- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi Venuslukedi
Sevgisini evet.Çok para değil de genel olarak bir şeyleri benden esirgediğini düşünüyorum
Çevremde hikaye olarak pek görmedim.Fakat genellikle Kırmızı başlıklı kız'lıSELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri
Seviyorum senin gibi zeki düşünen insanlarıBence nasıl bana para harcayan sevgili bulurum sorusunu sevgilinize sormalısınız. Adam kendisi hiç hediye almamasına rağmen kendisine sürekli hediye alan sevgili bulmuş. Bu konuda master yapmış resmen. Ondan daha iyi tavsiye veren olmaz
Bacım seninki ne aldı en sonSeven adam alıyor diyeyim de biraz daha delir
Gerçekten öyle. Ben hediyeleşmeyi çok severim bunun da hesabını yapmam ama karşımda bu kadar cimri erkek görünce acaba bende mi problem var diye düşünüyorum bazenBu konu bence ifade ediliş biçiminden kaynaklı böyle tepki görmüş. Ben abes bir şey görmedim açıkçası. Parası varsa ve sevdiği insana harcamıyorsa bu anormaldir. İşinde gücünde olgun bir kadınım. Sevgilimden, eşimden hediye beklerim bu benim değerimi küçültmez ki . Arada küçük jestler ister insan. Ben normal arkadaşlarıma bile yaparım.
Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınız konudan daha cringe...Para yemek değil de değerinin farkında olmak ve aynı şekilde karşılık verebilmek diyelim lisede okumuyorsanız gümüş kolye almak nedir ben mesela kabul etmiyorum isteyen kırılabilir ayrılabilir ki şükür böyle birine hiç denk gelmedim lüx marka olmadıkça giyimi de hediye olarak kabul etmiyorum bunu da açıkça söylüyorum zaten tanıyanlar bunu biliyor + olarak aynı şekilde hayatıma giren erkeklerle aynı şekilde hediyeleşiyorum belli bandın altında hediye vermem .
Flörtleşirken dikkat edeceksiniz bunlara mesela flörtleştiğim adamla ortak hesap ödemem aramızda para lafı oluyormuş gibi gelir şahsen hesabı o aldıysa teklif etmem etmeye tenezül etmem 300-500 ün lafını yapacak adamın yüzünden anlarım gerekirse tüm hesabı öderim ama bölüşmem buna karşın elim açıktır bende mutlaka ona fark ettirmeden hesabı öderim ya da gezi tur bir şeyi sürpriz olarak planlar her şeyi karşılarım özetle nasıl değer görmek istiyorsam karşımdaki de o kadar değerlidir der o değeri maddi manevi hissettiririm.
Basit bir örnek vereyim şimdiki erkek arkadaşımla ilk başlarda görüşürken böyle evde tozdan şikayet ediyordum ciddi mi dedi şaka mı dedi bilmiyorum ama doğum gününde sana robot süpürge alayım da yorma kendini dedi bende gülerek ay saçmalama aşkım ev eşyasından hediye olmaz dedim hadi canım şu bu bak kullanırsın falan şakalaşırken açıkça dümdüz söyledim ben ev eşyasını giyim eşyalarını hediye olarak kabul etmiyorum normal zamanda içinden gelir alırsın ayrı ama bunlar hediye değil dedim ben özel günümde kırılcağıma o baştan kırılsın diye düşündüm çok da ciddi görmüyordum o zaman ilişkiyi onun doğum günü benden önce geldi şansa tesadüfe pırlantalı şık bir erkek saati aldım he hiçbir erkek de bunun karşılığında bana gümüş kolye getiremez yani biraz yöneteceksiniz bir mağazaya girerim tişört gömlek alırım aşkım sana yakışacağını düşündüm der veririm onun gözünde bunu sıradanlaştırırım ve hep böyle geldi gitti biraz alttan alta yönetmeyi deneyin ve ilişkinin başında kartlarınızı açık oynayın seneler sonra arıza çıkarmak bir şeye yaramaz.
Bende bu biraz babamdan kalan bir takıntı hediyeye özel günlere çok değer verir beni de takıntılı yaptı inan ben öğrenciyken inşaat temizliğine giderdim o parayı ne çilelerle kazanırdım aylarca para biriktirip 3 ayımı bir hediyeye verdiğimi bilirim mesela siz bu istediklerinizi yapıyor musunuz özel gün olsa da olmasa da bir şeyler alıyor musunuz ? Sevgiliye bir şey almayı aranızda normalleştirdiniz mi
N’apcan?Bacım seninki ne aldı en son
o kıvama getirmek diye bir şey yok. severse yapar. içinden gelir. sakınmaz.Nasıl o kıvama getirdiniz onu merak ediyorum
bana da tuhaf geldiKusura bakmayın ama bu yazdıklarınız konudan daha cringe...
