Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Tuana599

💪6.takm🧚‍♀️Başlangıç 67.7 kg Hedef 58 kg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
927
1.148
29
Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyor Ayıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?

genel olarak kadinlar erkeklerden daha erken olgunlasiyorlar,
tabi ki herkes boyle degildir,
o yuzden genel gecer bir kural soylenemez burada.

Sadece istatistiki bilgi olarak kabul edin.
yoksa benim aralarinda on yas olan, kadinin ikinci evliligi erkegin ilk evliligi olan tanidigim bir cift var mesela, gayet de mutlular. Adam kadindan daha olgun hem de entresan sekilde

Benim esim benden 6 ay kadar kucuk. Acik konusmak gerekirse ben kadin ve erkek arasinda 2-3 yastan fazla olmasi taraftari degilim.

Ozellikle yasli erkeklerle evlenen kadinlari anlayamiyorum. Erkeklerin performansi dusuyor bir yastan sonra

Ne gerek var ayol

Erkek nasil kendinden kucuk hanimla evlenmek istiyorsa pekala kadinlar da kendinden kucuk erkeklerle evlilik yapabilir. Artik su geleneksel, sadece erkege hizmet eden kaliplardan cikilmasi lazim.
Kim, kiminle mutluysa onunla evlensin. Olmaz olmaz diyenlerde bakakalsin..

Çünkü, kadınlar kendileri ile yaşıt erkeklerden her daim 5 yaş daha büyük olgunluga sahiptirler .Çünkü ,kadınlar belli bir yaşta menopoza girerler ama erkeklerin bu konudaki libidolari asla bitmez( istisnalar vardir mutlaka) .Çünkü kadınlarin belli bir yaştan sonra cocuk yapma şansları cok kısıtlı ama erkeklerin pek etkilemiyor. Bunlar asla benim görüşüm olmamakla birlikte ,evlilik ve iliski terapistlerinin,bu konudaki uzmanlarin görüşleri ama katiliyorum ben de :)

Kadın kendinden 7-8 yaş küçük bir erkekle evlenirse bebe büyütür anca. Erkekler geç olgunlaşır genelde bu yüzden küçük erkek hiç de mantıklı değil. Hatta bana kalırsa aynı yaş bile mantıklı değil, erkek biraz büyük olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…