Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyor 😀 Ayıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?

Ablam kendinden on yaş küçük bir adamla evlendi, herifin totosu arşta gencim diye, hiç de sevimli durmuyor, resmen şantaj yapıyor ablama aba altından, o yüzden aman büyük olsunlar, büyük olanların egoları yetmedi bir de küçük olanlarla mı uğraşalım. Bir de ben çok yaş farkını doğru bulmuyorum, eşim benden iki yaş büyük aynı jenerasyonun insanıyız, fark çok olunca olgunluk ve görüşlerde değişiyor

Bu yazidaki sacmalamanin arkasinda ne var ben de onu merak ettim. Hem kadin, erkek ikisi de 7-8 yaş buyuk olabilir esitiz diyorsunuz hem de buyuk koca isteyen kadinlar babasi sevgisi için evleniyor diyorsunuz. Kendinden buyuk kadinla evlenen erkekler de anne sevgisi için mi evleniyor? Bu ne anlamadim ben anne baba karistirmissiniz sacma sapan 😂😂

Buyuksunuz diye istenmediniz heralde ya da hoslandiginiz bey kucuk filan. 😂😂😂
zaten bu minvalde acılan bütün konularda kendilerinden büyük esi sevgilisi olan kadınlara saydıranlar genelde yaslarından ötürü tercih edilmemis oluyor, acısını da bu sekilde cıkarıyor. 25 yasındaki adam 35 yasında biriyle olabilir miymis omg!! Sanırsın birinin gözü toprağa bakıyor. Ben 30lardayım begendiğim kisi 25 yasındaki kisiye baktı beni istemedi denilmiyor da neden bu kadar yas farkı olusuyor diyorlar. hic sasmaz 👍

Bu kara delikte kendilerininki gibi olmayan her şey anormal şekerim.
Birde en fazla su kadar olabilir diye belirtmiş ısmarlama oluyor sanki bu işler 😄
Bizimde aramızda 7 yaş eşimle, bende arada 7 yaştan az yaş farkı olan evlilikleri normal görmiyorum bundan sonra 🥴
Şu yazdığını sosyal bir ortamda söyleyemez ama. Çünkü yadsınacağını, insanların ona garip garip bakacağını bilir.
Erkek en fazla 5 yaş büyük olabilirmiş, kadın da 3, bak bak bak. Kadın niye 5 değil, ya da erkek niye 3 değil acaba? Hem yaş farkı daha fazla olan insanları ötekileştirmiş, hem cinsiyet ayrımcılığı yapmış.
Anca internette ediliyor böyle beylik beylik laflar. Nasılsa kimse tanımıyor, haybeye salla gitsin.

Kim "kadın büyük olursa sorun olur" diyor? Bana böyle bir bilgi verilmedi. Bileydim gidip büyük seçerdim :KK51:

Kendinden büyük erkeklerle olan kadınların babaları ile ilgili sorunları varsa kendinden büyük kadınlarla olan erkeklerin de anneleriyle ilgili sorunları mı var?
Sorunsuz kimse yok bu mantığa göre. Çok matıklıymış.

Arkadaşlar istenmeme durumum yok henüz
28 yasındayım erkek arkadaşım da 24
Ama çocuksı gelmiyor bana

Olabılır neden olmasın bunu kımse ayıplamıyorkı genelde kız buyukse erkek annelerı yapıyor oda ogluslarına yasıtı bırını bulmak ıcın cunku bılıyorlarkı kadınlar daha cabuk olgunlasır ve daha cabuk coker fızıksel olarak. Kız annelerıde oyle kızlarına buyuk erkek ıstemıyorlar anlasamaz kafa yapıları uymaz dıye. Benım esım benden 11 yas buyuk annem ıstememsıne ragmen severek evlendım sıkıntı degl benım ıcın ama kendımden 11 yas kucuk bırıyle evlenmezdım cunku zaten kendımden buyuk bırıyle evlenmemım sebebı (21 dı ozman yasım) o yastakı erkeklerı es veya baba olacak kapasıtede gormem olgun olması tercıhımdı o yastakı erkeklere guvenmıyordum. Bu benım tercıhım tercıh edenler zaten evlenıyor kımseyı dınlemıyorlar cok dusunme bence cunku artık oyle seyler sıkkntı olmuyr

Bir de bu aşırı yaş farkını normal görme meselesi yetistigin kültürle de ilgili .Iran'da evliliklerde ortalama 5 yaş fark varken Kuzey Avrupa'da bir mi iki mi neydi . Doğulu 20 yaşında bir arkadaşım en az 8 yaş büyük birisiyle görüşeceğini söylüyordu . Araştırmalar da gosteriyor ki kim büyük fark etmeden yas farkı arttıkça boşanma oranı artıyor.

Biz yaşıtız. Gayet güzel böyle. Bence yaş farkı max. 10 olmalı. Arada jenerasyon farkı da olmasın. Kadın veya erkek büyük olmuş fark etmiyor. Olgunlaşmayan erkek her türlü olgunlaşmıyor zaten. 40 yaşına gelip hala sorumluluk sahibi olmayan erkek var.

Mutlaka istisnaları vardır. Yaş farkı çok olup birbirine çok iyi uyum sağlayan çiftler olabilir ama çocuğu yaşında biriyle birlikte olmak gerçekten hoş değil.

Sorun maddiyat değil ki,maneviyat tamamen.Olgunlaşmaları kadınlardan cok cok sonra oluyor.8 yaş anca paklar yani :KK70:

Şu yazdığını sosyal bir ortamda söyleyemez ama. Çünkü yadsınacağını, insanların ona garip garip bakacağını bilir.
Erkek en fazla 5 yaş büyük olabilirmiş, kadın da 3, bak bak bak. Kadın niye 5 değil, ya da erkek niye 3 değil acaba? Hem yaş farkı daha fazla olan insanları ötekileştirmiş, hem cinsiyet ayrımcılığı yapmış.
Anca internette ediliyor böyle beylik beylik laflar. Nasılsa kimse tanımıyor, haybeye salla gitsin.
Her yerde de söylüyorum benim fikrim hiç kimseyi ilgilendirmez. Bu böyle olacak diye bir şey savunmamıșım dikkat ettiyseniz. Benim fikrim benim düşüncem bu şekilde diyorum. Size göre 25 yaş normaldir bana göre 5 yaş 😉

Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyor 😀 Ayıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
benden 2 yaş küçük biriyle çıktım, evlenmeyi düşünüyoduk güya.. hem kendisi hem çevresi bunu zamanla sorun etti.. malesef yaşadığımız ülke böyle yapcak bişey yok..

X