Erkek tecrübesi olanlar?

Yem atmış.oltaya gelmişsiniz.soru işaretine fazla anlam yüklemeyin.üzülürsünüz.

O sana olta atmis tatlim sen de aninda cevap vermissin bak aklinda olsun cevap verme oyle manasiz mesajlara akli sira seni denemis simdi arkandan bakip guluyordur allahin mali aninda cevap yazdi diye
Bana laf yetistirceginize terbiye alin biraz. Ayrica sadece detay verdigim kisim hakkinda yorum yapin bu kisi bana 5 ay once ciddi iliski teklif etti.

Ben malesef ona cevap attim peki simdi ne yapmam lazim itibarimi geri kazanmam icin?

Tesekkur ederim. Yanlislikla atmasi imkansiz. Baska bi kizin atmasida imkansiz mesajlarim asla telefonunda kalmaz biliyorum. Birde bu kisi bana 5 ay once teklif etmisti ama yine benim yuzumden olamamistik.

ozaman söyle bir durum olabilir, daha önce teklif etmis sen kabul etmemissin ya belki yine edecekde seni yokluyor
bi bekle en iyisi, bidaha yazarsada hemen atlama biraz beklesin

%95bostadir.bisluktadir.bi yazdi bakalim cevap gelecek mi.siz cevap verene kadar o pisman olmustur yazdigina.bosluk durumu gecmistir belki.o yuzden de tekrar cevap vermiyordur...gormemis gibi falan yapar da.biseyleri istiyosa net olsun net konussun.bence cevap bile vermeyin bi daha yazarsa hic taviz vermeyin yani.muhtemelen bir boslugunda cani isteyince bir anda yokluyor sizi

ozaman söyle bir durum olabilir, daha önce teklif etmis sen kabul etmemissin ya belki yine edecekde seni yokluyor
bi bekle en iyisi, bidaha yazarsada hemen atlama biraz beklesin

Cok egolu biri tekrar teklif etcegini sanmam hatta o kadar egolu ki bana mesaj atmasi bile garibime gitti

Aylarca bu adamı mı bekliceksiniz ? Yeni aşklara yelken açın yahu bırakın bu adamı.Cevap vermedi diyorsunuz.Boşta kalınca dönüş yapıyor belliki.Böyle bi adamdan ne hayır gelir ? Tamamen umursamaz olun.Seviyor ve istiyorsa çabalayacaktır zaten.İtibarı filan boş verin.Cevap yazarsa da siz dönmeyin.Hemde görüldü yazısı çıksın yinede dönmeyin.
Düşündümde en iyisi hiç dönmeyin ya.Erkeğin yanarlı dönerlisi hiç çekilmez.Size yazık.Boşverin bunu.

Ya soyle bi durum var burda belirtmek istemedim ama cok fazla kiz var etrafinda her istedigi kiz yaninda oluyo hatta oylr bi tip yani bos kalcagini sanmam. Malesef mesaj atmak gibi bi hata yaptim bunu geri nasil telafi ederim bilemiyorm

Ben malesef ona cevap attim peki simdi ne yapmam lazim itibarimi geri kazanmam icin?
Mesaj da ne yazdığınız da önemli tabi ki . Ama bundan sonra sessiz kalmanız gerekiyor ondan cok ciddi bi mesaj gelmediği sürece dalga geçer gibi soru işareti gönderdiği bişeyi görmemiş gibi yapmanız lazım

Cok egolu biri tekrar teklif etcegini sanmam hatta o kadar egolu ki bana mesaj atmasi bile garibime gitti

ozaman kendini hatirlatip bir umut senin teklif etmeni bekliyor
vallah baskada aklima bisey gelmiyor

bu arada saat kac olmus millet halen basliga geliyo

Gercekten cok yanar doner ama ayni zamanda cok egolu mesaj atmasi bile benim garibime gitti. Birde bu kisi bana 5 ay once teklif etmisti ama yine benim yuzumden olamamistik. Simdi sizce hic mesaj atmazsam itibarim geri gelir mi?

Gercekten cok yanar doner ama ayni zamanda cok egolu mesaj atmasi bile benim garibime gitti. Birde bu kisi bana 5 ay once teklif etmisti ama yine benim yuzumden olamamistik. Simdi sizce hic mesaj atmazsam itibarim geri gelir mi?
Canımın içi ne itibarı ya giden gitmiş çoktan Cevap verme oda kendi itibarını kaybetsin.Egosu insin.Takma bu kadar,unutulur gider.Adam hatırlayıp hatırlayıp sana gülmüyodur korkma

Canımın içi ne itibarı ya giden gitmiş çoktan Cevap verme oda kendi itibarını kaybetsin.Egosu insin.Takma bu kadar,unutulur gider.Adam hatırlayıp hatırlayıp sana gülmüyodur korkma
Bi daha kolay kolay mesaj atmaz iste anca aylar sonra atar bende o zaman cevap vermeyip onu rezil edebilirim.

Ya biliyo musun benim aklimdanda o geciyodu. Benim adim atmami bekliyo ama yok oyle yagma ben surundurcem onu.

bi kac yorumunu okudumda, bu adamdan bi halt olmaz. bosver sen süründürmeyi felan
kendi yoluna bak
akli bi sekilde sendeyse, senin kendi yolunu cizdigini görünce bu ona yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…