Erkek tecrübesi olanlar?

Merhaba. Uzun zamandir forumu takip ediyorum ama bu soruyu sorabilmek icin uye oldum direk konuya giriyorum.
2 yıl once birbirimiz seviyoduk ama yollarımiz ayrilmak zorunda kaldi ve dogal olarak 2 yildir gorusmuyoruz , cok uzak sehirlerde yasiyoruz. Bundan 5 ay once faceden mesajlastik bir sure ama sonra onuda kestik. Ve gecen gun gecenin bir yarisi bana faceden mesaj atmis soru isareti "?" yollamis ama ben bu mesaji 1 gun sonra gordum ve hemen cevap attim bikac sey yazdim ama bu sefer o cevap atmadi. Daha dogrusu mesajlarim okundu olarak gosterilmiyor ama interneti kapatip okudugundan eminim. Simdi sormak istedigim biz bu kisiyle 2 yildir gorusmuyoruz bana neden mesaj atmis olabilir hala bana ilgisi var midir?
Bence dikkat çekmeye calısıyor siz onu unutmayın ve peşinden koşun istiyor hala

Boş zamanına oyuncak aramiştır canım... Burda senin tavrın ilgimi cekti dogrusu hem 2 yıl önce bitirmissin hem de arkadaşa beni hala sevme ihtimali neden uzak geldi size diyorsun. Seviyodun bir soru isaretine bu kadar takacaktın ve buraya erkek tecrübesi olanlar diye konu açacaktın madem neden 2 sene önce son verdiniz?
Madem seviyorsun o da seni seviyor ki soru işareti göndermiş , sen biz erkek tecrübesi olanlardan ne istiyorsun ? Zira senin de 2 senelik bi erkek tecrüben var.Bilmem anlatabiliyor muyum?:KK51:
2 sene once karmakarisik and bisey yuzunden bitmek zorunda kaldi ama konu o degil ayrica bizim iliskimiz 2 yil surmedi 2 yil once bitti ve bu daha yuzunu bile gormedim

Bu karamsarligin sebebi nedir? Degersiz goren bi insan hic mesaj atmazdi mantiken

Neden her mesaja ayni cevabi yaziyorsunuz?
Karamsar olan biz degiliz de sizin galiba pohpohlanmaya ihtiyaciniz var.

Seviyorsa da bizim yararimiza degil sevmiyorsa da.

Ne diyelim size?
Sizden hala hoşlanıyor, bu bir başlangıç ilk adimi atmis ikinciyi sizden bekliyor vs mi?

Belki yanlışlıkla attı olamaz mi?
Belki denemek icin atti?

Illa burdan hala seviyor anlamini çıkarmak çölde su aramaya benzer.

21 yasindayim. Ama atlama falan degil sonucta mesaj atan kendisi bende cevap olarak ilani ask etmedim zaten adini yazip ? koydum
O sana olta atmis tatlim sen de aninda cevap vermissin bak aklinda olsun cevap verme oyle manasiz mesajlara akli sira seni denemis simdi arkandan bakip guluyordur allahin mali aninda cevap yazdi diye

Mesaji yanlislikla atmasi imkansiz ama .s
baska baslik gelmedi aklima :KK70:

yok yani baya bi basarili olmus insanlar konuya akin ediyor :KK70:

bir sürü nedeni olabilir tabi, seninle tekrar beraber olmak isteyisinden tut simdiki kiz arkadasinin adami stalklerken seni bulup denemek istemesine kadar hersey mümkün

ama senin mesajlarina cevap vermemesi, öylesine atilmis bir mesaj görünümünü birakiyor

Bana pek ne yaptığıyla ilgilenmiyormuşsunuz gibi gelmedi de neyse. Ama önemseseydi en azından bir cevap atardı burası da kesin.
Tabi ki oyle seyler yapmasini istemem ama onu gormuyorum bile o yuzden takmiyorum. Evet cevap atmadigi bunu gosteriyor ama mesaj atmasida bir seyleri gosteriyor bence

Belkide tanıyamamıştır ''Kimsin ?''anlamında göndermiştir :KK45:
Şaka bi yana hemen mesaj atmanız iyi olmamış.Siz bir sürü şey yazınca cazibeniz gitmiştir gözünde.Yada bu bütün eskilerine ''?'' göndermiştir.İlk cevap verenle de yoluna devam ediyodur.Sevdiğinden veya unutamadığından gönderdiğini düşünmüyorum açıkçası.Öyle olsa medeni insanlar gibi nasılsın demesi gerekirdi.Üstelik 2 sene geçmiş..

