Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Kendinden küçük erkeklerle evlenende var. Mesela benim annem ☺Babam annemden üç yaş küçük ☺
Benim eşimde benden 3 yaş küçük.10 yıldır da evliyiz. Yeri gelir ben ondan çocugum.Dengeliyoruz , çok şükür mutluyuz da. Ondan önce de 6 yaş küçük biriyle flörtüm olmuştu çok çektim o dönem iyi ki onunla evlilik olmamış milyon defa boşanmıştık.

Mutluluklar Böyle örnekler iyi oluyor.

Benim sulalemde de, kuzenlerimde de, arkadaş çevremde de kendinden büyük kadınla evlenen çok var. Genelde 5-7 yaş oluyor fark. Daha az olunca konusu açılmıyor bile .
Bence bir sıkıntı değil. Geç olgunlaşma erken olgunlaşma meselesi de insana göre degisiyorm KKda neler okuyoruz,kırk yaşında adam hala anasiyla göbek bağını kesememis. Şimdi bunun olgunlaşmasının yaşla alakası var mı?

Hayatım boyunca kendinden 8-10 yaş büyük erkeklerle oldum
Olgun muydular?
Hayır
Kendi yaşıtım sevgilim oldu
Karşılaştırırsak olgunluk açısından pek bir fark yoktu .
Yani erkekler yaş aldıkça olgunlaşır sana daha çok değer verir vs bunlara inanmıyorum
Bunlar toplumda öğretilmiş bize dikte edilmiş şeyler
Çıkıyor bir uzman psikolog ideal ilişkide erkek büyük olmalı diye açıklama yapıyor bizde aaaa bilimsel gerçekler diye buna inanıyoruz halbuki adamın kendi fikri kendi isteği bu
Erkekler daha taze et için afedersiniz (kadını böyle tanımalamam ama onların ilkel beyni bunu böyle görüyor )kadına hakimiyet kurmak adına kendilerinin uydurdukları şeyler !
Olgun olurlarmış da bilmem ne
Hiç olgunluk göremedik valla

Kadın daha çabuk çökermiş

İki insan reşit olduktan sonra kaç yaşında, kaç yaş farkla evlendikleri kendilerini bağlar. Bize ne, size ne, ona ne?

İster para için evlensin, ister aşk, ister seks... Kime ne?

Toplumca çok seviyoruz her şeye burnumuzu sokup dedikodu malzemesi aramayı. Evlilik kararı alan iki reşit insan, gerisine mutluluklar dilemek düşer.

Erkekler kendilerine ‘çıtır’, ‘el değmemiş’, ‘gözü açılmamış’ istiyor, hak görüyorlar.
Kadınlar istediğinde ‘azgın’ oluyor.
Sebebi bu.
Belirli bir yaş farkı tolere edilir, uç olmasına veya erkek ya da kadının daha yeni reşit sayıldığı yaşlardaki farklara karşıyım.

Enteresan Çevremde milyon tane 4-5 yaş büyük bayanka evlenen var
Benim söylediğim şey 8-10 yaş

Çok ilginç Milyon tane Eşinden 4-5 yaş büyük olup evli olan var sorun hiç duymadım
Benim söylediğim yaş Bayanın 8-10 yaş büyük olması
Bayana Erkek yüzlerce ama Erkekler kolay kız bulamaz buda gerçek şimdi

Dinen Bayan kendisinden 15 yaş küçük biriyle evlenebilirmiş doğrumu bu :)

Bence ayıplamamız gereken Aldatma
Evli adamla para için beraber olan bir çok genç kız var buna yorumunuz daha sert olması gerekmezmi ?

Çünkü ataerkil bir toplumuz

Çünkü ataerkil bir toplumuz

7 Dayım var 1 tanesi hariç hepsinin eşi 4-5-6 yaşa kadar büyük gayet normal sayılıyor
Geçende kuzenim nişanlandı erkek 8 yaş büyük diye herkes söylendi
Neymiş kız ile erkek arasında 5 yaştan fazla olmamalı Kız ve Erkek ayrımı yok bizim sülalede böyle değişik
Erkek yaşlı diye söylendiler

Valla kafalar denk olsun ben her iki cins içinde 7-8 yaş makul ama fazlasını her iki cins için de doğru bulmuyorum. Hemen sorun olmasa bile yıllar geçtikçe sorun oluyo

Valla kafalar denk olsun ben her iki cins içinde 7-8 yaş makul ama fazlasını her iki cins için de doğru bulmuyorum. Hemen sorun olmasa bile yıllar geçtikçe sorun oluyo

Aslında en iyisi bu

ille yaş farkı olsun diye düşünmüyorum ama fark olacaksa ben erkeğin büyük olması taraftarıyım bunun maddiyatla bir alakası yok
korunup kollanma hissi verir bana
ben ilişkide büyük taraf olmak istemem sevgilim mi var erkek kardeşim mi?

Bende o his oluyor Abimmi var sevgilim mi ?
Beni kimse korumasın ben kendimi korumakta aciz değilimki

Bence herkes kendine sahip çıkmalı

Erkek bize sahip çıkmak zorunda değil
Bakıcımı onlar ?

Bende o his oluyor Abimmi var sevgilim mi ?
Beni kimse korumasın ben kendimi korumakta aciz değilimki

Bence herkes kendine sahip çıkmalı

Erkek bize sahip çıkmak zorunda değil
Bakıcımı onlar ?
acizlik olarak görmüyorum tabiki kendimizi koruyabiliriz ama ben o duyguyu seviyorum üzerime titrediğinde sevildiğimi hissediyorum mesela, hoşuma gidiyor. illa benden büyük olmak zorunda değil öyle kriterim tabikide yok ama benden küçük olmasını istemem büyük konuşmayım da

Bence çok fazla fark olmadığı sürece önemli değil. Ben erkeğin de kızdan çok büyük olmaması gerektiğini savunuyorum. Eşler arasında maksimum 5-6 yaş olmalı. Erkek de kızdan küçük olabilir. Önemli olan uyum.

Ama Erkeklerin çoğu bundan rahatsız emin ol
Herkes kendini koruyup kollasın diyorlar
Bencede iyi birsey değil bu
Erkeklerde eskisi gibi değil devir çok farklı eskisinden bir tek seni koruyan Baban olur
Elin adamı kimseyi koruyup kollamaz burda neler okuyoruz hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…