Tabi ki de özlem :) Ya da sizi denemiştir .. '' ? '' Çünkü bu soru işareti bir çok şey anlam ifade ediyor .. Ama açıkça net değil .. Örneğin bu soru işaretinin içeriğinde ; Görüşmeyeli nasılsın, ne yapıyorsun, Özledim ( şeytan ayrıntıda gizli ) Birde sana şu videoyu izlemeni öneriyorum canımSizce sebebi ozlem mi?
Bu son dedigin ise yariyor benim bi ara sevgilim vardi oylesine biseydi ve iliski yaptigimi duydugu gece beni ozelden aradi arayan oymus bunuda saglam bi kaynaktan ogrendim. Kisacasi benim ne zaman baska yone kaydigimi gorunce biseyler yapip hatirlatiyo kendinibi kac yorumunu okudumda, bu adamdan bi halt olmaz. bosver sen süründürmeyi felan
kendi yoluna bak
akli bi sekilde sendeyse, senin kendi yolunu cizdigini görünce bu ona yeter zaten
Ahahah gece gece yarildimmTabi ki de özlem :) Ya da sizi denemiştir .. '' ? '' Çünkü bu soru işareti bir çok şey anlam ifade ediyor .. Ama açıkça net değil .. Örneğin bu soru işaretinin içeriğinde ; Görüşmeyeli nasılsın, ne yapıyorsun, Özledim ( şeytan ayrıntıda gizli ) Birde sana şu videoyu izlemeni öneriyorum canımLütfen izle Lütfen sonuna kadar dinle :) Eğer bu tür mesajlar atıyorsa dikkat et derim Erkek Milleti sonuçta..
Canım çocuk şans istiyor sanırım yaaAhahah gece gece yarildimm
bu tur mesajlar atmiyo bana. Belkide gerek duymuyo bilmiyorum cunku cevresinde cok kiz var. Bana 5 ay once teklif etti aslinda ama benim bi problemim yuzunden olamadik iste o gunden sonra ilk kez gidicem yazdi ama gerisi gelmedi.malesef. bilemiyorum belkide alkolluydu.
Evet izledim ahaha kesinlikle o tur mesajlar belli ediyor zaten kendiniCanım çocuk şans istiyor sanırım yaaBu arada sonuna kadar izledin değil mi ? :) Eğer birgün bu tür mesaj atarsa nedenini daha çabuk kavrarsın ..
Evet izledim ahaha kesinlikle o tur mesajlar belli ediyor zaten kendini
insallah oyledir ama malesef cok egolu o yuzden acikca konusmuyor sanirim
Birak egolariyla basbasa kalsin...Evet izledim ahaha kesinlikle o tur mesajlar belli ediyor zaten kendini
insallah oyledir ama malesef cok egolu o yuzden acikca konusmuyor sanirim