Erkek parası yemek

Çevremde hikaye olarak pek görmedim.Fakat genellikle Kırmızı başlıklı kız'lı
Hain, hormonları yüksek Kurt'lu Masallar duyduk

Bu kadar hevesli olma sende, yoksa Kurt sana harcadığından fazla seni harcar.

Seviyorum senin gibi zeki düşünen insanları

Bu konu bence ifade ediliş biçiminden kaynaklı böyle tepki görmüş. Ben abes bir şey görmedim açıkçası. Parası varsa ve sevdiği insana harcamıyorsa bu anormaldir. İşinde gücünde olgun bir kadınım. Sevgilimden, eşimden hediye beklerim bu benim değerimi küçültmez ki . Arada küçük jestler ister insan. Ben normal arkadaşlarıma bile yaparım.

Gerçekten öyle. Ben hediyeleşmeyi çok severim bunun da hesabını yapmam ama karşımda bu kadar cimri erkek görünce acaba bende mi problem var diye düşünüyorum bazen

Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınız konudan daha cringe...

Duygu yoğunluğu+ekonomik imkanlar+mizaç durumu etkileyen değişkenler bana göre. Birisi eksik olduğunda hiçbirşey cömertçe sunulmuyor. Her ne kadar konu başlığı itici gelse de kısmen sizi anladım. Bu 3 değişkenin de pozitif olduğu biriyse zaten beklentileriniz karşılanacaktır.

Kullanıcı adının hakkını vermek budur be

Esra ezmeci bir erkek size me kadar yatırım yaparsa o kadar da bağlı olur ve daha çok değer verir, uğruna fedakarlık maddi manevi ne kadar fazla ise sevgi de o kadar fazla oluyor diyor, çünkü uğuruna emek harcamadigimiz hiçbirşeye fazla değer vermiyoruz diyor yani ne diyeyim bilemedim acep Esra Ezmeci haklı mi ki ...

İlginç bir soru. Ben açıkçası o bana 100 tllik hediye aldı ben ona 500 tllik hediye aldım gibi laflardan hiç hoşlanmam. Ki bu sizin için önemliyse hayatınıza ona göre insan alın. Bence karşınızdaki kişiyi cüzdan olarak görenlerdensiniz.

Cüzdan olarak görmek başka bir şey. Öğrenci halimle o kadar hediye alıyorum borç harç o çalışıyor ve karşılığı bu... Annesinin kredisini ödüyor diye çok maddi durumu yerinde değil diye düşünüyorum ama avukat yani iki senedir bir tane gümüş kolye almak ne demek

Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınız konudan daha cringe...
Size göre öyle olabilir bana göre değil napim pimremses sendromuna girip hep bana yağ bana mı diyeyim ben bu hayatta her şeyin karşılıklı olduğuna inanan biriyim böyle yaşıyorum siz öyle düşünmezsiniz farklı yaşarsınız saygı duyar geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…