Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Ama yazik ya o güzel beyniniz yazdigim o mesaja gore aydinlanmamissa demek ki. Her neyse dedigim gibi dedenizle de evlenmek isteseniz enterese etmez hatta gidin mezardaki insanla evlenin. Halisiyla evlenen insanlara bile tuhaf bakmadım. Ben düşüncemi sorana yazdim. Eminim o kisi bunlari anlamıştır. Sirf böyle diklenmek için üst üste gereksiz yorumlar yazmaniza hic gerek yok duye düşünmeyip tek tek yazacagim yeniden anlamaniz için. Ben diyorum kendi babam yasindaki adamla evlenmem para icinde evlenmem insan aşık olduğu kisiyle evlenmeli ben 20 yas buyuk insana baba gozuyle bakarim diyorum bu yüzden ask dusunemem onunla ama ha siz bakarsiniz evlenirsiniz kimse umrumda degil. Sonucta sizinle de bir bağım yok. Umarim yine sivrilip sivrilip egilmek için yazmazsiniz. Umarim bu kez beni anlarsınız. Gerci anlamazsanizda bu da artik beni enterese etmez

Kendinden küçük adamlarla evlenen iki yakınım boşandı. Bence erkek küçük olunca kesin yüzde bi milyon valla billa boşanılıyo.
Ya Allah askiniza sivrilmek icin bir insan bu kadar celiskili yorumlar yazar neyse her yorumda kendinizi boylesine belirttiginiz icin demek ki beynimde oylece kalmissiniz

Yani diyorki genç koca bulun 40 tan sonra pil bitiyor,sonra aldatmak zorunda (!)kalırsınız..
Kendini bişeye ikna etmeye çalışıyor ama çözemedim.Eski konularına da bakmadım.

Striptizci olsa bi de jigoloğun yanında dadından yenmez.

Düşünsene bir pazar günü koltukta yayılırken adamın birden dans etmeye başladığını
Yada şey, odaya dalıyor birden, itfaiye mi çağırmıştınız? Dımtıs Dımtıs soyunmaya başlıyor falan
Kafama tüküreyim, sıradan bir mühendisle evlenecek ne vardıysa,al işte şöyle Birtane missss

Kendinden küçük adamlarla evlenen iki yakınım boşandı. Bence erkek küçük olunca kesin yüzde bi milyon valla billa boşanılıyo.
Benim kendinden küçük adamla evlenen yakınım hiç yok dolasiyla evlilikle erkek büyük olmalı, başka türlüsü normal değil.

Sanırım beyimi değiştircem bu konudan sonra. Striptizci jigolo istiyom ben. Bi hafta itfaiyeci olsun yangın söndürsün, öbür hafta polis olsun kelepçe taksın, sonra tamirci olsun musluğu..... susayım ben

Muhendislerin hepsi oyle kendimizden biliyorum.
Accuk renkli olalardi ne vardi sanki

Bir erkek yasli olsun genc istesin tamam sorun degil ama nezaman degil? Karsindaki kadin akli selim bir yasa gelmisse degil. Onu da diyelim 28 yasindan sonra.

Bir kadin yasli olsun genc istesin tamam o da sorun degil ama o da en fazla karsindaki erkek 29-30 yaslarina gelmisse.

Ama kalkmis bilmem kac yasindaki adam ne ister 23 lük kizdan? garipserim hos görmem.
Veya kalkmis bir kadin yirmili yaslarin ortasina varmamis bir genc erkekle olsun? onu da garipserim.

Bana göre pinar altug yanlis yapmis. Gözü acilmamis bir bebeyle evlenmis mesela.
Acunda ayni sekilde seymaya yapti.. ki seyma kendi diyor birsey bilmiyordum ozamanlar diye.

Daha bir birey olamamis bebelere göz koyan insan normal degildir. Ah yok o olgun vs asla anlamam.
Birakin gencler kendilerini bulsun bir düsüp kalksin hayati ögrensin.

Kadin erkek ayrimi yapmam ikisi icinde gecerlidir.
Hic hos degil. Ne ayak yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…