Yaş kaç bilmiyorum ama ilişkiler konusunda çok sığsınız. Buradan bakmaya devam ederseniz güvenli bağlanma falan yaşayamazsınız. İlişkiyi ilk aşamada fizik başlatabilir ama devamını kişilik getirir. Erkeklerden değil de direk kendimden başlayayım 15 yıldır birlikteyim eşimle 80 kilo da gördüm 105 kilo da ama karşımda hala evlendiğim günkü adam varmış gibi geliyor bana. O da beni 66 kilo (boy 1.60)da gördü 78 kilo da, karnı burnunda da, bana karşı ne arzusu bitti ne sevgisi, ne de soğudu. Ve iddia ediyorum benden başkasıyla sevişmeye kalkışsa ne yapacağını neyle karşılaşacağını da bilemez, benim becerimde ahlaki değerlerine bağlı başka bir kadına da kolayca rastlayamaz. Yok insan yokkuğunda yok çocukların varlığından falan değil o iş, hayatı paylaşmaktan sevgiden saygıdan yıllar içinde oluşan dostluktan, kimi zaman duygusal doyumu da yanında getiren cinsel doyumdan. Yani demem o ki bunlar fiziğe bağlı şeyler değil, ruhun odunsa yatakta kan verir gibi yatıyorsan,huzur vermiyorsan, saatlerce sohbet edemiyorsan afrodit olsan boştur.
Ha sadece fizik diye ısrar ediyorsan şişman seven de var, küçük göğüslü dar kalçalı seven de var. Onu da kritere bağlayamazsın.