Neden her mesaja ayni cevabi yaziyorsunuz?
Karamsar olan biz degiliz de sizin galiba pohpohlanmaya ihtiyaciniz var.

Seviyorsa da bizim yararimiza degil sevmiyorsa da.

Ne diyelim size?
Sizden hala hoşlanıyor, bu bir başlangıç ilk adimi atmis ikinciyi sizden bekliyor vs mi?

Belki yanlışlıkla attı olamaz mi?
Belki denemek icin atti?

Illa burdan hala seviyor anlamini çıkarmak çölde su aramaya benzer.

Ben hala seviyor anlami cikartmak icin baslik acmadim. Bana ilgisi oldugunu zaten biliyorum. Beni gormedigi halde 5 ay once eskisi gibi olmayi teklif etti. Ama benim kizmam dalga gecer gibi hatta beni aptalmisim gibi gosterediginiz icindi.
Mesela bana direk seni denemek icin atmistir denseydi tepki vermezdim.

Belkide tanıyamamıştır ''Kimsin ?''anlamında göndermiştir :KK45:
Şaka bi yana hemen mesaj atmanız iyi olmamış.Siz bir sürü şey yazınca cazibeniz gitmiştir gözünde.Yada bu bütün eskilerine ''?'' göndermiştir.İlk cevap verenle de yoluna devam ediyodur.Sevdiğinden veya unutamadığından gönderdiğini düşünmüyorum açıkçası.Öyle olsa medeni insanlar gibi nasılsın demesi gerekirdi.Üstelik 2 sene geçmiş..
Cok haklisiniz keske atmasaydim ama bu adamda soyle bir sey var ben cok onceden ona her gun mesaj atiyotdum alistirdim tabi ben ne zaman uzun sure mesaj atmasam o atiyordu bana ve muhtemelen yine oyle oldu. Sizce aylarca mesaj atmasam itibarimi duzeltebilir miyim?

Ben hala seviyor anlami cikartmak icin baslik acmadim. Bana ilgisi oldugunu zaten biliyorum. Beni gormedigi halde 5 ay once eskisi gibi olmayi teklif etti. Ama benim kizmam dalga gecer gibi hatta beni aptalmisim gibi gosterediginiz icindi.
Mesela bana direk seni denemek icin atmistir denseydi tepki vermezdim.

Cocugu bizden daha iyi taniyosun, ne dusundugunu ne hissettigini daha iyi biliyosun ne diyelim o zaman hayirlisi be gülüm :KK51:

yok yani baya bi basarili olmus insanlar konuya akin ediyor :KK70:

bir sürü nedeni olabilir tabi, seninle tekrar beraber olmak isteyisinden tut simdiki kiz arkadasinin adami stalklerken seni bulup denemek istemesine kadar hersey mümkün

ama senin mesajlarina cevap vermemesi, öylesine atilmis bir mesaj görünümünü birakiyor
Tesekkur ederim. Yanlislikla atmasi imkansiz. Baska bi kizin atmasida imkansiz mesajlarim asla telefonunda kalmaz biliyorum. Birde bu kisi bana 5 ay once teklif etmisti ama yine benim yuzumden olamamistik.

S
Sonunda saldirmadan yorum yapan biri. Cok tesekkurler. Banada oyle geldi ama bu Adam cevresinde sayisiz kiz olan bir erkek
indan bazen bi soru işaretine bile cok sey bağlayabilir eğer o insan geçmişte sizde yer edinmişse başka biri olsa yerinizde o da eminim düşünecekti neden attı acaba diye durduk yere kimse kimseye soru işareti göndermez çünkü sizin aklınızı karıştırmaya calısıyor umursamaz davranın bence yoksa ona istediğini vermiş olursunuz

X