değer verdiğim insanların normal ilişkimizi zedelemek pahasına böyle davranması moralimi bozdu.

Ben şimdi boşanma evresindeyim, boşanmis kadınlara erkekler farklı gözle bakıyor diye kodladığınız için öyle anlamış olabilir misiniz?

Bir arkadaşım, yaşadığı her olumsuzluğu ya da aslında normal bir olayı farklı algılayıp boşanmış olmasına bağlıyordu ilk dönemler. Zamanla geçti neyse ki.

Güzelim sen bu gencecik yasında “erkekler neden böyle” diye diye düsünürsen yası 60 edersin söyleyim. Azrail bile boynundan ruhunu cekip aldıgında alıskanlıktan “bu erkekler neden böyle” diye sorarsın.
Sırat köprüsünden bile gecerken erkeklerin neden böyle oldugunu düsünür pat düsersin sınavdan.
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz diye sorduklarında “erkekler neden böyle” diye sora sora gitti dedirtme arkandan.

Baska ol, deli ol, dengesiz ol, akıllı ol, kendini asla cözdürme, gizemli ol kısaca iz bırak bir erkekte. İste o zaman unutulmayan kadın olursun.
Git bi cici bebe ye kendine gel.

Evlenmeden önce de tanışıyorduk :işsiz: hatta yalnız olduğum zamanlarda da böyle bir imada dahi bulunmadılar, normalde yanlış anlamam ama bu şekilde olunca yanlış anlaşılıyor direk.
E o zaman size ilgi duymamışlardır. Hayatımızın her döneminde tanıdığımız insanlara ilgi mi duyuyoruz? Bu bana “ay boşandım şimdi beni kullanıp atacaklar” kafası gibi geliyor üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back