- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
-
- Konu Sahibi remedioslabelle
Daha önce uzun yıllar çıktığım birisiyle birlkte oldum ama ayrıldık anlaşamadık baya oldu şimdi 4 aydır birisiyle çıkıyordum 3 gün oluyo ayrıldık başta birbirimize sorduk birlkte oldun mu diye falan o evet dedi ben hayır dedm kısaca anlatıyorum o kadar basit değilmiş açıkca söyleseydnz diceksiniz ama öyle olmuyor işte ilk defa o anları yaşadım ve çok kötüydü neyse özel anlar yaşadık sonra bu sen bana neden yalan söyledn dedi açık açık konuşmadı iyi düşün falan dedi bende anladım tabi anlamış bakire olmadığımı ve neticede ayrıldı bunun için söyleyememiştm sonuç kaçınılmaz oldu evlenmeyi düşünüyodu benle ama oda benden farklı değildi neden bu kadar adaletsiz onunla açık açık konuşmayı düşünüorum ne dersinz beni sevdiğini biliyorum arkadaşlar bişiler söyleyn iyiii değilim yaşayanlar anlar en iyi benii
Daha önce uzun yıllar çıktığım birisiyle birlkte oldum ama ayrıldık anlaşamadık baya oldu şimdi 4 aydır birisiyle çıkıyordum 3 gün oluyo ayrıldık başta birbirimize sorduk birlkte oldun mu diye falan o evet dedi ben hayır dedm kısaca anlatıyorum o kadar basit değilmiş açıkca söyleseydnz diceksiniz ama öyle olmuyor işte ilk defa o anları yaşadım ve çok kötüydü neyse özel anlar yaşadık sonra bu sen bana neden yalan söyledn dedi açık açık konuşmadı iyi düşün falan dedi bende anladım tabi anlamış bakire olmadığımı ve neticede ayrıldı bunun için söyleyememiştm sonuç kaçınılmaz oldu evlenmeyi düşünüyodu benle ama oda benden farklı değildi neden bu kadar adaletsiz onunla açık açık konuşmayı düşünüorum ne dersinz beni sevdiğini biliyorum arkadaşlar bişiler söyleyn iyiii değilim yaşayanlar anlar en iyi benii
ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. çevrem ne çok geniş ne de asosyalim. sorun şu ki bugüne kadar benimle ilgilenen bir çok erkek oldu, ama hepsi en fazla 1 hafta-10 gün durdu sonra buhar olup uçtu. deli gibi hoşlanıyorum çok etkilendim modunda olanlar da dahil buna, "tamam bu gerçekten etkilenmiş ciddi bir şeyler olsun isteyecek" dediklerim de dahil.
flörtlerim en fazla 1 hafta sürüyor, hele son 2 yıldır filan bir erkekle en çok üst üste 2 kez buluştum, 3. olmadı. kız arkadaşlarıma artık utanıyorum söylemeyi biriyle buluşacağım zaman, çünkü biliyorum sonu gelmeyecek öbür hafta başkasıyla buluşucam.
sanırım anlatabildim benden kaynaklı hiçbir sorun bulamadığımı. daha bi erkekle tanıştığım an flörtümüzün (evet ne acı di mi, hep bu aşamada kalıyor, ad koymaya kimse yanaşmıyor) bitiş çanlarını duyuyorum. şansıma küstüm, ciddi ilişkim olabileceğine inanamaz oldum. yani öyle insanların ciddi ilişkisi var ki, benim olmamasın tek açıklaması gerçekten sadece şans.
nolur aklınıza gelen olası sebepleri söyleyip bana yardımcı olun, artık erkekleri iten bir koku yaymaya başladığıma inanıcam o derece...
Bu cümlelerin önünde saygı ile eğilir insanÖncelikle "ciddi ilişki" beklentini biraz ertelemeni öneririm.Önce doğru kişiyle tanışmak,sonra onunla ciddi bir ilişki düşünmek şeklinde bir sıralama olmalı.
Ciddi ilişki gözüyle başlarsan hep bu şekilde hüsran olacak gibi görünüyor.Biraz akışına bırakmak lazım.
Bu yaşlarda,ciddi ilişki niyetiyle ilişkiye başlayan bir erkek zor bulunur sanıyorum.
Arkadaşlık başlar,hoşlanma aşka ve sevgiye dönüşür,birlikte gelecek planları yapma noktasında ciddi olunur.
Belki arkadaş çevrene de bu şekilde sözediyorsundur.Tanıştığın erkekler seni arkadaşlarına sorunca,ciddi ilişki istediğin cevabıyla karşılaşıp kaçıyor olabilirler.
En son yaşadığın eve bırakma konusunda,keşke giderken çocuğun gözlerine beklentiyle bakmasaydın.Çekip giden,esip giden esrarengiz kız olsaydın,bütün gece seni düşünürdü sanıyorum.
Onun gözüne bakmakla,"ee hazırım hadi" demiş olmuşsun.Bence tabii...
Bir de çocuğun arabası yoksa eve bırakmak istememiş olabilir veya tanımam etmem kimbilir nerede oturuyor,ne işim var diye düşünebilir.
Flörtlerim kısa sürüyor demişsin.Her teklifi değerlendirmek zorunda değilsin.Belki ciddidir diye başlamak yerine,seçici davranıp gerçekten hoşlandığın birisiyle çıkabilirsin.
Sen gerçek bir çekim hissettiğinde,karşındaki de büyük ihtimal hissetmiş olacaktır.O zaman zaten aramama gibi bir durum olmaz.
Ama hadi bir deneyeyim,ya tutarsa diye başlarsan,denemekle kalırsın.