Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Ay ay geri gitmiyor yaş yalnız, bi karar verin:

Genel olarak söyledim 30 geldim diye
Hem o kişi o değil
Bekarım ben ara ara görüştüklerim oluyor

29. Yasına 2 ay kaldı genel olarak 30 geldim dedim.

Bence takılacak mantıklı şeyler bulun

Bence ne yalan söyleyeyim kadının büyük olması hoş değil hatta kötü.Zaten beyler geç olgunlaşıyor gördüğüm kadarıyla.Annemin bir tanıdığı demişti 40 yaşında erkek,30 yaşındaki kadına denk gelir diye.Orta yaşta bu şekil 35 işte.Yani düşüncesi bile mutsuzluk veriyor erkeğin küçük olması bana.

Erkekler Kadınlarla eşit dersiniz
Allaha şükür kadınlar artık çalışıyor ediyor
Erkeğe muhtaç olmuyorlar ama bu konuda nedense eşit değil
Ben erkeklerin daha olgun olduğunu düşünüyorum hem kadınlar 8-10 sene daha fazla yaşıyor bu yüzden en az 4-5 yaş küçük olması benim için çok ideal :)

Maalesef kadının daha büyik olma durumunu garipseyenlerin çoğu kadınlar, bu konuda size katılıyorum. Erkekler geç olgunlaşıyor dedikleri iş güç sahibi olup ev ve araba alamamaları. Kadınların çoğunda sevgilim ile tatillere gideyim sevgilim ödesin, hediyeler alsın vs yaklaşımları olduğu için bir erkek babadan zengin olmadıkça bunları karşılayamıyor. O zaman da olgunlaşmamış erkek damgası yiyorlar. Benim sevgilim benden 5 yaş küşük, evlenemizin önündeki tek engel sevgilimin maddi durumu. Çok iyi bir çift olduğumuz için para kazanıp biriktirmesini bekliyorum. Çünkü zenginliğe çok önem vermiyorum.

Benim Halam Eniştemden 13 yaş büyük
Ama eniştem çok aşıktı 20 Yıllık evliler hiç sorun duymadık

Kadınlarda çekememezlik çok
Öyleki erkek bir çay ısmarlasın kadınlar başlar neden çayın parasını erkek ödüyor?
Erkek kadına bakmak zorundamı vs :)
Evlenince Ev hanımı olursan kıyamet kopar
Erkek kadına bakmak Zorunda değil vs
Sağlığım yerinde olduğunca çalısıcam lakin
Herkonuda eşitiz Erkek 10 yaş büyük ise Kadında olmalı
Erkekler 30 dan sonea daha hızlı çöküyor bana göre kel göbek vs
Kadın büyük olunca Erkeğin gözü dışarı kayıyorsa peki Erkek yaşlı olunca kadının gözü dışarı kaymıyormu ? Benim anlam veremediğim bu
Eşitlikse her konuda eşitlik istiyoruz

Ben bı dergide okumuştum erkekler 28 yaşından sonra olgunlaşmaya başlıyormuş eşimle evlendigimde eşim 28 yaşındaydı ve yaşından olgun düşünür hep aramizdada 5 yaş var şimdi 33 yaşında arada ben eşime yalandan dalasirim hemen yaslandin ben daha 18 yaşındayım derim oda ufalda cebime gir der en küçük kaynimda benden 1 yaş buyuktur eltimde 2 yaş kaynimdan büyüktür eltim hep çeker çevirir kaynimi ortanca kaynimda 30 yaşındadır karısı 36 hiç anlasamazlar bence anlaşmak önemli yaş değil

Vallah ben evlenmem, evlenmedim de. Esim benden 2.5 yas buyuk . Benden kucuk oldugunun dusununce bile afakanlar basiyor beni
Ama evlenen evlensin bananesi yani?

Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor hani bir insanın 20 yaş ve 30 yaş arasındaki hayata bakış açısı gibi. Bir kadın 25.den sonra bence artık evlilikten ne beklediğini biliyor ona göre eş seçiyor.

Bizim için anlaşmak önemli eee erkek için öyle değil ki şimdi 35 yaşına gelmiş bir adam 30.da biri ile çoğu zaman evlenmek istemiyor nedeni de çevrenin doğuramaz o baskısı.

Ne kadar istemesekte bu var yok kadın erken çöker falan filan bence hepsi saçmalık insanlar yeter ki anlaşsın gerisi muhakkak olur.

Erkeğin genç olması daha iyi. Çünkü erkekler daha erken ölüyor ve kadınlar yanlız kalıyor. Erkek en az 10 yaş genç olcak. Ben de 4 yıl sonra 18'lik bir çıtır kapmayı düşünüyorum.

Yok cnm o kadarda değil :)
35 Lik erkek 30 luk kızlarla evlenmek ister zaten
Ama bence 40 yasındaki bayanlada evlenmek istemeli
Genelde Okumuş kültürlü erkek yaşı pek takmıyor ama okumamışsa takıyor

İşte sorun da o istemiyor bu bir gerçek bizim milletimiz de.

Bir arkadaşım var 30 yaşında biri ile tanıştırmak istediler çocuk 29 yaşındaydı kıza ne dese beğenirsin sen yaşlısın ben 20lerde birini bulcam.

Nedeni kadınlar çocuğu olunca salıyormuş kendini bunu diyende cahil biri değil ki okumuş meslek sahibi.

Bir de kadının çevreden yapılan çocuk baskısı da var bu sefer evliliğe alışamadan çocuk olduğunda geçinmek zor oluyor ve boşanma gerçekleşiyor.

Yaşlar kaç olursa olsun en az 2 sene aynı evin içinde yaşanmalı.

İşte sorun da o istemiyor bu bir gerçek bizim milletimiz de.

Bir arkadaşım var 30 yaşında biri ile tanıştırmak istediler çocuk 29 yaşındaydı kıza ne dese beğenirsin sen yaşlısın ben 20lerde birini bulcam.

Nedeni kadınlar çocuğu olunca salıyormuş kendini bunu diyende cahil biri değil ki okumuş meslek sahibi.

Bir de kadının çevreden yapılan çocuk baskısı da var bu sefer evliliğe alışamadan çocuk olduğunda geçinmek zor oluyor ve boşanma gerçekleşiyor.

Yaşlar kaç olursa olsun en az 2 sene aynı evin içinde yaşanmalı.

Şu an görüştüğüm kişi benden 2.5 yaş küçük yaşı problem etmedi hiç. Konuştuk bu konuyu da hatta ben sen istemezsin diye korkuyodum diyor ikna etmeye çalışacaktım hazırlamıştım kendimi diyor. Her erkek aynı değil yani

Bende öyle düşünüyordum ama kişiye göre de değişebiliyor. Bence 4-5 yaşa kadar olabilir gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…