Erkek parası yemek

Maddiyat da geçilmiş, artık marka model belirtilir olmuş hediyelerde. Kıyafet beğenilmez olmuş hediye olarak. Biz mi tuhafız, insanlar mı görgüsüzleşti bilemiyorum. Çok enteresan geliyor ama bana, aklım almıyor.

Valla millette ne herifler var, ben d egeldim tatile Bodrumdayım bakıyorum herifler yediriyor içiriyor gezdiriyor .. beache gittim bir baktım hesap ödeyen kart uzatan tek kadın ben varım yazıklar olsun dedim hsdfsdfdsf yazıklar olsun yahu bir erkek bulamadım bulsam bile o da kesin cebinde akrep olan bir tip çıkar

Yani ben şöyle hediye kabul etmem böyle hediye kabul etmem demem. Utanırım. Hediye içten gelince kıymetlidir. Sipariş gibi marka model belirtmek çirkin bana göre.
Ev eşyası hediye değil demiş mesela ama ben kahve sevdiğim için bana kahve makinesi aldı geçen sene eşim evlilik yıldönümünde. Bence bal gibi de harika bir hediyeydi. Yani neden olmasın. Çok tuhaf geldi bu alt limit, markaları bile belli hediyeleri beklemek.
Giysi alacaksan pahalı marka olsun diye ben sekiz senelik kocama söyleyemem utanırım ayıp gelir.

İlk mesajda üniversiteli olduğu veya yaşıyla ilgili bir bilgi yok bende sorulana kendi cevabımı verdim kudra sana göre tuhaf olabilir buna saygı duyarım ama bana göre değil ve yine diyorum böyle bir ilişki içinde bulunmadım flört döneminde seçilen mekandan gidilen yerlerden az çok karşıdakiyle denk olup olmadığımız anlaşılır ve ben madden ya da zevkler olarak uyuşmadığım biriyle sevgili kalmak istemem bana göre gayet doğal az önce de bir mesajda söyledim benim için değerli toplasan senede 2 gün var onu da yapamayacak biriyle zaten uyuşmuyoruzdur bu yüzden bitirmekte zorlanmam

Giysi pahalı marka da olsa alamaz ama, özel günde giysi alandan anında ayrılman gerekir 8 yıllık kocan da olsa basacaksın tekmeyi ki öğrensin hediye almayı

Gülüyorum ama gençlik ne hale geldi diye de üzülüyorum bir taraftan.

Adam da zorlanmaz tahminimce bitirmekte

Cimrilik huy değil adamına göre muameledir. Cimri olan her türlü cimri değildir kendinizi kandırmayın . Sevmiyor sizi, daha iyi bir seçeneği yok sadece şu an, sizin gibi varını yoğunu uğrunda harcayacak biri de yok hali hazırda. Ya başkasına deli gibi aşık olup gidecek ya da zengin hatun bulup gidecek . Fırsat bulunca kalmayacak, o zamana kadar devam.

Valla bana itici geliyor erkeğin sırf erkek olduğu için çok para harcaması. Aldığının yarısını ödemesi de aynı şekilde facia. Bir sen öde,bir o ödesin. Alman usulü ilişki mi olur? Ben halis muhlis alman biriyle beraberim. Aramızda doviz kurundan ötürü derin ekonomik uçurum var. Çıktığımızda-seyehat ederken bir düzen kuruyoruz, bazı günler yengencday oluyor bazı günler onun. Ben planladiysam kendi bütçeme göre gün geçirip gerekirse otostop ya da belediye otobüslerinde geziyoruz,onun günlerinde araç kiralayıp deniz lokantasında şarap içiyoruz gayet orta bir yol bulunuyor,alman usulü olmadan.
Gümüş kolye, altın saat, kaliteli çanta falan, pahası yüksek hediyeler de bana güzel gelmiyor. Mesela Euro kazanan çocuk istese internetten bana pahalı bir hediye alırdı, "heee ok,danke" der geçerdim . Ama anılarımızı hikayelestirip çizmiş,kitap(cik) haline getirmis bu dogumgunumde. Çok daha kiymetliydi para ile alınacak bir seylerden.
O yüzden "erkeğe para harcatan" değil de "erkeğe emek harcatan" kadın olmak bence daha iyi ya. Para dediğin nedir ki ? El kiri.
Para saçmak ile sevgi saçmak arasında bence bir bağlantı yok. Ben mesela hiç sevmem para sacmayi,ama sevgimi verme konusunda comertimdir.

