Konu sahibi 29 yasinda ..nasıl olucak kendinden 20 yaş küçük kocasıBakmayin siz milletin lafina. İsterseniz 20 yas kucuk esiniz olur kime ne yani.
Düşüncemi mübalağalı bir şekilde anlattım ki daha anlaşılır olsun.. Rakamlara takılmayın bu yüzden :)Konu sahibi 29 yasinda ..nasıl olucak kendinden 20 yaş küçük kocası
Peygamber efendimiz de kendinden 15 yaş büyük dul kadınla evlenmiş. İşlerine gelmeyeni görmüyorlar. Çünkü dünya onların uçkurlarına dönüyor. yaşlı kadın istemiyorlar. Halbuki kadınlar hep daha çok yaşıyor.
İnsanların bakış açısına göre değişiyo bence. Benim eşimle aramda 6 ay var ben büyüğüm. Kimisi bunu bile sorun yapabiliyo. Yengemle amcam arasında 5 yaş var. Yengem büyük. 30 yıla yakında evliler. Genelleme yapmak çok yanlış.Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Zeka seviyeme inemezsin olmayan zekanla. Kıtlık var doğru Allah size hiç vermemiş yazık.Zeka seviyenize inmeyeceğim kıtlık var ne yapalım)))
Zeka seviyeme inemezsin olmayan zekanla. Kıtlık var doğru Allah size hiç vermemiş yazık.
Siz gidin çıtır erkek kovalayın hadi hadi. Aman sizi doyuramayacak adamla evlenmeyin sonra gözünüz yeni çıtırlara kayar falan.
Herkesin kendi fikri pek tabii ama erkek biraz buyuk olsa dengeler daha iyi kurulur cunku 20 yasinda bir erkekle 20 yasinda bir kadin ayni kafada olmuyor kadinlar daha cabuk olgunlasir daha mantikli hareket edebilri istisnalar vardir illaki.
İnsanların bakış açısına göre değişiyo bence. Benim eşimle aramda 6 ay var ben büyüğüm. Kimisi bunu bile sorun yapabiliyo. Yengemle amcam arasında 5 yaş var. Yengem büyük. 30 yıla yakında evliler. Genelleme yapmak çok yanlış.
Ben yaşı küçük olanla evlenilmez demedim ki zeka olmayınca anlamak da güçlük yaşamanız normal tabi. İki gönül bir olduktan sonra gerisi teferruattır lakin siz arkadaşınızın kocasıyla arasında 5 yaş olduğu için yetmiyor diye aldattığını savunuyorsunuz. Ben savunulan ahlaksızlığı onaylamadım. Tane tane anlattım anlayın diye ama zor.Sen git 10-20 yaş büyük baban yaşında adamla evlen sana karışanmı var ? Çıtır erkek arayan yani çıtır et arayan erkek bul
Size bunlar normal gelir
Yaşlı olsunki size para yedirsin
Konu sahibinin, kadının büyük olduğu ilişkileri ayipliyanlardan bir farkı yok ki zaten. Daha da çirkin ifadeleri bence. Kadın erkekten 7-8 yaş büyük olunca sorun yok erkek kadından 10 yaş ve fazlası büyük olunca sapık oluyorBen yaşı küçük olanla evlenilmez demedim ki zeka olmayınca anlamak da güçlük yaşamanız normal tabi. İki gönül bir olduktan sonra gerisi teferruattır lakin siz arkadaşınızın kocasıyla arasında 5 yaş olduğu için yetmiyor diye aldattığını savunuyorsunuz. Ben savunulan ahlaksızlığı onaylamadım. Tane tane anlattım anlayın diye ama zor.
Ben hayat kadını değilim ki bana para yedirsin. Ben nikahımla telli duvaklı evlenmişim. Siz terbiyesizsiniz. Kendi fikrinize destek çıkışmayınca size karşı olanlardan farkınız yok. Bu zihniyete bişey anlatmak zor.
Bana da saçma geliyor aşkın yaşı yok ama belli bir yaş sınırı da var tabi.Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Ben bu konudaki ilk yorumumda da söyledim kendisiyle aynı fikirde olmayanı aşağılamanın doğru olmadığını.Konu sahibinin, kadının büyük olduğu ilişkileri ayipliyanlardan bir farkı yok ki zaten. Daha da çirkin ifadeleri bence. Kadın erkekten 7-8 yaş büyük olunca sorun yok erkek kadından 10 yaş ve fazlası büyük olunca sapık oluyornasıl takmışsa kafasına kadının büyük olduğu ilişkilerin daha iyi olduğunu diğer türlüsünü yere yere bitiremedi.
Gelmiş burada eşitlikten bahsediyor, insanlar niye böyle düşünüyor diyor birdesanki kendisi farklı.