Erkek tecrübesi olanlar?

Sizce sebebi ozlem mi?
Tabi ki de özlem :) Ya da sizi denemiştir .. '' ? '' Çünkü bu soru işareti bir çok şey anlam ifade ediyor .. Ama açıkça net değil .. Örneğin bu soru işaretinin içeriğinde ; Görüşmeyeli nasılsın, ne yapıyorsun, Özledim ( şeytan ayrıntıda gizli ) Birde sana şu videoyu izlemeni öneriyorum canım :KK53: Lütfen izle :KK66: Lütfen sonuna kadar dinle :) Eğer bu tür mesajlar atıyorsa dikkat et derim :KK66: Erkek Milleti sonuçta.. :KK53::KK53:

bi kac yorumunu okudumda, bu adamdan bi halt olmaz. bosver sen süründürmeyi felan
kendi yoluna bak
akli bi sekilde sendeyse, senin kendi yolunu cizdigini görünce bu ona yeter zaten
Bu son dedigin ise yariyor benim bi ara sevgilim vardi oylesine biseydi ve iliski yaptigimi duydugu gece beni ozelden aradi arayan oymus bunuda saglam bi kaynaktan ogrendim. Kisacasi benim ne zaman baska yone kaydigimi gorunce biseyler yapip hatirlatiyo kendini

Tabi ki de özlem :) Ya da sizi denemiştir .. '' ? '' Çünkü bu soru işareti bir çok şey anlam ifade ediyor .. Ama açıkça net değil .. Örneğin bu soru işaretinin içeriğinde ; Görüşmeyeli nasılsın, ne yapıyorsun, Özledim ( şeytan ayrıntıda gizli ) Birde sana şu videoyu izlemeni öneriyorum canım :KK53: Lütfen izle :KK66: Lütfen sonuna kadar dinle :) Eğer bu tür mesajlar atıyorsa dikkat et derim :KK66: Erkek Milleti sonuçta.. :KK53::KK53:

Ahahah gece gece yarildimm :KK70:
bu tur mesajlar atmiyo bana. Belkide gerek duymuyo bilmiyorum cunku cevresinde cok kiz var. Bana 5 ay once teklif etti aslinda ama benim bi problemim yuzunden olamadik iste o gunden sonra ilk kez gidicem yazdi ama gerisi gelmedi.malesef. bilemiyorum belkide alkolluydu.

Ahahah gece gece yarildimm :KK70:
bu tur mesajlar atmiyo bana. Belkide gerek duymuyo bilmiyorum cunku cevresinde cok kiz var. Bana 5 ay once teklif etti aslinda ama benim bi problemim yuzunden olamadik iste o gunden sonra ilk kez gidicem yazdi ama gerisi gelmedi.malesef. bilemiyorum belkide alkolluydu.
Canım çocuk şans istiyor sanırım yaa :KK66: Bu arada sonuna kadar izledin değil mi ? :) Eğer birgün bu tür mesaj atarsa nedenini daha çabuk kavrarsın .. :KK53:

Canım çocuk şans istiyor sanırım yaa :KK66: Bu arada sonuna kadar izledin değil mi ? :) Eğer birgün bu tür mesaj atarsa nedenini daha çabuk kavrarsın .. :KK53:
Evet izledim ahaha kesinlikle o tur mesajlar belli ediyor zaten kendini :KK70:
insallah oyledir ama malesef cok egolu o yuzden acikca konusmuyor sanirim

Evet izledim ahaha kesinlikle o tur mesajlar belli ediyor zaten kendini :KK70:
insallah oyledir ama malesef cok egolu o yuzden acikca konusmuyor sanirim
:KK70: Canım aman dikkat derim :KK70: Cem Yılmaz tecrübeli bu konularda, bak biliyor :KK70: Aynen açıkça konuşmuyor arkadaş, ifadesini '' ? '' ile anlatmaya çalışıyor .. :KK53:

Eğer hç cwp vermeseydinzz 2 . Msj gelcekti ve kıymetinz artacaktı.
Demekki hala elimn altında dursun bi köşede demiş. Üzgünm ama gerçek bu.

Hıc erkek tecrübem yok cevapta yok dolayısıyla
Ama.... Galıba....sanırsam.... Beyefendı Bayağı tecrübeli bır soru ısaretıyle neler hıssettırmıs bak

Kendisi egolu diye hanimlarin boyle erkekleri yucelttigini dusunuyorum.
Aslinda egosu olan insan diye bir tabir yoktur. Yanlis kullaniliyor.
Bir "?" ne ne cok anlamlar yüklemissiniz.

Erkek tecrübesi ne yahu :KK70:
Can sıkıntısından atmış gibi gözüküyor

Başlık çok rahatsız edici. Evli olanlar master degree oluyor bu durumda. Vay anasını!

Can sikimtisandan atilmis bir mesaj gibi gorunmuyor. Sonucta 2 yil once bu kisiyle birbirimize asiktik ve bundan 5 ay oncede bana tekrar teklif etti. Yani boyle biri durup dururken dalga gecmek icin mesaj atmaz. Ama beni esas rahatsiz eden burda bazi uyelerin resmen bana saldiri derecesinde yaptigi yorumlar! Yöneticilerden basligi kapatmalarini hatta mumkunse silmelerini rica ediyorum. Tesekkurler.

X