Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Şöyle boylu poslu çıtır daş gibi bir çıtır neden olmasın hakkımız değil mi ayol kim karışır

Valla yaaa Genç delikanlılar daha çok hoşuma gidiyor Olgunları hiç beğenmiyorum
Görsellik takıntım olunca olgun erkekler hiç cazip gelmiyor

Kuralları kim koyuyor gene biz koyuyoruz
Kurallar yasa değil değişmesin
Yasal koşullarda kim kiminle nasıl istiyorsa öyle evlensin
Evlilik sürekli güncellenen bir durum
Kültüre ırklara göre farklılıklada görüyoruz
Kime neye göre yaşayacak o zaman insan
Kime neye göre yaşayacağına başkası değil kendimiz karar verelim

Düzelecekte hala bir çok konuda Avrupanın gerisinden gidiyoruz:) Ama düzelecek inş

Yaş gruplarina bağlı bana göre.

20 yaşındaki bir çocuk ile 28 yaşındaki bir kadın / erkek olmaz.

Fakat 30 lardan sonra bu yaş farkı varsa aradaki zaman dilimi göze batmıyor çok iç değilse.

bu zaten bir tabu değil, tercih
illa yaş farkı olmalı demiyorum benim yaşıtım olsun en azından
benden küçük birine ben ilgi duyamam kendim adıma, bunda yanlış bişey göremiyorum

bu zaten bir tabu değil, tercih
illa yaş farkı olmalı demiyorum benim yaşıtım olsun en azından
benden küçük birine ben ilgi duyamam kendim adıma, bunda yanlış bişey göremiyorum

50 yaş büyük birisinide tercih edebilirsiniz
Sorun bu değil ama eş olarak gör
Erkekler bizim babamız yada abimiz değil ki bize sahip çıksınlae eşitiz herkes kendine sahip çıkmalı ben 30 dan büyük erkeklere ilgi duymuyorum buda benim tercihim
Olgun erkek sevmiyorum yakısıklı genç erkekleri beğeniyorum bu bir tercih

Bende o his oluyor Abimmi var sevgilim mi ?
Beni kimse korumasın ben kendimi korumakta aciz değilimki

Bence herkes kendine sahip çıkmalı

Erkek bize sahip çıkmak zorunda değil
Bakıcımı onlar ?
Tam tersi erkek içinde geçerli olur o zaman kendinden 7-8 yaş büyük bir kadını ablası gibi görebilir ve kendiyle yaşıt yada küçük birini isteyebilir pekala.

İlişkilerde yaşların ne olduğunun belli bir noktaya kadar önemi yok bence, ister kadın büyük olur ister erkek ama fikrinizin doğruluğunu belirtmek için tam tersi erkek büyük ilişkilere laf söyleyerek kendinizle çelişiyorsunuz konunun başından beri. Kadın büyük 7-8 büyük olunca ayiplayan akrabalarınizdan pek bir farkıniz yok gibi duruyor.

Benim erkek arkadasım 25 yasında 4 yaş var aramızda hiçte ablası gibi görmüyor
Bir çok 22-23 da gençler takılıyor hatta gecen arkadaşımın kardeşi sormuş beni daha 22 yasında
Bence kadın ve erkek 7-8 yaşa kadar büyük olabilir benim söylediğim erkekler 10 yaş büyük erkekler bazıları babası yasında insanlarla beraber para için vs normalmi bu ?

3 ciddi ilişkimde benden küçüktü. Şuan ki3. Oda küçük. Zaten büyümüyorlar erkekler çok doğru. O biraz hamurunda olacak adamın valla yaş ile ilgisi yok bacım

Siz de kendinden küçük kızlara bakan erkek takıntısına benzer takıntı gördüm... (30 dan büyük istememeniz, genç erkek seviyorum demenizden..) Erkekler nasıl bunu tercih ediyorsa siz de tercih edebilirsiniz pek tabi... ama tabi o zaman erkekleri de eleştirmemeniz lazım.

Babası yaşında olanları elbette ayrı tutuyorum ama 10 yas abartı bir fark değil bence. Bir başkası içinde 15 yaş fazla olmayabilir. Bunun doğruluğunu yanlışlığını tartışmak, kadın büyük olunca sorun yapanlarla aynı kapıya çıkarır bizi.

Kızın yüzüne karşı böyle söylememiştir umarım

Bizi erken cokertiyo bu yerin dibine batasicalar kendimzden kucuk oluncada iyice abla kardes gibi mi olalimagahahh yuru kizzz destekliyorum seni 8 yas cok bana gore ama 4-5 yas kucuk bi citir olur genc erkek dinc tutar

Bizi erken cokertiyo bu yerin dibine batasicalar kendimzden kucuk oluncada iyice abla kardes gibi mi olalimagahahh yuru kizzz destekliyorum seni 8 yas cok bana gore ama 4-5 yas kucuk bi citir olur genc erkek dinc tutar

Evet benim içinde şuan 5 yaş ideal
Genç erkek iyidir gerçekten hem genç yakısıklı hemde söz dinler 30 yaştan sonra yakışıklı genç erkek pek görmedim
Ama Kadınlar genelde güzel
Erkeklerin saçları dökülüyor göbekleri cıkıyor vs hiç çekici değil

Yok ya soz dinleme isi yasla ilgili degil bence

5 yıl sonra sevgiliniz de 30 yas olacak farkındasınız değil mi

Harika bir yorum olmuş bin like atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…