- 10 Ekim 2014
- 31.464
- 140.722
-
- Konu Sahibi Venuslukedi
bu yedirirse sever anlayışı değil, alma verme dengesini bozmamak. Çünkü insanlar yatırım yaptığı, emek verdiği, değer gösterdiği kişiyi kaybetmekten de daha çok korkuyor. Psikolojide bile adı var bunun. Ben zor gününde yanında olayım psikolojisiyle kantarın topuzunu kaçırdım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi fedakar kadın değil de benim için ölüyor bitiyor şeklinde bir algı oluşturdum. Denge çok önemli. Yoksa konu tabiki ilişkiyi maddiyata bağlamak değil.
Ben de öyleyim. Benim eşimde aradığım kriterlerden biriydi bonkörlük, onun öyle bir kriteri var mıydı bilmem ama ben de bonkör bir insanım.Peki neden hep erkekler harcamak, bizim için masraf yapmak zorunda ? Neden sadece onlar neyi var neyi yok sermek zorunda da biz değiliz ?
annem olsa şey derdi; az ye de uşak tutCiddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Konudaki herkes haklı yalnızAma bana kalırsa, ilişkide alma-verme dengesini bozunca bir şeyler yanlış gitmeye başlıyor. Bunu ilk elden tecrübe ettim. Şundan bir süre öncesinde bana bunları söyleseler çok kızardım ama hiç almadan verici olmak iki tarafa ve ilişkiye ciddi zararlar veriyor bence. Yani siz de sevgilinizin size verdiği kadarını vermelisiniz, fazlasını değil.
Maddi sıkışıklığımdan bahsetsem senin babanın evinde böyle mi de benden istiyorsun muhabbeti olmaz mıöncelikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya adam caba harcamaya değer görmüyor alıştırmıssın
1-mekanlarda yarı yarıya ödemeyi yavasca bırakıyosun..
2-arkadaslarına dostuna eşinin sevglilerinin aldıgı hediyelerden bahsetmeye basla
3-buluşmadan ondan bir şeyler iste ufak da olsa tatlı vs para harcamaya başlasın ve işe yarar hisseder,
4- maddi olrak sıkıstgndan bahset.
5-hediye vs asla alma
6-elit davran lüks sevmeye basla
7-otur arkana yaslan ve izle
haa bunlar işe yaramazsa topuk
adamın huyu böyledir ve değişmez
Babası onu hediyelere mi boğuyormuş peki de siz devamlı adamı hediyeliyorsunuz?Maddi sıkışıklığımdan bahsetsem senin babanın evinde böyle mi de benden istiyorsun muhabbeti olmaz mı