Benim eşimde benden 3 yaş küçük.10 yıldır da evliyiz. Yeri gelir ben ondan çocugum.Dengeliyoruz , çok şükür mutluyuz da. Ondan önce de 6 yaş küçük biriyle flörtüm olmuştu çok çektim o dönem iyi ki onunla evlilik olmamış milyon defa boşanmıştık.Kendinden küçük erkeklerle evlenende var. Mesela benim annem ☺Babam annemden üç yaş küçük ☺
MutluluklarBenim eşimde benden 3 yaş küçük.10 yıldır da evliyiz. Yeri gelir ben ondan çocugum.Dengeliyoruz , çok şükür mutluyuz da. Ondan önce de 6 yaş küçük biriyle flörtüm olmuştu çok çektim o dönem iyi ki onunla evlilik olmamış milyon defa boşanmıştık.
Kadın daha çabuk çökermişYıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Şu an görüştüğüm kişi benden 2.5 yaş küçük yaşı problem etmedi hiç. Konuştuk bu konuyu da hatta ben sen istemezsin diye korkuyodum diyor ikna etmeye çalışacaktım hazırlamıştım kendimi diyor. Her erkek aynı değil yani
İşte sorun da o istemiyor bu bir gerçek bizim milletimiz de.
Bir arkadaşım var 30 yaşında biri ile tanıştırmak istediler çocuk 29 yaşındaydı kıza ne dese beğenirsin sen yaşlısın ben 20lerde birini bulcam.
Nedeni kadınlar çocuğu olunca salıyormuş kendini bunu diyende cahil biri değil ki okumuş meslek sahibi.
Bir de kadının çevreden yapılan çocuk baskısı da var bu sefer evliliğe alışamadan çocuk olduğunda geçinmek zor oluyor ve boşanma gerçekleşiyor.
Yaşlar kaç olursa olsun en az 2 sene aynı evin içinde yaşanmalı.
Çünkü ataerkil bir toplumuzYıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Çünkü ataerkil bir toplumuz
Valla kafalar denk olsun ben her iki cins içinde 7-8 yaş makul ama fazlasını her iki cins için de doğru bulmuyorum. Hemen sorun olmasa bile yıllar geçtikçe sorun oluyo7 Dayım var 1 tanesi hariç hepsinin eşi 4-5-6 yaşa kadar büyük gayet normal sayılıyor
Geçende kuzenim nişanlandı erkek 8 yaş büyük diye herkes söylendi
Neymiş kız ile erkek arasında 5 yaştan fazla olmamalı Kız ve Erkek ayrımı yokbizim sülalede böyle değişik
Erkek yaşlı diye söylendiler
Valla kafalar denk olsun ben her iki cins içinde 7-8 yaş makul ama fazlasını her iki cins için de doğru bulmuyorum. Hemen sorun olmasa bile yıllar geçtikçe sorun oluyo
ille yaş farkı olsun diye düşünmüyorum ama fark olacaksa ben erkeğin büyük olması taraftarıyım bunun maddiyatla bir alakası yok
korunup kollanma hissi verir bana
ben ilişkide büyük taraf olmak istemem sevgilim mi var erkek kardeşim mi?
acizlik olarak görmüyorum tabiki kendimizi koruyabiliriz ama ben o duyguyu seviyorum üzerime titrediğinde sevildiğimi hissediyorum mesela, hoşuma gidiyor. illa benden büyük olmak zorunda değil öyle kriterim tabikide yok ama benden küçük olmasını istemem büyük konuşmayım daBende o his oluyor Abimmi var sevgilim mi ?
Beni kimse korumasın ben kendimi korumakta aciz değilimki
Bence herkes kendine sahip çıkmalı
Erkek bize sahip çıkmak zorunda değil
Bakıcımı onlar ?
Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
acizlik olarak görmüyorum tabiki kendimizi koruyabiliriz ama ben o duyguyu seviyorum üzerime titrediğinde sevildiğimi hissediyorum mesela, hoşuma gidiyor. illa benden büyük olmak zorunda değil öyle kriterim tabikide yok ama benden küçük olmasını istemem büyük konuşmayım da