- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Bir soru işaretiyle mi seni sevdiği ihtimalini düşündün??Neden bu kadar kotumserlik? Neden beni sevme ihtimali bu kadar uzak geldi size?
Evet yok o yuzden sordum zaten. Peki sizdeki bu karamsarlik neden? Neden beni seviyor olmasin ki?Erkek tecrübesi derken?Sadece bi soru işareti gönderdi diye saNa hala ilgisi olduğunumu düşünüyorsun tatlım? Düsünme.... Yem atmış sende oltaya gelmişin, tabi erkek tecrüben yok olsa yapmazdın
Ilgilenmesen konu acmazdinYok kizin biri atmaz aylaaar onceki konusmamizin o telefonda durmadigina eminim. Ayrica o kisi benimle birlikteyken tabi ki boyle biri degildi ama suan ozgur o yuzden ne yaptigiyla ilgilenmiyorum.
Evet yok o yuzden sordum zaten. Peki sizdeki bu karamsarlik neden? Neden beni seviyor olmasin ki?
Neden bu kadar kotumserlik? Neden beni sevme ihtimali bu kadar uzak geldi size?
?Evet yok o yuzden sordum zaten. Peki sizdeki bu karamsarlik neden? Neden beni seviyor olmasin ki?
Bi soru isaretine kimse kanmaz ama afedersinizde boru degil yani 2 yildir birbirimizin yuzunu gormedik ve simdi bu mesaj ne alaka insan ister istemez anlam yukluyor.Bir soru işaretiyle mi seni sevdiği ihtimalini düşündün??
Nedenini sormuşsun cevap verdim, keşke yazsaydın kötü cevap vermeyin beni sevdiğini söyleyin diye bari tövbe yaaa
Bendede yok olsa Dükkan seninEvet yok o yuzden sordum zaten. Peki sizdeki bu karamsarlik neden? Neden beni seviyor olmasin ki?
Farkindaysaniz siradan bi arkadasim bana ? yolladi demiyorumOnun sana karşı ilgisi var mi yok mu bilemem ama senin hala ilgin var belli
? Bu isarete karsilik yine ayni isaret ya gönderilir ya gönderilmez. Siz neden bir sürü sey yazma gereği duydunuz ki?
Dipnot: erkek tecrübesi nedir kardes? ?
Bendede yok olsa Dükkan seninkendimi kötü hissettirdin şuan halbuki tecrübe güzel şeydir ayol
Neyse konuna gelince, bazen öyle can sıkıntısından yaparlar öyle bi soru işareti atarlar gizli numaradan ararlar, cok takılma yani sen neden hemen cevap yazdınki oğlana eğlence çıkmış simdi sıkıldıkça yazar sana
Farkindaysaniz siradan bi arkadasim bana ? yolladi demiyorum
aslinda gönderdigi soru isareti degilde, ardindan senin yazdiklarina cevapsiz kalmasi seni ilgilendirmeli bence
sevseydi, tekrar seninle olmak isteseydi, mesaji yanlislikla atmasaydi vs vs vs senin yazdiklarini cevapsiz birakmazdi
bence
bu arada, bu saatde böyle bir konu basligiherkes basliga gelmis (ben dahil)
Ya allahaşkına ne anlamı yaa, 2 yıldır gormediği insanı nasıl sever bir insan? Hele de bir erkek yani. İmkansızz...Bi soru isaretine kimse kanmaz ama afedersinizde boru degil yani 2 yildir birbirimizin yuzunu gormedik ve simdi bu mesaj ne alaka insan ister istemez anlam yukluyor.
Bu karamsarligin sebebi nedir? Degersiz goren bi insan hic mesaj atmazdi mantikenO zaman, karşıda ki seni siradan görmüş ki sadece ? Bunu yollama gereği duymuş
Olur oyle atlamalarMesaji yanlislikla atmasi imkansiz ama .s
baska baslik gelmedi aklima
Ya bu adam 5 ay once bana tekrar acildi zaten ama benim bi sorunumdan oturu bir araya gelemedikYa allahaşkına ne anlamı yaa, 2 yıldır gormediği insanı nasıl sever bir insan? Hele de bir erkek yani. İmkansızz...
21 yasindayim. Ama atlama falan degil sonucta mesaj atan kendisi bende cevap olarak ilani ask etmedim zaten adini yazip ? koydumOlur oyle atlamalaryas kac bu arada ?