Son düzenleme:
bak bence buna denk gelmedim falan deme, senin kafa yapına göre sen belli ki erkekleri seçerken maddiyatına dikkat ediyorsun. parasız adamla gezmezsin sen. o nedenle bu öyle denk gelmek, gelmemek falan olmuyor, seçmek oluyor denk gelmedim deme yani bence. kibarca reddederim ve bir daha görüşmem demenden belli.

Sizin düşünceniz Saygı duyarim. Parası varsa pirlantalar alsin surekli size ama yaninda mutluluktan göklerde değilseniz pirlanta neye yarar.

Ee sizin gibi düşünenler de var düşünmeyenler de. Önemli olan ilişkide beklentilerdir. Beklentinizi karşılayamıyorsa, beklentinizi karşılayan paralı bir erkek bulun madem. Öğrenci hâlinizle borç harç neden hediye alıyorsunuz ki? Esas sizin durumunuz bana garip geliyor. Ben daha sevgililik aşamasında ne çok pahalı hediye kabul ederim ne de pahalı hediyeler alırım. Özel değilse borç harç edecek kadar ne alıyorsunuz öğrenciyken merak ettim, elin herifine 15k verip Versace saat mi alıyorsunuz? Yapmayın kızlar ya.

aa lütfen bak kalkıp da lcwaikiki'den bluz alan adamla olmaz. zara'dan aşağısı kurtarmaz, zara'dan alınması lazım. marka düşükse hediyeyi kabul etmeyip şahsın kendisini de üç hayır ile uğurluyoruz. o ne öyle robot süpürge alayım falan demiş sevgilisi, robot süpürge kabul değil ama şu an güzel bir buzdolabı ile gelse gideri var bence, 15-20 bin olmuş dolaplar bir sonraki doğum günümde bana çeşmeden yazlık alan adama nikahı basıcam, duyurayım şimdiden.

Karşılık bekleyerek mi hediye alıyorsunuz? Madem öyle almayın siz de o almıyor madem. Valla seven, ilgilenen üstüne düşüyor. Bunu maddiyattan bağımsız söylüyorum. 3 senelik sevgilisine bir kere çiçek almayıp sonraki sevgilisine her hafta çiçek gönderen gördüm. Hele bir arkadaşlarım vardı 6 senelik ilişkide kadın tarafı her yıl dönümü her Doğum günü kafa patlatırdı ne alsam ne yapsam. Erkek benim arkadaşımdı, ay ben anlamıyorum ay ben beceremem ay ben özel gün kutlamayı anlamsız buluyorum diye diye toplasan 2 kere bir şey aldı almadı. Sonra ayrıldılar yeni sevgilisine 1.aylarında bile hediye gönderdi.

Evet ediyorum neden etmeyeyim ki ? Herkesin karşısındakini değerlendirdiği dikkat ettiği şeyler vardır kimi tipine bakar kimi mesleğine kimi eğitimine kimi boyuna kimi maddiyatına ben öyle çoook zenginlik içinde büyümedim kendi maddi durumum çoook kötü olduğu yıllarım da oldu o yıllarımda da yine kendi dengim olan arkadaşlarım vardı bu gözü havadalık paraya bakmak değil denklik konu hediye olunca herkes coştu kendince ama şu forumda az mı okuyoruz kadının geliri yüksek diye tribe giren adamları ya da eşinin sevgilisinin dış görünüşünü beğenmeyen kültürel denklik yok diye aileleri yüz yüze bile gelemeyen herkes hayatına birini alırken her alanda dengi olan birini isteyebilir buna kalkıp şaşırmak yargılamak dalga geçmek asıl mantık dışı olan sevgilisinin işi olmayınca evlenmek isteyeni topa tutarlar ama e orda da konu para geçim ? Benim talihsizliğim hediye konusuna denk gelmek

Bu konunun tek bir cumle ile özeti var o da şudur.

Hanfendi sugardaddy arıyor galiba.

Daha fazla yoruma gerek yok.İlaveten yanlış yerde arıyor ve yorum bekliyorsun.Arkadaslarda benle aynı fikirde ki uzun uzun yazmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…