Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

benim eski sevgilim benden küçüktü 5 yaş, gayet anlaşıoduk iyidik, ama şöyle sorun oluyordu, sorun da denmez ama.
mesela onun yakın arkadaşlarıyla fln çıkıoduk, arkadaşlarının sevgilileri de onlardan 5-6 yaş küçük mesela. Hoop benimle kızların arasında 10-12 yaş fark oluordu.Bir de 7-24 beraber olduğumuz arkadaş grubu sonucta, bana biraz garip geliodu tabi, kardeşlerimle geziomuşum gibi:)

Peygamber efendimiz de kendinden 15 yaş büyük dul kadınla evlenmiş. İşlerine gelmeyeni görmüyorlar. Çünkü dünya onların uçkurlarına dönüyor. yaşlı kadın istemiyorlar. Halbuki kadınlar hep daha çok yaşıyor.

Arada uçurum yoksa kime ne? Burada kocası büyüklere laf etmek de saçma.
Herkesin kendi seçimi.
Ben mesela küçük erkeklerden hiç hazzetmedim. Hayatım boyunca. Bana büyükler daha cazip gelirdi. Hoş büyüklerle flört edip yaşıtımla evlendim (2 yaş var aramızda) ama küçük olmasını da istemezdim. Ergenlikte de alt sınıfa değil üst sınıfa bakardık
Ben küçükleri istemiyorum diye kendinden küçükle evlenene laf etmeye hakkım yok, kendinden büyükle evlenenlere de sizin saydırmaya hakkınız yok. Performans fln hikaye, eşim 38 yaşında hala 27sindeki gibi

Emin ol biz kadınlar yüzünden böyle
Halbuki kadınlar birlik olsa bir çok şey çok güzel olacak erkek ve kadını eşit görmemiz gerekiyor artık ama bir türlü göremiyorlar

Bende eskiden öyle düşünürdüm yani çevrem etkilerdi ta ki 20 yaşında biriyle flörtleşene kadar herkes eleştirdi ama hiç umrumda değil :) aman bir tecrübe oldu :)

Bu konu kadınların olgunlaşmasıyla alakalı olsa da genelde erkekler hiçbir yaşta tam manasıyla olgunlaşamazlar.Bende genelde kendimden 2-3 yaş küçüklerden hoşlanırım yaşım 24.Bu bir tercih meselesi ama 7-8 yaş benim için de sorun olabilir.Ama evlenene karışmam kendi bileceği iş.Konumuz din değil ama bir tarihçi adayı olarak söylemeliyim ki Hz.Hatice'nin peygamberle evlendiği yaş şüpheli.Yaşı büyük peygamberden ama 15 yaş da büyük değil bunu derste işlemiştik

İnsanların bakış açısına göre değişiyo bence. Benim eşimle aramda 6 ay var ben büyüğüm. Kimisi bunu bile sorun yapabiliyo. Yengemle amcam arasında 5 yaş var. Yengem büyük. 30 yıla yakında evliler. Genelleme yapmak çok yanlış.

Babam annemden 6 yaş kücük 30 yıldır evliler hicte birbirlerine ihanet etmediler annem daha genç gösterdiği için söylenmese anlaşılmıyor babam erken yaşlandı erkenden hastalandı annem turp gibi maşallah rabbim ikisine de uzun ömürler versin

Herkesin kendi fikri pek tabii ama erkek biraz buyuk olsa dengeler daha iyi kurulur cunku 20 yasinda bir erkekle 20 yasinda bir kadin ayni kafada olmuyor kadinlar daha cabuk olgunlasir daha mantikli hareket edebilri istisnalar vardir illaki.

Zeka seviyenize inmeyeceğim kıtlık var ne yapalım )))
Zeka seviyeme inemezsin olmayan zekanla. Kıtlık var doğru Allah size hiç vermemiş yazık.
Siz gidin çıtır erkek kovalayın hadi hadi. Aman sizi doyuramayacak adamla evlenmeyin sonra gözünüz yeni çıtırlara kayar falan.

Sen git 10-20 yaş büyük baban yaşında adamla evlen sana karışanmı var ? Çıtır erkek arayan yani çıtır et arayan erkek bul
Size bunlar normal gelir
Yaşlı olsunki size para yedirsin

Herkesin kendi fikri pek tabii ama erkek biraz buyuk olsa dengeler daha iyi kurulur cunku 20 yasinda bir erkekle 20 yasinda bir kadin ayni kafada olmuyor kadinlar daha cabuk olgunlasir daha mantikli hareket edebilri istisnalar vardir illaki.

Bence erkekler daha çabuk olgunlaşıyor
Erkek yönetmek zorunda değil

Genelde üniversite okumamış yada köyde yetişmiş olunca öyle oluyor ama kadın erkek eşitliğini savunan erkekler böyle düşünmüyor
Kendinden 10 yastan fazla küçük kadın arayanda ne bilim bana sapık gibi geliyor
Normal gelmiyor aklı basında olan erkekte kendi yasından çok küçük biriyle evlenmez

Sen git 10-20 yaş büyük baban yaşında adamla evlen sana karışanmı var ? Çıtır erkek arayan yani çıtır et arayan erkek bul
Size bunlar normal gelir
Yaşlı olsunki size para yedirsin
Ben yaşı küçük olanla evlenilmez demedim ki zeka olmayınca anlamak da güçlük yaşamanız normal tabi. İki gönül bir olduktan sonra gerisi teferruattır lakin siz arkadaşınızın kocasıyla arasında 5 yaş olduğu için yetmiyor diye aldattığını savunuyorsunuz. Ben savunulan ahlaksızlığı onaylamadım. Tane tane anlattım anlayın diye ama zor.

Ben hayat kadını değilim ki bana para yedirsin. Ben nikahımla telli duvaklı evlenmişim. Siz terbiyesizsiniz. Kendi fikrinize destek çıkışmayınca size karşı olanlardan farkınız yok. Bu zihniyete bişey anlatmak zor.

Konu sahibinin, kadının büyük olduğu ilişkileri ayipliyanlardan bir farkı yok ki zaten. Daha da çirkin ifadeleri bence. Kadın erkekten 7-8 yaş büyük olunca sorun yok erkek kadından 10 yaş ve fazlası büyük olunca sapık oluyor nasıl takmışsa kafasına kadının büyük olduğu ilişkilerin daha iyi olduğunu diğer türlüsünü yere yere bitiremedi.
Gelmiş burada eşitlikten bahsediyor, insanlar niye böyle düşünüyor diyor birde sanki kendisi farklı.

Bana da saçma geliyor aşkın yaşı yok ama belli bir yaş sınırı da var tabi.

Ben bu konudaki ilk yorumumda da söyledim kendisiyle aynı fikirde olmayanı aşağılamanın doğru olmadığını.
Kendini haklı çıkarabilmek için o kadar saçma sapan sebepler arkasına sığınmış ki haklıyken haksız duruma düştü. Normal bi şekilde savunsa zaten herkes hak verecek ama kendinden küçük olan erkekle evlenmek olması gerekenmiş gibi yükselmiş yorumlarda.
Oysaki gönül işleri yaş kriterine değil karaktere ve sevgiye bağlıdır. Daha bunu idrak edememiş kalkmış bana sen kendinden büyükle parası için evlen diyor. İnsanın fikri ne ise zikri o olurmuş evliliği seks ve para sanıyor yazık.
Bu zihniyetteki insanlar evlenmesin de üremesinde lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…