Afiyet olsun o zaman. Güzel bir masa donatsaydınız hediyelerinizle.Kıskancambenimki taze fasülye ile bamya aldı
Duygu yoğunluğu+ekonomik imkanlar+mizaç durumu etkileyen değişkenler bana göre. Birisi eksik olduğunda hiçbirşey cömertçe sunulmuyor. Her ne kadar konu başlığı itici gelse de kısmen sizi anladım. Bu 3 değişkenin de pozitif olduğu biriyse zaten beklentileriniz karşılanacaktır.SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri
Para yemek değil de değerinin farkında olmak ve aynı şekilde karşılık verebilmek diyelim lisede okumuyorsanız gümüş kolye almak nedir ben mesela kabul etmiyorum isteyen kırılabilir ayrılabilir ki şükür böyle birine hiç denk gelmedim lüx marka olmadıkça giyimi de hediye olarak kabul etmiyorum bunu da açıkça söylüyorum zaten tanıyanlar bunu biliyor + olarak aynı şekilde hayatıma giren erkeklerle aynı şekilde hediyeleşiyorum belli bandın altında hediye vermem .
Flörtleşirken dikkat edeceksiniz bunlara mesela flörtleştiğim adamla ortak hesap ödemem aramızda para lafı oluyormuş gibi gelir şahsen hesabı o aldıysa teklif etmem etmeye tenezül etmem 300-500 ün lafını yapacak adamın yüzünden anlarım gerekirse tüm hesabı öderim ama bölüşmem buna karşın elim açıktır bende mutlaka ona fark ettirmeden hesabı öderim ya da gezi tur bir şeyi sürpriz olarak planlar her şeyi karşılarım özetle nasıl değer görmek istiyorsam karşımdaki de o kadar değerlidir der o değeri maddi manevi hissettiririm.
Basit bir örnek vereyim şimdiki erkek arkadaşımla ilk başlarda görüşürken böyle evde tozdan şikayet ediyordum ciddi mi dedi şaka mı dedi bilmiyorum ama doğum gününde sana robot süpürge alayım da yorma kendini dedi bende gülerek ay saçmalama aşkım ev eşyasından hediye olmaz dedim hadi canım şu bu bak kullanırsın falan şakalaşırken açıkça dümdüz söyledim ben ev eşyasını giyim eşyalarını hediye olarak kabul etmiyorum normal zamanda içinden gelir alırsın ayrı ama bunlar hediye değil dedim ben özel günümde kırılcağıma o baştan kırılsın diye düşündüm çok da ciddi görmüyordum o zaman ilişkiyi onun doğum günü benden önce geldi şansa tesadüfe pırlantalı şık bir erkek saati aldım he hiçbir erkek de bunun karşılığında bana gümüş kolye getiremez yani biraz yöneteceksiniz bir mağazaya girerim tişört gömlek alırım aşkım sana yakışacağını düşündüm der veririm onun gözünde bunu sıradanlaştırırım ve hep böyle geldi gitti biraz alttan alta yönetmeyi deneyin ve ilişkinin başında kartlarınızı açık oynayın seneler sonra arıza çıkarmak bir şeye yaramaz.
Bende bu biraz babamdan kalan bir takıntı hediyeye özel günlere çok değer verir beni de takıntılı yaptı inan ben öğrenciyken inşaat temizliğine giderdim o parayı ne çilelerle kazanırdım aylarca para biriktirip 3 ayımı bir hediyeye verdiğimi bilirim mesela siz bu istediklerinizi yapıyor musunuz özel gün olsa da olmasa da bir şeyler alıyor musunuz ? Sevgiliye bir şey almayı aranızda normalleştirdiniz mi
Yürüyen cüzdanSaçmalık gerçekten. Siz zaman geçirdiğiniz insana ne gözüyle bakıyorsunuz?
Esra ezmeci bir erkek size me kadar yatırım yaparsa o kadar da bağlı olur ve daha çok değer verir, uğruna fedakarlık maddi manevi ne kadar fazla ise sevgi de o kadar fazla oluyor diyor, çünkü uğuruna emek harcamadigimiz hiçbirşeye fazla değer vermiyoruz diyorSELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Cüzdan olarak görmek başka bir şey. Öğrenci halimle o kadar hediye alıyorum borç harç o çalışıyor ve karşılığı bu... Annesinin kredisini ödüyor diye çok maddi durumu yerinde değil diye düşünüyorum ama avukat yani iki senedir bir tane gümüş kolye almak ne demekİlginç bir soru. Ben açıkçası o bana 100 tllik hediye aldı ben ona 500 tllik hediye aldım gibi laflardan hiç hoşlanmam. Ki bu sizin için önemliyse hayatınıza ona göre insan alın. Bence karşınızdaki kişiyi cüzdan olarak görenlerdensiniz.
Size göre öyle olabilir bana göre değil napim pimremses sendromuna girip hep bana yağ bana mı diyeyim ben bu hayatta her şeyin karşılıklı olduğuna inanan biriyim böyle yaşıyorum siz öyle düşünmezsiniz farklı yaşarsınız saygı duyar geçerimKusura bakmayın ama bu yazdıklarınız konudan daha cringe...